Yamaç parlak diye mi 😱Yamaç hadi neyse de Vartolu'yu sevmem.Çok saçma bir karakter.
![]()
Yamaç parlak diye mi 😱Yamaç hadi neyse de Vartolu'yu sevmem.Çok saçma bir karakter.
![]()
Pazarları izleyecek şey yoktu buna sardım güzel gidiyor dizi ama dediğim gibi izlerken malum sahnelerde fenalık geçirebiliyorum bazenSen dünyada yokkende biz vadi izliyorduk![]()
![]()
------
Böyle karısık polisiyeler hosuma gitmiyor ama senin izleme tuhaf 😱😱😱
Bilmiyorum ki ama sanırım yok gözüme çarpmadıForumda Beşiktaşlıların soyu tükenme tehlikesi altında tekrar dönmen iyi oldu
Şu anda forumda mı o EmreEvet ama yorumlarda samimiyet hissediliyor bu cidden etkili üye olma konusunda. Ben fazla mizahlı ve uyum sağlayan biri değilim ama bu ortamlarda olmak güzel
Sende @Emre Ozansoy gibi o sahneler için demekPazarları izleyecek şey yoktu buna sardım güzel gidiyor dizi ama dediğim gibi izlerken malum sahnelerde fenalık geçirebiliyorum bazen![]()
Benim içim ne zaman çökmüş be , şaşırdın mı ayol?Bilmiyorum ki ama sanırım yok gözüme çarpmadıForumda genç olup içi göçmüş gocamanları tek tek açtık biz sende açılırsın örnek @12.Adam adam onu gözlemle yeter
![]()
![]()
------
Sende @Emre Ozansoy gibi o sahneler için demek![]()
![]()
![]()
Eski versionun böyle değildiBenim içim ne zaman çökmüş be , şaşırdın mı ayol?![]()
Nasılmışım bir desene heleEski versionun böyle değildi![]()
![]()
![]()
Senden bunları duyacağım aklıma gelmezdiiçi göçmüş gocaman![]()
![]()
![]()
Bu forumun genç üyeleri çoğu öyle malesef hayattan bıkmıs gibi bizde onun tam zıttıyızSenden bunları duyacağım aklıma gelmezdi![]()
Bende öyleyim ne ara beni o kategoriye koyuverdin.Bu forumun genç üyeleri çoğu öyle malesef hayattan bıkmıs gibi bizde onun tam zıttıyız![]()
![]()
![]()
Aaa yok şimdiki versionun iyi şuan cicisinBende öyleyim ne ara beni o kategoriye koyuverdin.![]()
@12.Adam tam bir yorum okuyucu forumda gözlemci ödülü olsa ona vermemiz lazımBilmiyorum ki ama sanırım yok gözüme çarpmadıForumda genç olup içi göçmüş gocamanları tek tek açtık biz sende açılırsın örnek @12.Adam adam onu gözlemle yeter
![]()
![]()
------
Sende @Emre Ozansoy gibi o sahneler için demek![]()
![]()
![]()
İşte objektiflik , işte tarafsızlık@12.Adam tam bir yorum okuyucu forumda gözlemci ödülü olsa ona vermemiz lazım![]()
Ben nickimden memnunum