Aman bu kolue de sıktı beni geçen senelerde yoktu öbür kadının boynunda. Bu sezon gözümüze sokuyor
Kestiler dediğin yer öpüşmeyi diyorsun heralde? gerek yoktu kestilerse iyi yapmişlar
lady stoneheart
Aman bu kolue de sıktı beni geçen senelerde yoktu öbür kadının boynunda. Bu sezon gözümüze sokuyor
Kestiler dediğin yer öpüşmeyi diyorsun heralde? gerek yoktu kestilerse iyi yapmişlar
diyorumlady stoneheart
kitaplara kalsa ....Lady Stoneheart diziye katılmayacak diye biliyorum. Katılsa şimdiye çoktan katılması gerekiyordu. Red Wedding'den 2 hafta sonra diriltilip Sancaksız Kardeşliğe katılıyor kitapta. Şu an yani çoktan geçti o muhabbet dizide. Ama Walder Frey gözüktü bölümde Sancaksız Kardeşlik lafı geçti bir işkillenme oldu bende. Umarım gelir ama zor gibi.
Final sezonu yaparız bunu bence.Rüyamda Khaleesi ve kardeşini gördüm, kardeşi Khaalesi'yi Khal Dhago'ya veriyordu ve bunun karşılığında krallık istiyordu, Khal'da buna krallık tacı olarak sıvılaşmış kızgın altını başından aşağıya döküyordu...
Bu demektir ki diziye yeniden başlama vakti geldi. 7.sezon başlayana kadar muhakkak sıfırdan başlayıp yetişeceğim.
Final sezonu yaparız bunu bence.
Bence 8. sezon öncesi ilk 7 sezonu baştan izleyip onun üstüne muhteşem bir şekilde final yapmak daha mantıklı. 7. sezona o kadar bölüm izleyerek girip üstüne 1 yıl beklemek kötü olur. (Muhtemelen son sezon 6 bölüm falan olacak zaten. )8.sezon final olsa bile Spin Offları devam edecek, bence bu sezon finalinden sonra başlayalım zaten ilk sezonlara ait çoğu detayı, söz gelimi Benjemin Stark'i bile, unutmuşum. 1 yıl yıla bölersek 60 bölümü haftada 1-2 bölüm gider.