Klasik Game of Thrones 6. Sezon Yorumları

Yarın sosyal medyayla bağımı tamamen kesiyorum. Topluluk içinde seslere kulak vermemeye çalışacağım. Umarım spoiler yemeden akşama kadar sağ kalmayı başarabilirim, zorlu bir görev olacak. Heyecan dorukta. :):)
@OzaN yarın erkenden foruma gir sana çok önemli bişey anlatıcam :))

Yok artık kırk tane dizi izliyon bunu izlemiyon mu ? :A
izliyorum tabiki bu dizi kaçarmı ? :)şu an yayınlanan diziler arasında en muhteşemi en harikası hatta breaking bad i saymasak son 10 yılın en iyi dizisi :) ama spoiler yemem için yazdıklarını okumam lazım daha işin kokusunu alır almaz okumaktan vazgeçerim yani beni tuzağa düşürmen zor ihtimal :)

@OzaN yarın erkenden foruma gir sana çok önemli bişey anlatıcam :))

izliyorum tabiki bu dizi kaçarmı ? :)şu an yayınlanan diziler arasında en muhteşemi en harikası hatta breaking bad i saymasak son 10 yılın en iyi dizisi :) ama spoiler yemem için yazdıklarını okumam lazım daha işin kokusunu alır almaz okumaktan vazgeçerim yani beni tuzağa düşürmen zor ihtimal :)
Ben hoş ablalar, taş gibi hatunlarla dolu bir metin döşerim aralara da spoilerı kitlerim sen hiç sıkma canını 😉 Okumak zorunda kalırsın istemeden :A

Son düzenleme:
Ben hoş ablalar, taş gibi hatunlarla dolu bir metin döşerim aralarada spoilerı kitlerim sen hiç sıkma canını 😉 Okumak zorunda kalırsın istemeden :A
bak bu yöntem işe yarayabilir :) direnç sınırlarımı aşan bir olay :) yani iradeyi bayağı zorlayacak bir durum :))

Ulan diziyi izlemiyorum ama gıcıklığına son bölümü izleyip spoiler mı versem :A @MEnes he ne dersin ? :A
@destere benim adıma spoiler konusundaki düşünceleri söylemiş. :) Ben işin içine resimler de katsan etkilenmem. :A

Şimdi düşünsene biri gelse Jon öldü espirisi yapsa dahi çok gergin ortam dönebilir şu konuda. :D

Geçen sezon uğramamıştım bu konuya spoiler yerim diye, sıkıcı geçmişti. Ya sabah kalkıp an ve an izleyeceğim ya da konuya anca izledikten sonra uğrayacağız. :D
Öyle gözüküyor. :D Konuda sıkıntı çıkmaması için izledikten sonra uğramak gerek. :D
ne umutlarla ilk sezona başlayacaktım ama pek istediğim şekilde başlamayacak gibi :) snow yaşıyorsa hayal kırıklığı olacak benim için :) bunlarda seyirci memnuniyetini gözönüne alıp büyük ihtimal yaşatacaklar:) olmadı işte :)
Ya takmayın kafaya bu kadar. Ölürse de ölür yani. Game of Thrones burası kim güvende ki yani. :) Bu sebepten diziyi izlemem diyenler bıraksın bu işleri. :) Şuan piyasada bunun üzerine iş mi var da bırakacağız. :D Zaten bu yüzden sevdik bu diziyi, kimseye acımıyor adamlar. :) Jon Snow konusunda ise çok teori var bilemeyeceğim ne olacağını. Sezon başlasın görelim :)

@destere benim adıma spoiler konusundaki düşünceleri söylemiş. :) Ben işin içine resimler de katsan etkilenmem. :A

Öyle gözüküyor. :D Konuda sıkıntı çıkmaması için izledikten sonra uğramak gerek. :D

