Kızıl Kadın'ın 4. sezonda küvette duş aldığı bir sahne vardı ve boynunda kolye yoktu, genç görünümündeydi.
Aynen.Mevzu zaten kolyeyle alakalı değil. Orada ters köşe yapmak için gözümüze soktular bence.
Önceki sayfalarda attığım yazıyı gördüysen güzel bir teori atmışlar ortaya Melisandre ile ilgili. Eğer o teori çıkarsa senaryo epey güzel olacaktır.Aynen.
Aynen Geekyapar takip ettiğim bir yer gördüm bu teoriyi bence tutma ihtimali epey yüksek.Önceki sayfalarda attığım yazıyı gördüysen güzel bir teori atmışlar ortaya Melisandre ile ilgili. Eğer o teori çıkarsa senaryo epey güzel olacaktır.
Ben de yıllardır takip ederim orayı. Bir çok konu hakkında güzel paylaşımlar, videolar yapıyorlar.Aynen Geekyapar takip ettiğim bir yer gördüm bu teoriyi bence tutma ihtimali epey yüksek.
meraktan gece canlı izledim beklediğimiz sahne 4 saniye sürdü .aa ama olsun son 3 sezondaki en iyi bölümdü whitewalkerler gözüktü aman çok iyi ejderha uçtu khaleesiye kondu d,ye çok iyi denilen bölümlere bin basart olaylar tam istediğimiz gibi oldu içimin yağları eridi @destere gibiyken @Çiğdem- gibi sıska kaldım
la @Tolstoyevski ile @MEnes o ka övüyor diziyi resmen son sahneyi bizden çalmışlar.ss6x2. Bölüm
hodor hodor hodor ...
bölüm harikaydı yine ..
nihayet hodor a kavuştuk sonundahodor toraman bir oğlanken konuşuyormuş adıda var imişte wylis miş ismi? nedense sonra bir hodor kalmış geriye dev gibi adamı temsilenbranlı kısımları hızlı geçtiler o da ned le benjen in oğlanlık halini hodorun toramanlık halini görmek için işe yarar bir bölümdü
bu bölüm iki kötü ihtiyarı kaybettik ramsey çipi önce babası roose bolton u doğradı sonra şişko üvey anasıyla üvey kardeşini köpeklere yem etti artık boltonların tek temsilcisi ramsay çipi diyebiliriz
yine demir doğumluların lord balon u bilinmeyen bir kardeş tarafından köprüden atıldı ordada durumlar karışacak gibi hadım theon da aralarına katılacak demirdoğumlularda iktidar mücadelesi bizi bekliyor theon , ablası ve bilinmeyen amca arasında büyük bir çekişmeye sahne olacak meydan
cüce ile ejderhalar arasındaki sahne harikaydı .. cüce içer ama herşeyi bilir saygı duyuyoruz tyrion a
cersie cephesinde analar ve danalar muhabbeti vardı tommen anasını yüce rahibe kurban ettiği için bin pişman anasından özür diliyor ama rahiple nasıl başa çıkacak oğlancık oralar belirsiz
arya sonunda kendini kabul ettirdi sanırım tüm vaadlere benim ismim yok diyerek cevap verince evin yolunu tuttu umarım gözlerine kavuşur ..
gelelim kızıl kadınla çip snow çiftleşmesine.. davos un ısrarı kızıl kadının pandik darbeleriyle snow çipi tekrar uyandı başımıza bela olacak, yine kurtulamadıkbu arada dev sahnesi harikaydı adamı sinek gibi duvarda patlattı
bizdeki daha orjinaldi bari hortum sokuyorlardı adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?