Her karakteri göstermişler bölümde neredeyse. GoT tarihinde bir ilk olabilir.
Hele sezon girişlerinde bu olmazdı genelde. Çok takdir ettim bu durumu.
Kara kalede işler karıştı. Jon'dan sonra onu destekleyen bir ekip ve Sör Davos cesedi korumak için canlarını tehlikeye atacaklar bu belli. Önümüzdeki bölümde orada bir çatışma olabilir. Kızıl kadının son halini görünce gerçekten bir ürktüm, o neydi öyle.
O kolye nelere kadirmiş meğerse.
Sansa sonunda bu sezon hak ettiği yerlere gelecek sanrım. Kurtulduğu sahne gerçekten güzeldi. Brienne zaten çok güçlü bir şövalye, kan ve vahşet dolu sahnede gaza geldim.
Orada bir yolculukları olacak o ekibin. Sonunda Winterfell'de biter umarım o yolculuk.
Mereen'de de işler karışacak. Tyrion pek rahat etmeyecektir. Zaten ölürse tek üzüleceğim karakter o. Aman diyeyim senaristler, Tyrion'a dokunmayın. Khaleesi hakkında konuştukları sahnede iyi güldüm ben de.
Khal Drogo reis burada da gücünü gösterdi ölmüş olsa bile.
Ama götürecekleri yer pek iyi olmayacak sanırım. Bu sezon zaten genel anlamda sıkıntı çekeceği söylendi Khaleesi'nin. Göreceğiz artık neler olacağını.
Cercei ve Jaime'nin intikamını merakla bekliyorum. Cercei normalde sevmediğim bir karakterdi ama ona yapılanlardan sonra destekler buldum kendini. Çünkü intikamın her türlüsünü severim.
Kadın da çok çekti zaten. Kızı öldü, üstüne o yürüyüş falan. Oradaki sahneler de güzel olacaktır.
Arya'nın da acı çekme durumları sürüyor. Körlüğü elbette gidecek ama gitmeden önce biraz burnu sürtsün istiyorlar belli. Zaten bu eğitimin sonucunda Arya'dan herkes korksun derim. Geçen sezon yaptığı katliamı unutmadık. Çok sayko bir hal alabilir eğitimi bitince.
O halini görmek için sabırsızlanıyorum.
Dorne sahneleri de güzeldi. Bölüm başlarındaki vahşeti orada da gördük. Sand snakes hikayesi bitmemiş. Demek ki onlarda bir intikam peşinde gidecekler. Oberyn reis unutulmamış. Kim unutabilir ki zaten.
Bölüm gerçekten güzeldi ya. Normal sezon başlangıçlarına göre daha hareketliydi. Zaten bu diziyi izlerken benim sıkılma gibi bir ihtimalim yok yani. Ne yaparlarsa yapsınlar, varsın aksiyon olmasın. Yine de müthiş keyifle izliyorum çağımızın yaşayan en iyi dizisini. Gelecek bölümleri merakla bekliyorum