Önce bir şaşkınlık sonra bi gülme geldiMart ayı o şimdi yoğundur @xemrexxx
Ve sen buna izin veriyorsun
Önce bir şaşkınlık sonra bi gülme geldiMart ayı o şimdi yoğundur @xemrexxx
Ne münasebet
Keşke olmasak@serhatt ilede ecünnüler konusunda ortak oluyoruz herkesle bir şekilde uyuşuyoruz cnm
Ufak bir kusurum olmuş mazur görün büyüğüme saygılıyımdır her zaman. Sherlock’un yarattığı fotoğraf da boşa gitmesin.Ekli dosyayı görüntüle 65639
Kütük dostlarımızdan @dreamy aramızdan ayrılmış sanırım. @MasacRE beyin liderliğinde Kütük Yönetim Kurulu toplanıp bu konu hakkında bir açıklama yapacak.
Ekli dosyayı görüntüle 65639
Kütük dostlarımızdan @dreamy aramızdan ayrılmış sanırım. @MasacRE beyin liderliğinde Kütük Yönetim Kurulu toplanıp bu konu hakkında bir açıklama yapacak.
Aaa bu fotoyu alıyorum burada eksiklik var Geceye doğru bir süsleyip püsleyeyim sizleri sonra bu fotoyu kullanırım @Maskeli Fedai @dreamy @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @Forumdash @serhattUfak bir kusurum olmuş mazur görün büyüğüme saygılıyımdır her zaman. Sherlock’un yarattığı fotoğraf da boşa gitmesin.
@Çiğdem ’e karşı tavrımı değiştiremem o konuda bir esneklik istiyorum kurallarda
Kendini de koy orayaAaa bu fotoyu alıyorum burada eksiklik var Geceye doğru bir süsleyip püsleyeyim sizleri sonra bu fotoyu kullanırım @Maskeli Fedai @dreamy @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @Forumdash @serhatt
Fok sonucta çatıdan kayar düşer o izin verdim sanıp dua etsin Belasını bir tarafını kırıdkça zaten çeker @xemrexxxÖnce bir şaşkınlık sonra bi gülme geldi
Ve sen buna izin veriyorsun
Sincap ağaç severKendini de koy oraya
Noldu bacım. Kavga mı ettiniz facede dünden beridir giydiriyorsun adama @Harunnn60 @xemrexxxFok sonucta çatıdan kayar düşer o izin verdim sanıp dua etsin Belasını bir tarafını kırıdkça zaten çeker ?A @xemrexxx
Noldu bacım. Kavga mı ettiniz facede dünden beridir giydiriyorsun adama @Harunnn60 @xemrexxx
bence desterenin forumda olmadığı zaman kimlerle vakit geçirdiğini öğrendi cadolozFok sonucta çatıdan kayar düşer o izin verdim sanıp dua etsin Belasını bir tarafını kırıdkça zaten çeker ?A @xemrexxx
bence desterenin forumda olmadığı zaman kimlerle vakit geçirdiğini öğrendi cadoloz
Hemen @Harunnn60 ı fişeklemeyin ayoll Biz onunla görüşmüyoruz ölümü sağmı onu bile bilmiyorumNoldu bacım. Kavga mı ettiniz facede dünden beridir giydiriyorsun adama @Harunnn60 @xemrexxx
Bencede var bişeylerbence desterenin forumda olmadığı zaman kimlerle vakit geçirdiğini öğrendi cadoloz
he he çiğ mi? @Harunnn60Hemen @Harunnn60 ı fişeklemeyin ayoll Biz onunla görüşmüyoruz ölümü sağmı onu bile bilmiyorum ?A
Hemen @Harunnn60 ı fişeklemeyin ayoll Biz onunla görüşmüyoruz ölümü sağmı onu bile bilmiyorum ?A
zaten harunun gözü sende mi desterede mi anlamadım ben en iyisi ekatarina kraliçemin yağptığı gibi yelloz fingirdek birini gönderip kontrol ettireyim @serhatt bu gece bir harunun yatak odasına uğrayıp tercihlerini test etsinBencede var bişeyler
O sosyal medya kullanmıyor bir twetteri var ama öyle kullanmıyor benimde facem var 40 yılın başı bakıyorum öyle aktif foruma üye oldumdan beridir bende kullanmıyorum yanı ikimizde forumu kullanıyoruz sizde tam adamlarını buldunuz başka yerde bulusmaya @xemrexxxhe he çiğ mi? @Harunnn60
Face kullanıyorsan > massengerın vardır. @destere twitter kullandiğinsay > face hayda hayda kullanmıştır. Face kullananın > massengerı vardır = Messenger'dan görüşüyorsunuzdur @Harunnn60O sosyal medya kullanmıyor bir twetteri var ama öyle kullanmıyor benimde facem var 40 yılın başı bakıyorum öyle aktif foruma üye oldumdan beridir bende kullanmıyorum yanı ikimizde forumu kullanıyoruz sizde tam adamlarını buldunuz başka yerde bulusmaya @xemrexxx
@Harunnn60 Goygoyu güzel oluyor sadece ?A
Hhaha Ayy tamam şuan ona aktarıyorum hatta canlı canlı pess ayoll @xemrexxx @Harunnn60Face kullanıyorsan > massengerın vardır. @destere twitter kullandiğinsay > face hayda hayda kullanmıştır. Face kullananın > massengerı vardır = Messenger'dan görüşüyorsunuzdur @Harunnn60
neyse ben filmimi izlemeye