Sen Vadi izliyordun demiYok böyle tuhaf diziler benim içimi bunaltıyor
Sen Vadi izliyordun demiYok böyle tuhaf diziler benim içimi bunaltıyor
Aaa evet oyüzden böyle uyduruk diziler beni bunaltıyor @Emre Ozansoy @Maskeli FedaiSen Vadi izliyordun demi
Ben vadi hastasıyım pusuyu da izlerim ama hepsine bakmadım pusununAaa evet oyüzden böyle uyduruk diziler beni bunaltıyor @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai
------
@MEnes @Sherlock @MasacRE İzliyorlardır kesin bu içi geçmiş bunaltıcı diziyi kaçırmazlar
Pusu sonradan malesef o etkiyi kaybetti ama ortaokula giderken vadiyi canlı canlı izlemiştim tabi şimdi vadi vadi diye dolaşan @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @batuhankaralar bezle emeklerkenBen vadi hastasıyım pusuyu da izlerim ama hepsine bakmadım pusunun
Bir nevi ben de öyleyim hatta daha bu sene YKS'ye girdimPusu sonradan malesef o etkiyi kaybetti ama ortaokula giderken vadiyi canlı canlı izlemiştim tabi şimdi vadi vadi diye dolaşan @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @batuhankaralar bezle emeklerken
Aaa olsun senle konustum için sen hariç oldun sanslısın lafımdan Başarılar biz okul sınav işlerini bırakalı çok olduBir nevi ben de öyleyim hatta daha bu sene YKS'ye girdim
Ben de pek sevmiyorum ama ne yazık ki bir sene daha bu sınav stresi çekecek gibiyim daha ünisi var benim iş daha uzunAaa olsun senle konustum için sen hariç oldun sanslısın lafımdan Başarılar biz okul sınav işlerini bırakalı çok oldu
Sen şimdiden planlarını yap bu forumda okula baslıyorum diyene tavsiyede bulunurken okulunu bitirdini hatta üstünden seneler geçtini gördükBen de pek sevmiyorum ama ne yazık ki bir sene daha bu sınav stresi çekecek gibiyim daha ünisi var benim iş daha uzun
Biz bakalım sizin kadar kalabilecek miyiz forumda belki bir ara defolop giderizSen şimdiden planlarını yap bu forumda okula baslıyorum diyene tavsiyede bulunurken okulunu bitirdini hatta üstünden seneler geçtini gördük
Aaa havasına bir kapıl bence gidemezsin zaten sen bizleri biraz gözlemlemişsin dedine göre önceden gelmeden Bayadır biliyorsundur burayıBiz bakalım sizin kadar kalabilecek miyiz forumda belki bir ara defolop gideriz
Evet bir iki yıl reyting için bakıyordum özellikle eski reytinglere bakarken yorumları görüyordum en çok sen dikkatimi çekiyordunAaa havasına bir kapıl bence gidemezsin zaten sen bizleri biraz gözlemlemişsin dedine göre önceden gelmeden Bayadır biliyorsundur burayı
bu manyaklar ne konusuyor mu diyordunEvet bir iki yıl reyting için bakıyordum özellikle eski reytinglere bakarken yorumları görüyordum en çok sen dikkatimi çekiyordun
Kendilerince ilginç bir hukukları var diyordum Emojiler de ayrı bir ilgimi çekiyordu sırf şu emoji için bile üye olunur forumabu manyaklar ne konusuyor mu diyordun
Kibarca böyle tarif etmen iyiKendilerince ilginç bir hukukları var diyordum Emojiler de ayrı bir ilgimi çekiyordu sırf şu emoji için bile üye olunur foruma
Sen yokken biz burada vadi yorumluyorduk cnmssPusu sonradan malesef o etkiyi kaybetti ama ortaokula giderken vadiyi canlı canlı izlemiştim tabi şimdi vadi vadi diye dolaşan @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @batuhankaralar bezle emeklerken
Forumda Beşiktaşlıların soyu tükenme tehlikesi altında tekrar dönmen iyi olduKibarca böyle tarif etmen iyi
Emre diye bir üye daha zamanında sizlerle tanısmak için üye oldum demişti dışarıdan birkaç kişinin gelmesine vesile oluyorsak ne güzel
Aaa beşiktaşlı olmanda güzel futboldan anlamam ama beşiktaşlıyım
Ben TV'deki Türk dizilerini izlemiyorum pek artık. Hele bunu hayatta izlemem Ama @MEnes yoldaşım bütün dizileri sıkı bir şekilde takip ediyor. Kesin bunu da izliyordur o yüzden @SherlockAaa evet oyüzden böyle uyduruk diziler beni bunaltıyor @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai
------
@MEnes @Sherlock @MasacRE İzliyorlardır kesin bu içi geçmiş bunaltıcı diziyi kaçırmazlar
Dizide bariz şekilde yurtdışını kötüleme var.Aşırı abartıyolar o sahneleri ama yine de sarıyor tuhaf şekilde dizi.Seneye de izleyeceğimYok böyle tuhaf diziler benim içimi bunaltıyor
Sen dünyada yokkende biz vadi izliyordukSen yokken biz burada vadi yorumluyorduk cnmss
Böyle karısık polisiyeler hosuma gitmiyor ama senin izleme tuhaf 😱😱😱Dizide bariz şekilde yurtdışını kötüleme var.Aşırı abartıyolar o sahneleri ama yine de sarıyor tuhaf şekilde dizi.Seneye de izleyeceğim