Ya takmayın kafaya bu kadar. Ölürse de ölür yani. Game of Thrones burası kim güvende ki yani. :) Bu sebepten diziyi izlemem diyenler bıraksın bu işleri. :) Şuan piyasada bunun üzerine iş mi var da bırakacağız. :D Zaten bu yüzden sevdik bu diziyi, kimseye acımıyor adamlar. :) Jon Snow konusunda ise çok teori var bilemeyeceğim ne olacağını. Sezon başlasın görelim :)

ben zaten ölsün istiyorum snow çipi :) ölmemesi sorun olur :))
neyse bir başlayayım artık izlemeye belki sitelere düşmüştür :)
kimseden çıt yok millet pusuya yatmış bölümü izliyor sanırım :)

bölümü izledim :) @destere ile @sürgünüm bence izlemesin:A

kızıl kadının gerçek halini gördüklerinde hayattan soğuyabilirler:A

bölümde pek bir halt yoktu sondaki kızıl kadının değişimi iyiydi
onun dışında dornedaki sahneler iyiydi indra doran ve oğlun gebertti iyi etti böyle sıkıcı karakterler pek sarmıyor

sansa sonunda kurtuldu briennenin yardımıyla dost oldular gibi
arya dilenciliğe düşmüş bir de dayak yiyor tapınaktaki kız tarafından.ss

sör davos durumdan nasıl yırtacak bakalım yabanilerin yardımından önce kızıl kadın bişi yapmazsa hepsi pert olur

brann ve hodor yine yoktu .ss

khaleesiyi önce öpmeye sonra khal drogonun ki olduğu anlaşılınca tapınağa kapatmaya karar verdiler inançları böyleymiş ama kapamazlar böyle bir kadını gibi:A

cerseinin intikamını bekliyoruz bu bölüm pek ağlamadı myrcella ölünce :D

point: 7.5

ben zaten ölsün istiyorum snow çipi :) ölmemesi sorun olur :))
neyse bir başlayayım artık izlemeye belki sitelere düşmüştür :)
kimseden çıt yok millet pusuya yatmış bölümü izliyor sanırım :)
Ben şuan yoldayım. Bir an önce eve geçip izleyeceğim. :)

bölümü izledim :) @destere ile @sürgünüm bence izlemesin:A

kızıl kadının gerçek halini gördüklerinde hayattan soğuyabilirler:A

bölümde pek bir halt yoktu sondaki kızıl kadının değişimi iyiydi
onun dışında dornedaki sahneler iyiydi indra doran ve oğlun gebertti iyi etti böyle sıkıcı karakterler pek sarmıyor

sansa sonunda kurtuldu briennenin yardımıyla dost oldular gibi
arya dilenciliğe düşmüş bir de dayak yiyor tapınaktaki kız tarafından.ss

sör davos durumdan nasıl yırtacak bakalım yabanilerin yardımından önce kızıl kadın bişi yapmazsa hepsi pert olur

brann ve hodor yine yoktu .ss

khaleesiyi önce öpmeye sonra khal drogonun ki olduğu anlaşılınca tapınağa kapatmaya karar verdiler inançları böyleymiş ama kapamazlar böyle bir kadını gibi:A

cerseinin intikamını bekliyoruz bu bölüm pek ağlamadı myrcella ölünce :D

point: 7.5
Sen 7.5 verdiysen güzel bölümdür. :D Neyse fazla bulaşmadan konudan ve forumdan uçayım. Bölümü izledikten sonra gelirim artık. :D

6x1. Bölüm

harikaydı:) başlangıcı sevdim çünkü sevdiğim tüm karakterleri gördüm bölümde :)

pazularına sağlık yarmagül :) sana burdan selam ve sevgilerimizi yolluyoruz :))
ramsey çipinden kaçan hadım theon la sansa nerdeyse yakayı ele veriyordu? pazularına yandığım yarmagül brienne, her zamanki gibi kızın imdadına tam zamanında yetişti :) bu kadını sevmeye başladım ,erkeğim diye geçinenleri sinek gibi ezer helal olsun kadına:)

arya yı gördükte yazık ediyorlar kıza öyle eğitimmi olur ? resmen eziyorlar yalnız bu işkence gibi eğitimden sağlam çıkarsa aryayla kimse başedemez eğitimin dibine vuruyor kız:) hele o sopayla döven kadın ne kadar nefretimi kazansada kadına karşı yinede kin besleyemiyorum gideri var gibi :)

dorne kralı, kraliçenin hışmına uğradı hem kendisini hem veledini telef ettiler bu yaptıklarını kınayacak değilim ama keşke myrcella ya kıymasalardı bir orda hata ettiler .. mirycella yı tabutta gören cercie nin gözyaşları bizide üzüntüye boğdu .

