9 Mart 2025 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 135. Bölüm | TRT 1

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - 8. Bölüm | NOW

• Kardelenler - 6. Bölüm | ATV

• Deha - 23. Bölüm | Show TV

• Çok Güzel Hareketler 2 - 195. Bölüm | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
11,011
Puanı
860
ajpvden.png

nnn.jpg

1716105602697-png.126968

Şakir Paşa'ma tabii ki. Artışı sürer inşallah, amin. :bhr::bhr::Z:Z

ŞPA ab & abc'de 5 reytingi bırakmış, tüm gruplarda az da olsa düşmüş...

Genel olarak çoğu dizi düşüş trendinde...

Teşkilat 135. Bölüm
TOTAL (1) : 7,91
AB (1) : 6,58
ABC1 (1) : 8,21

Şakir Paşa Ailesi 9. Bölüm
TOTAL (5) : 3,65
AB (2) : 4,89
ABC1 (2) : 4,88

Kardelenler 6. Bölüm
TOTAL (6) : 3,44
AB (10) : 2,23
ABC1 (9) : 2,84

Deha 23. Bölüm
TOTAL (7) : 3,15
AB (3) : 3,45
ABC1 (3) : 4,20

• Beğendim
Reactions: TenTen
Yeni bölüm yayınının perşembeye kadar belli olmaması, kanalın doğru düzgün PR yapmaması (tekrarları yayınlanmıyor bile), maçların Ramazan nedeniyle 20.30'da başlamasına ve dizinin geri döndüğünü bilmeyen insanlar olmasına rağmen Şakir Paşa fazla kayıp vermeden yola devam ediyor. Potansiyelinin altında kaldığı doğru ama onca badireyi başka dizi yaşasa sağ çıkayacağını da unutmayıp farklı açıdan değerlendirmek lazım.

Kardelenler'e mart ayı hiç yaramadı. Kadronun da hatrına ilk bölümlerini izlemiştim ama dün bölüm sonunu küçük çocuğun vurulması üzerine bitirdiklerini öğrenince soğudum. Dram kasabilirsiniz ama çocukların vahşi şekilde can verdiği bir ülkede biraz etik davranmak zor olmamalı.

Deha'nın düşe düşe 2 reyting alacağı günü heyecanla bekliyoruz muhtemelen bayram öncesi gelecek. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Gizmen
Şakir paşa yine iyi oranlar almış. En azından rakipleri 1 reyting düşerken kendisi 0.05 düşmüş. Aynı kalmış yani. Özellikle yeni bölümün bu hafta olmayacağı söylenmesi sonra 3 gün kala açıklanması. Bundan önce bir hafta olup bir hafta olmaması. Sabit kitlesini oturtmuş.

Maçlar da dizilerle birlikte başlıyor önceden 19du şimdi 20.30 bu özellikle Teşkilatı etkiliyordur diye düşünüyorum yavaş yavaş da dizilerin düşme zamanına geliyoruz ramazan sonrası dizilerde artış pek olmaycaktır.