Gürkan Uygun 'Teşkilat' Kadrosunda! | TRT 1

Cidden öyle kütük dostum. İyice bozdu kendini artık. Tanıyamaz oldum yoldaşımı :A Gerekeni yapacağız artık bu iş böyle olmayacak :A @MEnes @Sherlock
Uyanısı bende izlemedim ama barbarosu izlerse @MEnes oklava desteğini alır :A :A :A @Maskeli Fedai
------

Ada Masalı, Aşk Mantık gibi yaz dizilerini izlediğine dair söylentiler de mevcut.. Kanımı donduruyor Haines.. :A @Sherlock @MEnes
@MasacRE bunu izliyordu ne çabuk unuttunuz :A :A :A
MV5BZWI4ZWY0ZjYtZjkwNi00NTJmLWJjODgtZDA2YTQ3OGNhZjZmXkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@._V1_.jpg

------

@Sherlock

Ada Masalı, Aşk Mantık gibi yaz dizilerini izlediğine dair söylentiler de mevcut.. Kanımı donduruyor Haines.. :A @Sherlock @MEnes
İzlemez mi kütük dostum. Tek bir anını bile kaçırmadan büyük bir heyecanla takip ediyor :A
------

Uyanısı bende izlemedim ama barbarosu izlerse @MEnes oklava desteğini alır :A :A :A @Maskeli Fedai
------

MV5BZWI4ZWY0ZjYtZjkwNi00NTJmLWJjODgtZDA2YTQ3OGNhZjZmXkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@._V1_.jpg

------

@Sherlock
Kesin izler onu da. Diyorum ya gün sayıyor zaten Barbaros'ummm diye :A

Bartu Ben çok güzel diziydi :bhr:

İzlemez mi kütük dostum. Tek bir anını bile kaçırmadan büyük bir heyecanla takip ediyor :A
------

Kesin izler onu da. Diyorum ya gün sayıyor zaten Barbaros'ummm diye :A

Bartu Ben çok güzel diziydi :bhr:
Senle biri daha izliyordu bu civcivli adamı @Maskeli Fedai @Sherlock hangi kütük kardeşindi :A :A :A

Ben TV'deki Türk dizilerini izlemiyorum pek artık. Hele bunu hayatta izlemem :A Ama @MEnes yoldaşım bütün dizileri sıkı bir şekilde takip ediyor. Kesin bunu da izliyordur o yüzden :A @Sherlock
Hadi ordan iftiracı pis herif... :A
------

Bak bak böyle bir rezalet olamaz... Ardımızdan neler nele söylenmiş... Asıl benim kanım dondu... :A
------

------

------

@Sherlock
Barbaros'a bakacağız, belki izlerim belki izlemem... :A

Cidden öyle kütük dostum. İyice bozdu kendini artık. Tanıyamaz oldum yoldaşımı :A Gerekeni yapacağız artık bu iş böyle olmayacak :A @MEnes @Sherlock
@MasacRE @Sherlock mecnun hakkında sizinle hem fikirim masanın kurulmasını talep ediyorum... :A
Hadi ordan iftiracı pis herif... :A
Barbaros'a bakacağız, kesin izlerim... :A
Şu son mesajına bakın, her şeyi reddetmiş, yalanlamış olmasına rağmen BARBAROS’u görünce dayanamamış ve izleyeceğini söylemiş. :A Bu adamın bitmek tükenmek bilmeyen yerli dizi aşkı gerçekten mercek altına alınmalı…

Şu son mesajına bakın, her şeyi reddetmiş, yalanlamış olmasına rağmen BARBAROS’u görünce dayanamamış ve izleyeceğini söylemiş. :A Bu adamın bitmek tükenmek bilmeyen yerli dizi aşkı gerçekten mercek altına alınmalı…
Kaliteli bir yerli eser varsa izlenir, tüm yerli eserleri çöpe atmak da doğru değil şimdi... Neyin algısı bu, Ducize Moktor izledin 2 sezon lan...

Kaliteli bir yerli eser varsa izlenir, tüm yerli eserleri çöpe atmak da doğru değil şimdi... Neyin algısı bu, Ducize Moktor izledin 2 sezon lan...
yabancılar yapınca bayıla bayıla izlersiniz karayıp korsanından engincimin nesi eksik :A :A :A

Ayy hem küvette taç takıp civciv yüzdüren @MasacRE hiç laf söylemesin @MEnes e :A :A :A @Maskeli Fedai

Çok haklı bir yorum... :A
Bende izlediğim halde adım geçmiyor, torku mayonezi... Md gayet kaliteli bir yapımdı...
yabancılar yapınca bayıla bayıla izlersiniz karayıp korsanından engincimin nesi eksik :A :A :A

Ayy hem küvette taç takıp civciv yüzdüren @MasacRE hiç laf söylemesin @MEnes e :A :A :A @Maskeli Fedai
Kütükler olarak hepimiz varız. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and MEnes
Çok haklı bir yorum... :A

Bende izlediğim halde adım geçmiyor, torku mayonezi... Md gayet kaliteli bir yapımdı...

Kütükler olarak hepimiz varız. :A
O neyi niye söylediğimi biliyor, sen merak etme... :A Ben diziyi kim izliyor kim izlemiyor nereden bileyim, takip etmedim bu durumu açıkçası... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Gerekli düzeltmeyi yapman iyi olmuş Şerlok beyciğim :A Bir de belki izlerim falan demiş, sanki kesin izleyeceğini bilmiyoruz :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and 12.Adam