bölümün en komik yeri khaleesi yi yakalayan dothrakların khalesi hakkındaki sözleriydi :) '' bunun şimdi şeyide beyazdır '' tarzı diyaloğlar muhteşemdi :) khaleesi hapı yutacaktıda rahmetli drogonun eşi olması kurtardı kadını :)

çip snow cephesinde bir fok yoktu son sahnede @xemrexxx ninde bahsettiği gibi hayran olduğumuz kızıl kadının aslına dönünce ne kadar iğrenç bir görüntüye sahip olabileceğini görmüş olduk :)

6x1
Sonunda izledim bee. Bu dizi gerçekten çok farklı ya. 1 yılın özlemi çok farklıydı. Jenerikte bile anladım bunu. :) Hiç beklemediğim şekilde harika bir başlangıç oldu. :)

Her karakteri göstermişler bölümde neredeyse. GoT tarihinde bir ilk olabilir. :) Hele sezon girişlerinde bu olmazdı genelde. Çok takdir ettim bu durumu. :)

Kara kalede işler karıştı. Jon'dan sonra onu destekleyen bir ekip ve Sör Davos cesedi korumak için canlarını tehlikeye atacaklar bu belli. Önümüzdeki bölümde orada bir çatışma olabilir. Kızıl kadının son halini görünce gerçekten bir ürktüm, o neydi öyle. :) O kolye nelere kadirmiş meğerse. :)

Sansa sonunda bu sezon hak ettiği yerlere gelecek sanrım. Kurtulduğu sahne gerçekten güzeldi. Brienne zaten çok güçlü bir şövalye, kan ve vahşet dolu sahnede gaza geldim. :) Orada bir yolculukları olacak o ekibin. Sonunda Winterfell'de biter umarım o yolculuk. :)

Mereen'de de işler karışacak. Tyrion pek rahat etmeyecektir. Zaten ölürse tek üzüleceğim karakter o. Aman diyeyim senaristler, Tyrion'a dokunmayın. Khaleesi hakkında konuştukları sahnede iyi güldüm ben de. :D Khal Drogo reis burada da gücünü gösterdi ölmüş olsa bile. :) Ama götürecekleri yer pek iyi olmayacak sanırım. Bu sezon zaten genel anlamda sıkıntı çekeceği söylendi Khaleesi'nin. Göreceğiz artık neler olacağını. :)

Cercei ve Jaime'nin intikamını merakla bekliyorum. Cercei normalde sevmediğim bir karakterdi ama ona yapılanlardan sonra destekler buldum kendini. Çünkü intikamın her türlüsünü severim. :) Kadın da çok çekti zaten. Kızı öldü, üstüne o yürüyüş falan. Oradaki sahneler de güzel olacaktır.

Arya'nın da acı çekme durumları sürüyor. Körlüğü elbette gidecek ama gitmeden önce biraz burnu sürtsün istiyorlar belli. Zaten bu eğitimin sonucunda Arya'dan herkes korksun derim. Geçen sezon yaptığı katliamı unutmadık. Çok sayko bir hal alabilir eğitimi bitince. :) O halini görmek için sabırsızlanıyorum. :)

Dorne sahneleri de güzeldi. Bölüm başlarındaki vahşeti orada da gördük. Sand snakes hikayesi bitmemiş. Demek ki onlarda bir intikam peşinde gidecekler. Oberyn reis unutulmamış. Kim unutabilir ki zaten. :)

Bölüm gerçekten güzeldi ya. Normal sezon başlangıçlarına göre daha hareketliydi. Zaten bu diziyi izlerken benim sıkılma gibi bir ihtimalim yok yani. Ne yaparlarsa yapsınlar, varsın aksiyon olmasın. Yine de müthiş keyifle izliyorum çağımızın yaşayan en iyi dizisini. Gelecek bölümleri merakla bekliyorum :D

Game of Thrones oyluyoruz arkadaşlar. Bu diziye 8 den aşağı puan verilmez. Tek bölümü 10 milyon dolar bu dizinin. Olmaz yani, emeğe saygı bir kere. :)
9 vermek için erken. Önümüzdeki bölümlerde vereceğimiz kesin zaten. :)
8.5/10

Son düzenleme:
1.bölümü izledim
Dizide fazla bi şey olmadı tüm karakterleri gösterelim diye bakmışlar galiba Arya hala normal değil öyle kalmayacaktır diyeceğim ama Jon Snow bile öldü :/

Sansa kurtuldu sonunda diğer bölümlerde önünü kesmezlerse yine ama Jon Snow'a götürüyorlar ortada Jon Snow kalmadı. Bryan'dan uzun zamandır ses yok onu da bekledi gözler ama tık yok hala.

Kızıl saçlı hatun ne oldu öyle vardı zaten bi haltlar da bunu beklemezdim.

Puanım: 7.5

6x1

Vay anasını sayın seyirciler. Eğer bu diziyse 10 ay boyunca izlediğimiz diğer şeyler ne? Her zamanki gibi her anı dolu dolu harika bir bölümdü.

En iyi ve heyecanlı kısımlar Sansa'nındı. Şövalyenin gelişi beklenmedik ve iyiydi. Sansa'ya destek çıkacak olması sevindirici. :)

Jon Snow maalesef öldü. Dizide çok karakterin ölümüne üzüldüm ama Ned Stark reyisten sonra en çok üzen Jon Snow oldu. Adı her geçtğinde duygulanacağız anlaşılan. :(

Kızıl kadının sondaki hali şaşırttı. Fakat çok üzgündü. Ne Stannis'i ne de Jon'u kurtaramayacak anlaşılan. :( Yine de o sihirli kolye önemli olabilir. Belki ölüleri diriltebilecek kadar güçlü bir şeydir? (Bkz: Ay olabilir mi öyle bişey lütfen olsun çünkü :()

Arya'nın hali üzücü ne hale gelmiş kızcağız. :(

Khaleesi'ye en azından Khal Drogo için saygı gösterdiler de hali kötü. Ejderhaları kurtaramıyor mu? :(

10 puanı daha da mükemmel bölümlerine saklayalım ama diğer dizilerle karşılaştırılınca 10 da verilebilirdi. Son zamanlarda izlediğim en iyi drama dizisi bölümü açık ara. (Muhtemelen geçen seneki GoT bölümlerinden beri) :)

9+ /10

Ekleme:

Dorne kızları güzel ama birazcık tehlikeliler. :):) O sahneler de güzeldi.

@MEnes tüm karakterler var demişsin de Hodor başkan yoktu ya gözlerim onu aradı. Ayrıca Bran, kaç yıldır dizide olduğunu çözemediğimiz şişko, genç kral gibi pek çok karakter yoktu. Denizde kum Game of Thrones'ta karakter. :):)

Son düzenleme:
@MEnes tüm karakterler var demişsin de Hodor başkan yoktu ya gözlerim onu aradı. Ayrıca Bran, kaç yıldır dizide olduğunu çözemediğimiz şişko, genç kral gibi pek çok karakter yoktu. Denizde kum Game of Thrones'ta karakter. :):)
Onlardan zaten haberim var. Olmadıklarını fark ettim de değinmek istemedim. :) Yoksa dediğin gibi karakterden bol bir şey yok elimizde. :) Jenerikte isimler sıralanırken oku oku bitmiyor. :)

6x1

Çok büyük beklentilerim vardı, okadar büyüktü ki ulan bölüme iyi mi desem eh işte mi deseme bilemeyecek kadar büyüktü beklentim. :D

Şimdi, 50 dakika boyunca herkesi gördük, ben daha önce böyle birşey yapabilen dizi görmedim. :DSpoilerde yazacağım hepsini.

En başta çalan theme dahi burnumda tütüyordu. :D

Bölümde bir gariplik yakaladım, veya yemek yerken sahneyi kaçırdım bilmiyorum, spoilerde bakar merak eden.

Sansa kurtuldu biliyorduk zaten, fakat yanında ki senelerce nefret ettiğimiz adamın bir anda normelleşip insan olması garipsendi, nefretim kalmadı yinede sansayı kurtarması yeterdi. :D Unutmuş olacağım ki bizim adam döven bayan sahnesinde ciddi mutlu oldum, düşündüm düşündüm kim gelicek derken...
Köpeklere ne olduğunu anlamadım, yukarda gariplik dediğim buydu gidicek halleri yok kestiklerinide görmedim veya kaçırdım..

Bu sezon sonuna kadar ejdarhalar yok gibi gözüküyor, reyizin ölüm sahnesini gördük ama aynı şekilde kızıl'ın ne hale geldiğinide gördük. Reyiz dönmeli.

Cercei'nin din adamlarını tokatlayacağı sahneyi merakla bekliyorum,

Arya daredevil'e bürünücek gibi.

Martelllerde yönetim devrildi, heryerde savaş çıkacak.

Jorah'ta ölüm döşeğinde, sezon sonuna doğru Daenerys kurtarırken ölür, onurlu bir şekilde.

Sonra Bu sezon ki favori karakterim, adam coolluğun kitabını yazdı, Davos'un fragmandaki sahnesi en beklediklerim arasında en üstte.

Ha birde şu gemileri eş zamanlı yaktılar tam olarak anlamadım ne olduğunuda çok gereksiz gibi gözüktü. Yani önce örgütlenmeleri gösterdiler neyin amacındalar onuda anlamadım herneyse..

Başka bişi kalmadı heralde.

6x1

Çok büyük beklentilerim vardı, okadar büyüktü ki ulan bölüme iyi mi desem eh işte mi deseme bilemeyecek kadar büyüktü beklentim. :D

Şimdi, 50 dakika boyunca herkesi gördük, ben daha önce böyle birşey yapabilen dizi görmedim. :DSpoilerde yazacağım hepsini.

En başta çalan theme dahi burnumda tütüyordu. :D

Bölümde bir gariplik yakaladım, veya yemek yerken sahneyi kaçırdım bilmiyorum, spoilerde bakar merak eden.

Sansa kurtuldu biliyorduk zaten, fakat yanında ki senelerce nefret ettiğimiz adamın bir anda normelleşip insan olması garipsendi, nefretim kalmadı yinede sansayı kurtarması yeterdi. :D Unutmuş olacağım ki bizim adam döven bayan sahnesinde ciddi mutlu oldum, düşündüm düşündüm kim gelicek derken...
Köpeklere ne olduğunu anlamadım, yukarda gariplik dediğim buydu gidicek halleri yok kestiklerinide görmedim veya kaçırdım..

Bu sezon sonuna kadar ejdarhalar yok gibi gözüküyor, reyizin ölüm sahnesini gördük ama aynı şekilde kızıl'ın ne hale geldiğinide gördük. Reyiz dönmeli.

Cercei'nin din adamlarını tokatlayacağı sahneyi merakla bekliyorum,

Arya daredevil'e bürünücek gibi.

Martelllerde yönetim devrildi, heryerde savaş çıkacak.

Jorah'ta ölüm döşeğinde, sezon sonuna doğru Daenerys kurtarırken ölür, onurlu bir şekilde.

Sonra Bu sezon ki favori karakterim, adam coolluğun kitabını yazdı, Davos'un fragmandaki sahnesi en beklediklerim arasında en üstte.

Ha birde şu gemileri eş zamanlı yaktılar tam olarak anlamadım ne olduğunuda çok gereksiz gibi gözüktü. Yani önce örgütlenmeleri gösterdiler neyin amacındalar onuda anlamadım herneyse..

Başka bişi kalmadı heralde.
Köpekler benim de dikkatimi çekti ama öldürmüşlerdir yani zor bir şey değil. Göstermek istememişlerdir o kısımları tepki almamak adına bilemedim. :)

Köpekler benim de dikkatimi çekti ama öldürmüşlerdir yani zor bir şey değil. Göstermek istememişlerdir o kısımları tepki almamak adına bilemedim. :)

Tepki kısmı mantıklı cevapta, ne bileyim hepimiz farketmişiz anlaşılan bi soru işareti kaldı kafalarda.
Sansalar buz gibi sudan geçtiler kurtulduk köpeklerden felan diye. Kısa süre sonra bunlar çıktı hemen dağdan felan geçtiler heralde ıslakta değildi üstleri. :D

Tepki kısmı mantıklı cevapta, ne bileyim hepimiz farketmişiz anlaşılan bi soru işareti kaldı kafalarda.
Sansalar buz gibi sudan geçtiler kurtulduk köpeklerden felan diye. Kısa süre sonra bunlar çıktı hemen dağdan felan geçtiler heralde ıslakta değildi üstleri. :D
Dolanmışlardır köprü gibi bir yerden Theon pek bilmiyor olabilir oraları. :D

Bence güzel bir yeni sezon ilk bölümüydü beklediğimden daha hareketliydi ve önemli olaylar oldu.

