şurada vardı yanlış hatırlamıyorsamKaçak felanda görüntü kalitesi iyiyse sorun olmaz?
http://www.watchtvshows2016.com/GOT.html
şurada vardı yanlış hatırlamıyorsamKaçak felanda görüntü kalitesi iyiyse sorun olmaz?
Hoaydaa bunu dedin beni korkuttun şuan.yarınki bölümün son sahnesinde büyük sürpriz is coming diyolla dikkatli izlemek lazım
Neyle ilgili? Turk girecek diyorlardı o mu girdi? Girdiyse hiç tanıyamadımyarınki bölümün son sahnesinde büyük sürpriz is coming diyolla dikkatli izlemek lazım
Neyle ilgili? Turk girecek diyorlardı o mu girdi? Girdiyse hiç tanıyamadım
6x6
Sezonun en zayıf bölümüydü ama yine de Game of Thrones'un en zayıf bölümü bile diğer dizilere kıyasla çok başka yerde.
Bizim bir Jon'la Sansa olacaktı ne oldu onlara?
Çoğunluğun aksine Sam'in sahnelerini sevdim ben ilk kez ilgiyle izledim. Babası ne sinir bozucu bir adammış.
Walder Frey kimdi unutmuşum bile Red Wedding'den beri yoktu galiba. Orada bir adam çıkardılar kimdi o?
Benjen Stark ile ilgili söylentiler doğru çıktı o yüzden şaşırtmadı. Yalnız ben o adamı hiç hatırlamadım, tamamen unutmuşum.
Khalesi gümbür gümbür Westeros'a geliyor. Sezonu büyük ihtimalle iki büyük savaşla kapayacağız. Bundan sonraki bölümlerde aksiyon artacaktır.
9- /10
bence kestiler o sahneyi bölüm zaten normalden kısaydıS06B06
Yaaa hani heycanlı bölüm olacaktı @xemrexxx? Kim için heycanlanmalıydık?
Brain'e +9basılmış yeni Hodor yapmişlar. Ejdercamı da ne mubarek şeymiş!?
Sam ve ailesi seyirlikti. Sade ve akıcıydı sıkılmadım bendeBari o kılıcı kullanırsın birgün Sam kullanamazsan o kılıçla kan alırlar bi tarafından.
Jaime ve Cersei iyice latin dizilerine bağladılar gibi. Önce entrika anlat sonra ateşli öpüşme😕 ne gereksizdi.
Tommen evladım napıyon sen? Dizinin tüm aksiyonunu emiyor resmen. Keşişlerle baban ne güzel savaşacaktı. Sırf masraftan kısmak için
Arya'nın oyun oynadiğini anlamiştim. O kadar sıf kızdan ajan gibi bişey olamazdi. Diğer kız öldürecek güya? Belli olmaz Arya iğne yapar kıza
Daenerys ve ejderhasıDaenerys bi daha öyle konuşma yapma çok iticiydin bacımEjderhanın ağzının kenarında 2 tane delik vardı sanırım ateşi ordan üfürüyor? Boru hattı döşemişler bu sezonBu arada Daene ulusa seslenirken Daaria neden bi tuhaftı? Buraya böyle soru işareti bırakalım. Sonra cevap alırız heralde?
Geçiş bölümüydü haftaya böyle bi boş bölüm izlersek şaşırmam son 2 bölüm dayarlar aksiyonu.
7/10
Aman bu kolue de sıktı beni geçen senelerde yoktu öbür kadının boynunda. Bu sezon gözümüze sokuyorbence kestiler o sahneyi bölüm zaten normalden kısaydı
bu arada şu sahnede gerilenler var mı@sürgünüm @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 50715
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?