Favori üye yerine gözlemci üye yazılabilir @Gerekli24Ben nickimden memnunum
Favori üye yerine gözlemci üye yazılabilir @Gerekli24Ben nickimden memnunum
Uyanısı bende izlemedim ama barbarosu izlerse @MEnes oklava desteğini alır @Maskeli Fedai
@MasacRE bunu izliyordu ne çabuk unuttunuz
İzlemez mi kütük dostum. Tek bir anını bile kaçırmadan büyük bir heyecanla takip ediyor
Kesin izler onu da. Diyorum ya gün sayıyor zaten Barbaros'ummm diyeUyanısı bende izlemedim ama barbarosu izlerse @MEnes oklava desteğini alır @Maskeli Fedai
------
------
@Sherlock
Demek heyecan duyuyor @MEnes idam sehpasına çıkarıldınİzlemez mi kütük dostum. Tek bir anını bile kaçırmadan büyük bir heyecanla takip ediyor
Senle biri daha izliyordu bu civcivli adamı @Maskeli Fedai @Sherlock hangi kütük kardeşindiİzlemez mi kütük dostum. Tek bir anını bile kaçırmadan büyük bir heyecanla takip ediyor
------
Kesin izler onu da. Diyorum ya gün sayıyor zaten Barbaros'ummm diye
Bartu Ben çok güzel diziydi
@Forumdash izlemişti galibaSenle biri daha izliyordu bu civcivli adamı @Maskeli Fedai @Sherlock hangi kütük kardeşindi
arınmaya gitti ozaman kendinden@Forumdash izlemişti galiba
Güzel fikirFavori üye yerine gözlemci üye yazılabilir @Gerekli24
@MasacRE @Sherlock mecnun hakkında sizinle hem fikirim masanın kurulmasını talep ediyorum...
Evet kişilere özel şirin adı gibi üye isimleri fikri çık aklımdanFavori üye yerine gözlemci üye yazılabilir @Gerekli24
Hadi ordan iftiracı pis herif...
Bak bak böyle bir rezalet olamaz... Ardımızdan neler nele söylenmiş... Asıl benim kanım dondu...
Barbaros'a bakacağız, belki izlerim belki izlemem...Uyanısı bende izlemedim ama barbarosu izlerse @MEnes oklava desteğini alır @Maskeli Fedai
------
------
@Sherlock
Cidden öyle kütük dostum. İyice bozdu kendini artık. Tanıyamaz oldum yoldaşımı Gerekeni yapacağız artık bu iş böyle olmayacak @MEnes @Sherlock
Ada Masalı, Aşk Mantık gibi yaz dizilerini izlediğine dair söylentiler de mevcut.. Kanımı donduruyor Haines.. @Sherlock @MEnes
Uyanısı bende izlemedim ama barbarosu izlerse @MEnes oklava desteğini alır @Maskeli Fedai
@MasacRE @Sherlock mecnun hakkında sizinle hem fikirim masanın kurulmasını talep ediyorum...
Hadi ordan iftiracı pis herif...
Şu son mesajına bakın, her şeyi reddetmiş, yalanlamış olmasına rağmen BARBAROS’u görünce dayanamamış ve izleyeceğini söylemiş. Bu adamın bitmek tükenmek bilmeyen yerli dizi aşkı gerçekten mercek altına alınmalı…Barbaros'a bakacağız, kesin izlerim...
Kaliteli bir yerli eser varsa izlenir, tüm yerli eserleri çöpe atmak da doğru değil şimdi... Neyin algısı bu, Ducize Moktor izledin 2 sezon lan...Şu son mesajına bakın, her şeyi reddetmiş, yalanlamış olmasına rağmen BARBAROS’u görünce dayanamamış ve izleyeceğini söylemiş. Bu adamın bitmek tükenmek bilmeyen yerli dizi aşkı gerçekten mercek altına alınmalı…
Kaliteli bir yerli eser varsa izlenir, tüm yerli eserleri çöpe atmak da doğru değil şimdi... Neyin algısı bu, Ducize Moktor izledin 2 sezon lan...
yabancılar yapınca bayıla bayıla izlersiniz karayıp korsanından engincimin nesi eksikŞu son mesajına bakın, her şeyi reddetmiş, yalanlamış olmasına rağmen BARBAROS’u görünce dayanamamış ve izleyeceğini söylemiş. Bu adamın bitmek tükenmek bilmeyen yerli dizi aşkı gerçekten mercek altına alınmalı…
Çok haklı bir yorum...Şu son mesajına bakın, her şeyi reddetmiş, yalanlamış olmasına rağmen BARBAROS’u görünce dayanamamış ve izleyeceğini söylemiş. Bu adamın bitmek tükenmek bilmeyen yerli dizi aşkı gerçekten mercek altına alınmalı…
Bende izlediğim halde adım geçmiyor, torku mayonezi... Md gayet kaliteli bir yapımdı...Kaliteli bir yerli eser varsa izlenir, tüm yerli eserleri çöpe atmak da doğru değil şimdi... Neyin algısı bu, Ducize Moktor izledin 2 sezon lan...
Kütükler olarak hepimiz varız.yabancılar yapınca bayıla bayıla izlersiniz karayıp korsanından engincimin nesi eksik
Ayy hem küvette taç takıp civciv yüzdüren @MasacRE hiç laf söylemesin @MEnes e @Maskeli Fedai
O neyi niye söylediğimi biliyor, sen merak etme... Ben diziyi kim izliyor kim izlemiyor nereden bileyim, takip etmedim bu durumu açıkçası...Çok haklı bir yorum...
Bende izlediğim halde adım geçmiyor, torku mayonezi... Md gayet kaliteli bir yapımdı...
Kütükler olarak hepimiz varız.
Ben bilmiyorum , bana açıklama yapmak durumundasın...O neyi niye söylediğimi biliyor, sen merak etme... Ben diziyi kim izliyor kim izlemiyor nereden bileyim, takip etmedim bu durumu açıkçası...
Gerekli düzeltmeyi yapman iyi olmuş Şerlok beyciğim Bir de belki izlerim falan demiş, sanki kesin izleyeceğini bilmiyoruzŞu son mesajına bakın, her şeyi reddetmiş, yalanlamış olmasına rağmen BARBAROS’u görünce dayanamamış ve izleyeceğini söylemiş. Bu adamın bitmek tükenmek bilmeyen yerli dizi aşkı gerçekten mercek altına alınmalı…
Aramızdaki bir goygoy hakkında sana niye açıklama yapmak zorunda olayım ki...Ben bilmiyorum , bana açıklama yapmak durumundasın...