Brienne Tarth çok iyi kurtardı Sansa ile Theon'u. Ben Jon Snow'un hala öldüğünü düşünmüyorum. Sör Davos ve yanındaki gece nöbetçileri direniyorlar cesedi vermemek için bakalım neler olacak. Kızıl Kadın'ın son hali görenlerini hayrete düşürdü. Arya'nın sahneleri yine sıkıcıydı. Dorne'da beklenmedik olaylar oldu ben Doran Martell'i oldukça seviyordum ölüşüne bir hayli üzüldüm. Sand Snakes gerçekten çok tehlikeli. Çocuğu çok fena öldürdüler. Khaleesi umarım erkenden döner Meereen'e. Bran'i unuttuk bayağı onu görmek isterdim ilk bölümde.

8/10

Belki bileniniz vardır ben de dün öğrendim bu teoriyi, bilmeyenler varsa okumasını tavsiye ederim, ben yine de spoiler butonuna alıyorum.
Teoriye göre Jon Snow Ned Stark'ın oğlu değil. Jon Snow'un babası Rhaegar Targaryen, annesi de Lyanna Stark. Rhaegar Targaryen Mad King'in oğlu, Lyanna Stark ise Ned Stark'ın kız kardeşi. Robert Baratheon tahtı ele geçirince Targaryenleri da öldürmeye başlıyor tabii, Lyanna Stark ölmeden önce bir bebek veriyor Ned Stark'a ve onun Targaryen olduğunu söyleme öldürürler diyor senin oğlunmuş gibi büyüt diyor. O bebeğin Jon Snow olduğu söyleniyor. Serinin başında Jon 14 yaşındayken Ned Stark bir diyalogunda birine 14 yıldır bir yalanla yaşıyorum diye bir cümle kuruyor hatta. Kitap serisinin adının da Buz ve Ateşin Şarkısı olması bu teoriyi güçlendiren bir başka nokta. Buz ve Ateşin Şarkısı = Jon Snow

Bence güzel bir yeni sezon ilk bölümüydü beklediğimden daha hareketliydi ve önemli olaylar oldu.

Belki bileniniz vardır ben de dün öğrendim bu teoriyi, bilmeyenler varsa okumasını tavsiye ederim, ben yine de spoiler butonuna alıyorum.
Teoriye göre Jon Snow Ned Stark'ın oğlu değil. Jon Snow'un babası Rhaegar Targaryen, annesi de Lyanna Stark. Rhaegar Targaryen Mad King'in oğlu, Lyanna Stark ise Ned Stark'ın kız kardeşi. Robert Baratheon tahtı ele geçirince Targaryenleri da öldürmeye başlıyor tabii, Lyanna Stark ölmeden önce bir bebek veriyor Ned Stark'a ve onun Targaryen olduğunu söyleme öldürürler diyor senin oğlunmuş gibi büyüt diyor. O bebeğin Jon Snow olduğu söyleniyor. Serinin başında Jon 14 yaşındayken Ned Stark bir diyalogunda birine 14 yıldır bir yalanla yaşıyorum diye bir cümle kuruyor hatta. Kitap serisinin adının da Buz ve Ateşin Şarkısı olması bu teoriyi güçlendiren bir başka nokta. Buz ve Ateşin Şarkısı = Jon Snow
O teori zaten bu sezon olacak gibi. Her şey bunu gösteriyor. Zaten fragmanlarda Tower of Joy muhabbeti vardı. :) Lyanna Stark'ın ölüm döşeğinde olduğu bu dediğim kule.

S06B01
ohh be şükür kavuşturana. Öyle çok ahım şahım bir açılış olmadı. Geç izlediğime pişman olmadşm:X Normal sezon açılışıydı. Hatta diğer sezon açılışlarına göre daha bi seyirlilti çünkü
Çünküsü ana karakterlerin hepsini gördük nerdeyse.
Jon Snow'a cok gıcık oluyorum. Ölmemiştir. Bu sezon gelmese bile seneye gelecektir.
Ejderhalarımı görmedim ona çok sinir oldum. Daenerys gücü eline alır gibi geliyor. Telepati yapsa asi olan ejderhasıyla:X
Sansa, Theon'u da yanına als yoksa Ramsay'in başka neresini keseceği sorusu aklımı meşgul edecek.
@Titanium Arya vs Daredevil:F neden böyle yepyeni fantastik hikaye geçmiyorlar:F

Kızıl kadın neydi öyle yaaa😱 Sezon onun üzerinden yürüse hiç sıkılmam artık.
8/10

Dolanmışlardır köprü gibi bir yerden Theon pek bilmiyor olabilir oraları. :D

@OzaN tüm açıkları ne hızla kapatıyor :)) bir dizinin verdiği açıkları fanları dizinin sorumlularından önce kapatıyorsa o dizinin sırtı yere gelmez :)
köpeklerin ne olduğu sorusunu bende anlamadım yani büyük ihtimalle karğaşadan kaçtılar sanırım :) biz göremedik birde tazıydı zaten cinsleri insan gözünün alğılamayacağı bir hızla kaçmış olma ihtimalleri yüksek:) radarımıza yakalanmadılar ?
gelenlerin üstünün kuru olması ise göz yanılgısıdır yine ıslak elbise karlı havada kuru gibi gözükür ordanda durumu bu şekilde kurtardıkmı pek sorun kalmıyor geriye :) @OzaN ın dediği bilinmeyen köprü formülü pek mantığa uymuyor:) sansa ile theon iki çift lafın belini kıramadı daha? o kısa süre içinde kovalayan vatandaşlar olmayan köprüyü keşfedip geçmiş olamazlar :)

S06B01
ohh be şükür kavuşturana. Öyle çok ahım şahım bir açılış olmadı. Geç izlediğime pişman olmadşm:X Normal sezon açılışıydı. Hatta diğer sezon açılışlarına göre daha bi seyirlilti çünkü
Çünküsü ana karakterlerin hepsini gördük nerdeyse.
Jon Snow'a cok gıcık oluyorum. Ölmemiştir. Bu sezon gelmese bile seneye gelecektir.
Ejderhalarımı görmedim ona çok sinir oldum. Daenerys gücü eline alır gibi geliyor. Telepati yapsa asi olan ejderhasıyla:X
Sansa, Theon'u da yanına als yoksa Ramsay'in başka neresini keseceği sorusu aklımı meşgul edecek.
@Titanium Arya vs Daredevil:F neden böyle yepyeni fantastik hikaye geçmiyorlar:F

Kızıl kadın neydi öyle yaaa😱 Sezon onun üzerinden yürüse hiç sıkılmam artık.
8/10
snow çipinin ölmemiş olma ihtimali çok yüksek banada öyle geliyorki bu morfolojisi değişen kızıl kadın enerjisini onu yaşatmak için harcayacak :))
arya lı sahneler çok hoştu özellikle o döven kız bir ara dalıp soyunsa ne güzel olur diye düşündüm ama olmadı işte :)
asıl olay khalesiyi götüren dothrakların sohbetiydi ne kadar özgürce şov yapıyorlar orda sahnenin renklenmesi için eşek herifin katkısı varmıydı yokmuydu tam bilemiyorum :) ingilizceye hakim olmak lazım onu çözmek için :)
deli ejderhadan iyilik beklemiyorum çünkü çok dengesiz khalesiyi kurtarırken yanlışlıkla diğerleriyle birlikte pişirebilir :)

O teori zaten bu sezon olacak gibi. Her şey bunu gösteriyor. Zaten fragmanlarda Tower of Joy muhabbeti vardı. :) Lyanna Stark'ın ölüm döşeğinde olduğu bu dediğim kule.
o dönem DNA diye bir olay yok nasıl ols?a halkın içinde sözü geçen üç beş asil açıklama yapıp çip snow aslında sadrazamın sol başağı diye açıklama yapsa herkes inanmak zorunda kalır:) işin aslını çözmek zor iş :)

Son düzenleme: