Klasik Game of Thrones 6. Sezon Yorumları

İşte orada iki seçenek var, ya kendini fena edecek ya da gözünden akan kanla diriltecek ama Jon Reyiz geri dönecek başka yolu yok !!!

İşte orada iki seçenek var, ya kendini fena edecek ya da gözünden akan kanla diriltecek ama Jon Reyiz geri dönecek başka yolu yok !!!
işte o seçeneklerle işi bozmuşlar
illaki diriltecekler yani? bıraksalar adam huzur içinde yatsa olmuyormu ?

Hata yazısını ben de okudum çoğu saçmalamış ama Sansa ile ilgili olanlar ve Jon Snow ile ilgili olanlar cidden sorgulanabilir konular.

işte o seçeneklerle işi bozmuşlar
illaki diriltecekler yani? bıraksalar adam huzur içinde yatsa olmuyormu ?
Adam Azor Ahai yahu, White Walkers'lardan dünyayı kurtaracak kahraman.
A Song of İce And Fire demek Jon Snow demek. Ölme ihtimali yok zaten.

Hata yazısını ben de okudum çoğu saçmalamış ama Sansa ile ilgili olanlar ve Jon Snow ile ilgili olanlar cidden sorgulanabilir konular.
jon snow la ilgili olan zamanla alakalı bişey? adamlar sonra oraya gelmişlerdir ben orda hata bulamadım
yalnız sansada en fazla o uçurumdan düşüş anını merak ediyorduk o anı yok etmeleri hoş olmamış

Adam Azor Ahai yahu, White Walkers'lardan dünyayı kurtaracak kahraman.
A Song of İce And Fire demek Jon Snow demek. Ölme ihtimali yok zaten.
ben azordan anlamam benim açımdan değeri olan üç karakter var onları sana söylemiştim zaten bir önceki mesajda onun haricindeki azorlara ölümm

jon snow la ilgili olan zamanla alakalı bişey? adamlar sonra oraya gelmişlerdir ben orda hata bulamadım
yalnız sansada en fazla o uçurumdan düşüş anını merak ediyorduk o anı yok etmeleri hoş olmamış
Zaten bu bölüm sonradan fark ettim de hızlı geçilmiş konular. Normal şartlarda geçen sezonlar olsa bu kadar olay 2 bölüme yayılırdı. Eleştiriler o kısımdan geldi zaten. Çok fazla konu gösterildi bir bölüme sığdırılmaya çalışıldı.

Ama bu da gösteriyor ki olaylar hızlı gelişecek ve adrenalin seviyesi daha erken bölümlerde artacak.

geri dönüş sahnesi olabilirmi ikinci bölümde veya sonraki bölümlerde seyirci baskısı olursa belki o uçurumdan düşüş anı geri dönüş sahnesiyle netliğe kavuşur

geri dönüş sahnesi olabilirmi ikinci bölümde veya sonraki bölümlerde seyirci baskısı olursa belki o uçurumdan düşüş anı geri dönüş sahnesiyle netliğe kavuşur
Yok flashback olmaz, bu sezon tek flashback Tower of Joy olacak. O da farklı bir teori girmeyeyim şimdi.

Son düzenleme:
Yok spoiler olmaz, bu sezon tek spoiler Tower of Joy olacak. O da farklı bir teori girmeyeyim şimdi.
desene o uçurum sahnesini sonsuza kadar kafamızda değişik varyasyonlarla şekillendirmeye çalışacağız

6X1

Bölümü dün gece spoiler yemeden izleyebildim
.

Theon ve Sansa'nın kurtarıldığı sahnede tazıların kaybolduğunu fark etmemiştim
.

Bölüm her sezonun ilk bölümlerinde olduğu gibi ayrıntıya girmeden,diyalog üzerinden başladı.Kızıl Kadın büyük ihtimal ömrünü Jon Snow'a verecek ve Snow ölmeyecek.

Bölümün en güzel sahnesi Elleria'nın isyan ederek tahtı ele geçirmesi
.Doran Martel'in oğlu artislenince iki kızında hakkından gelecek sandım,ölmesi saniye sürmedi

Bölüm çok soru işaretleri bırakarak bitti.

