Gürkan Uygun 'Teşkilat' Kadrosunda! | TRT 1

Uyuyanlar'ın başı olarak bekliyorum diziye ve en azından 1 sezon izlemek istiyorum. Kötü karakteri çok iyi şekilde oynar ve Teşkilat'a dişli rakip olur.

Kehribar ve Kaçak'ın ardından yine izlediğim bir dizide oynaması güzel. :A

Aaa havasına bir kapıl bence gidemezsin zaten sen bizleri biraz gözlemlemişsin dedine göre önceden gelmeden :A :A :A Bayadır biliyorsundur burayı :A
Evet bir iki yıl reyting için bakıyordum özellikle eski reytinglere bakarken yorumları görüyordum en çok sen dikkatimi çekiyordun :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Kendilerince ilginç bir hukukları var diyordum :A Emojiler de ayrı bir ilgimi çekiyordu sırf şu emoji için bile üye olunur foruma :A
Kibarca böyle tarif etmen iyi :A :A :A

Emre diye bir üye daha zamanında sizlerle tanısmak için üye oldum demişti dışarıdan birkaç kişinin gelmesine vesile oluyorsak ne güzel :bhr::bhr::bhr:

Aaa beşiktaşlı olmanda güzel futboldan anlamam ama beşiktaşlıyım :Z:Z:Z

• Harika
Reactions: Gerekli24
Kibarca böyle tarif etmen iyi :A :A :A

Emre diye bir üye daha zamanında sizlerle tanısmak için üye oldum demişti dışarıdan birkaç kişinin gelmesine vesile oluyorsak ne güzel :bhr::bhr::bhr:

Aaa beşiktaşlı olmanda güzel futboldan anlamam ama beşiktaşlıyım :Z:Z:Z
Forumda Beşiktaşlıların soyu tükenme tehlikesi altında tekrar dönmen iyi oldu :A

Şu anda forumda mı o Emre :A Evet ama yorumlarda samimiyet hissediliyor bu cidden etkili üye olma konusunda. Ben fazla mizahlı ve uyum sağlayan biri değilim ama bu ortamlarda olmak güzel

• Harika
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Çiğdem