Görüntülü bile aramiştirsin Kamerayı bilgisayara tutuyorsundur beni göm onlara karşi hogatham diyordurHhaha Ayy tamam şuan ona aktarıyorum hatta canlı canlı pess ayoll ?A @xemrexxx @Harunnn60
Görüntülü bile aramiştirsin Kamerayı bilgisayara tutuyorsundur beni göm onlara karşi hogatham diyordurHhaha Ayy tamam şuan ona aktarıyorum hatta canlı canlı pess ayoll ?A @xemrexxx @Harunnn60
Hhaha buda plan yanı @Harunnn60 a oyunumuz @Harunnn60Görüntülü bile aramiştirsin Kamerayı bilgisayara tutuyorsundur beni göm onlara karşi hogatham diyordur
Ekli dosyayı görüntüle 65639
Kütük dostlarımızdan @dreamy aramızdan ayrılmış sanırım. @MasacRE beyin liderliğinde Kütük Yönetim Kurulu toplanıp bu konu hakkında bir açıklama yapacak.
Ayy kendisi gibi çok ciddi yapmış @Sherlock O komikliğe getiremedim gittiUfak bir kusurum olmuş mazur görün büyüğüme saygılıyımdır her zaman. Sherlock’un yarattığı fotoğraf da boşa gitmesin.
@Çiğdem ’e karşı tavrımı değiştiremem o konuda bir esneklik istiyorum kurallarda
İyi yapılmışAyy kendisi gibi çok ciddi yapmış @Sherlock O komikliğe getiremedim gitti
Burada amaç sizi gerçekten kütük etmek değil bir espirisi olacak ciddiyetten uzak sadece şamata olacak
Sizi yaptım yeni kardeşleriniz hayırlı olsun @MasacRE @Maskeli Fedai @dreamy benim ajanım olarak orada dursun @serhatt @Harunnn60 @Forumdash @MEnes @Yiğitt @sokak sanati @xemrexxx @xBUGRAx @ömer karataş @turkuazz
Senden kütük olmaz merak etme hediyeci başı cıngılın bile varHaklısın aslında
Bu iyidiSenden kütük olmaz merak etme hediyeci başı cıngılın bile var
Çok sinir bozucu olmuşllarAyy kendisi gibi çok ciddi yapmış @Sherlock O komikliğe getiremedim gitti
Burada amaç sizi gerçekten kütük etmek değil bir espirisi olacak ciddiyetten uzak sadece şamata olacak
Sizi yaptım yeni kardeşleriniz hayırlı olsun @MasacRE @Maskeli Fedai @dreamy benim ajanım olarak orada dursun ?A @serhatt @Harunnn60 @Forumdash @MEnes @Yiğitt @sokak sanati @xemrexxx @xBUGRAx @ömer karataş @turkuazz
Hhaha çok cicili bicililer bence @MasacRE @Sherlock @dreamy @Maskeli FedaiÇok sinir bozucu olmuşllar