Puanım: 7/10

o kadının ismi eleria mıydı? sabahtan beri kadının ismini düşünüyorum kimdi bu isyan eden diye
aile boyu güzel bir sülale onun kızlarınıda seviyorum
) mrycella ya ayıp ettiler onun haricinde her hareketleri hoş

Bende kadının ismini bilmiyordum yorumlarda görünce ismini hatırladım
.Uzun zaman olunca isimleri hatırlamak güç oluyor
. O kızlar aslında güzel değil , dizide güzel kız kalmayınca yoklukta gidiyor
)

Bende kadının ismini bilmiyordum yorumlarda görünce ismini hatırladım
.Uzun zaman olunca isimleri hatırlamak güç oluyor
. O kızlar aslında güzel değil , dizide güzel kız kalmayınca yoklukta gidiyor
)
dizide güzel kız varda (kalesi ,margaery ve sansa ) yalnız istediğimiz kıvama gelmiyorlar

Sansa harici hepsi ilk sezonlarda o kıvama geldiler
Margaery ve Sansa'yı pek beğenmiyorum,iyinin standartı
)
margaery nin sadece gözleri üç beş kıza bedel
onun haricinde fazla açık bir sahnesini hatırlamıyorum ondan çok kardeşi olan oğlancık soyunuyordu o çiçek prensmiydi neydi şimdi hapsedilen

margaery nin sadece gözleri üç beş kıza bedel
onun haricinde fazla açık bir sahnesini hatırlamıyorum ondan çok kardeşi olan oğlancık soyunuyordu o çiçek prensmiydi neydi şimdi hapsedilen
Renly Baratheon'la bir sahnesi vardı o kadar cazibe yaptı +18
kuş kafesten çıkmadı
)
Senden böyle sahneler kaçmazdı nasıl oldu kaçırdın
)

Renly Baratheon'la bir sahnesi vardı o kadar cazibe yaptı +18
kuş kafesten çıkmadı
)
Senden böyle sahneler kaçmazdı nasıl oldu kaçırdın
)
hatırlıyorum o sahneyi
ama bir tyrion un bulduğu kızlarla güreş tuttuğu sahne kadar net bir açıklık yoktu sahnede
tyrionda eskiden arada bir güzel mekanlara uğrardı onada ne olduysa bir ağırlık bir filozofluk geldi bunlar khalesiyle birlikte ne hapı yuttular acaba anında çark ettiler 180 derece

Sibel Kekili gitti Tyrion durdu ondan sonra Droga yatağa düştü,öldü o günden beri Khalesi de durdu
.Diziye ilaç lazım
.

6x1

Yoğunluktan dolayı gecikmeli de olsa izleyebildim bölümü. Diziyi gerçekten çok özlemişim. Bölüm de açılış bölümü olduğunu düşünürsek iyiydi bence.

Stannis'in en azından ölü bedenini falan gösterirler diye düşünüyordum ama anlaşılan o da olmayacak. Adamı nasıl bu kadar yok sayıyorlar anlamıyorum.

Jon Snow'un bir şekilde dirileceğini düşünüyorum. Bu nasıl olacak bilmiyorum ama bir ara bir adam vardı dövüş sonrası ölen bir adamı canlandırmıştı. Hatta sonradan o adamların yanına Melisandre de gelmişti diye hatırlıyorum. Işık tanrısı mı ne yardım ettiydi sanki.

Kızıl kadın şaşırttı baya.
Kolyenin kerameti baya fazlaymış anlaşılan. Yalnız Melisandre'nin o yaşlı halini geçen sezon başlangıcında Cersei'nin küçükken gittiği cadıya benzettim ama o cadının yüzünü tam hatırlamadığım için muhtemelen tutarsız bir teori bu.

Davos'lu sahneler iyiydi genel olarak. Stannis'in yokluğunda ön plana çıkacağını tahmin ediyordum öyle de olmuş. Zaten çok sevdiğim bir karakterdi inşallah fazla fazla görürüz.

Sansa ve Theon'un kurtarıldığı sahne fazla zorlama olmuş sanki.

Khaleesi'nin de durumu karışık duruyor. Onun cephesinde de ilerleyen bölümlerde hareketlilik göreceğiz yüksek ihtimal.

Puanım: 8.5/10

Son düzenleme: