Sansa'yı seviyorum, ama diziyi izlemiyorum.Sen izlemiyordun hani gizliden takip ediyor olmayasın.
Sansa'yı seviyorum, ama diziyi izlemiyorum.Sen izlemiyordun hani gizliden takip ediyor olmayasın.
İnandım ben de. @ÇiğdemSansa'yı seviyorum, ama diziyi izlemiyorum.
Sana @Çiğdem in şu meşhur lafını bırakıyorum Açıklayıcı olur.
Hahah @Harunnn60 bana benim sözümle söz bırakmamışİnandım ben de. @Çiğdem
Sana @Çiğdem in şu meşhur lafını bırakıyorum Açıklayıcı olur.
Hahah @Harunnn60 bana benim sözümle söz bırakmamış
bUnlari not alıyorum destere donünce birbirinizi nasıl tamamladığınızi anlatırsınız fokaİnandım ben de. @Çiğdem
@Harunnn60 forumda olursa tabibUnlari not alıyorum destere donünce birbirinizi nasıl tamamladığınızi anlatırsınız foka
Fok balığı koklayarak bulur onu@Harunnn60 forumda olursa tabi
Ben şahit olabilirim. @Harunnn60 @ÇiğdembUnlari not alıyorum destere donünce birbirinizi nasıl tamamladığınızi anlatırsınız foka
Kesin öldürür bunlarıBen şahit olabilirim. @Harunnn60 @Çiğdem
Ödürmesin kendimi suçlu hissederim sonra.Kesin öldürür bunları
Hayatim bunlar hortlar zaten .ssÖdürmesin kendimi suçlu hissederim sonra.
Ben şahit olabilirim. @Harunnn60 @Çiğdem
Aaa sende bir karar ver @dreamy junior kütük mü olacan @MasacRE junior xemrexxx mi bir ona bir bunaKesin öldürür bunları
@dreamy başlarda mırın kırın ediyordu benim nerem kütük falan diye ama sonra zamanla iyi alıştı kütüklüğe Beni bile geçer bu yakında
Beni sapana mı benzettiniz yani. İki yol da yol değil hayırlısı
Birinin fırlatması lazım ben anca aracı olurum. Hem ben izin vermem buna o davranışa yelteneni ters teperim taş kendisine gelir. @Çiğdem
Birinin fırlatması lazım ben anca aracı olurum. Hem ben izin vermem buna o davranışa yelteneni ters teperim taş kendisine gelir. @Çiğdem
Arkandan birinin gelmediği gerçeği yıktı mı seni.