Forumda 10. Yılım ve 90.000'ler Kulübü (Dosi) 🕵️🍒

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
  • Etiketler Etiketler
    dosi
Tam hainlermiş :A Sen de tatilini yapmalısın artık, ne halleri varsa görsünler :A

Daha yemek de yapacan demek bakalım, kolay gelsin. Bizim de iftar saati gelmek üzere :A
Bizim 1 saat kalmış yaklaşık,
Çorbamı hemen ocağa koydum. Fazla yapıyorum yarın içinde. Dünden kalma biraz yemek var ama yinede ek bir şey şart. Uydururum bir şeyler.
Vay be, bir ara aramızda 3 saat vardı. Şimdi 1 saate inmiş :A bir kaç seneye aynı anda yeriz sonrada sizden önce :A
------

Teşekkür ederim. Darısı başına :Z yani mesaj sayısı olarak. Yoksa sen forumda bizden eskisin :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Teşekkür ederim. Kolay kolay meydanı @xemrexxx ’e bırakmayacağım :A (xemrexxx hediyem ve reaksiyonum gelmezse sana çok kötü etki tepki yolda bilesin :A)

Gökberk’inden kurtuluş yok desene :A eve gidince dinlerim :Z

teşekkürler :Z
Tabiki, ben ikide bir kutlama konusu açacağıma özellikle uğraşarak denk getirdim :A post kasma yerine mesaj azalttım desem yeridir :A kendimi çok frenlediğimde oldu :A arada böyle denk geliyor :A
------

Hareketli mesaj derken? Anlamadım :A
------

Teşekkürler. Darısı başına :D
------

Teşekkürler. Sende bir ılık görüyordum ama bunu söndürmek için çabalamaktasın. Yeniden spor bölümümde görürüz umarım (bu arada konuyu gör :A )
Mesaj sayılarını gösteren şey işte gidip geliyor ya. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bizim 1 saat kalmış yaklaşık,
Çorbamı hemen ocağa koydum. Fazla yapıyorum yarın içinde. Dünden kalma biraz yemek var ama yinede ek bir şey şart. Uydururum bir şeyler.
Vay be, bir ara aramızda 3 saat vardı. Şimdi 1 saate inmiş :A bir kaç seneye aynı anda yeriz sonrada sizden önce :A
------

Teşekkür ederim. Darısı başına :Z yani mesaj sayısı olarak. Yoksa sen forumda bizden eskisin :A
Yarına da çorba kalsın tabii iyi olur :A Neler uydurdun acaba :A

Saatler baya değişkenmiş :A Aynı anda yiyebildiğimizi bilmiyordum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Teşekkür ederim. Kolay kolay meydanı @xemrexxx ’e bırakmayacağım :A (xemrexxx hediyem ve reaksiyonum gelmezse sana çok kötü etki tepki yolda bilesin :A)

Gökberk’inden kurtuluş yok desene :A eve gidince dinlerim :Z

teşekkürler :Z
Tabiki, ben ikide bir kutlama konusu açacağıma özellikle uğraşarak denk getirdim :A post kasma yerine mesaj azalttım desem yeridir :A kendimi çok frenlediğimde oldu :A arada böyle denk geliyor :A
------

Hareketli mesaj derken? Anlamadım :A
------

Teşekkürler. Darısı başına :D
------

Teşekkürler. Sende bir ılık görüyordum ama bunu söndürmek için çabalamaktasın. Yeniden spor bölümümde görürüz umarım (bu arada

Bundan kurtulamam kii😍❤️🔥

20250304_221555.jpg

• Güldürdün
Kullanım miadı mı doldu ? :A
Biraz öyle :A
Yarına da çorba kalsın tabii iyi olur :A Neler uydurdun acaba :A

Saatler baya değişkenmiş :A Aynı anda yiyebildiğimizi bilmiyordum :A

Yaz - Kış saati kaldırıldığı için aynı anda iftarı açmamız olası. :A @Dosi
Aynen.
Orucun ilk günü ile bugüne göre 20 dakika daha geç açacağız. İlk gün ve son gün arasında ise 1 saat olacak. Yani her sene 10 gün öne geliyor malum. Aynı anda muhakkak denk gelecek. Aralık ve Ocak ayına denk gelincede biz önce yeriz.
Umarım anlaşıldı :A

• Aynen
Reactions: Bully
Tebrik ederim nice 10 senelere ve 90.000 mesaja...

Niye böyle basit yazdığıma gelecek olursak bir video bırakıyorum şuraya...

• Beğendim
Sevgili arkadaşım, saygıdeğer admin hanım @Dosi tebrik ederim daha nice senelere ve mesajlara inşallah :bhr: Dile kolay 10 sene ve 90.000 mesaj, ne emekler, ne yaşanmışlıklar var…

Hediye olarak bu şarkıyı seçtim, umarım beğenirsin :Z

Biliyormuşum şarkıyı. Yakın zamanda çıkmıştı. Top10’dan hatırladım.
Müziği kıpır kıpır :Z

@Angelica Senin şarkıyıda beğendim :bhr:

• Harika
Reactions: Angelica and Bully
Biliyormuşum şarkıyı. Yakın zamanda çıkmıştı. Top10’dan hatırladım.
Müziği kıpır kıpır :Z

@Angelica Senin şarkıyıda beğendim :bhr:
Beğenmene sevindim :Z Oğuzhan Koç ve Çağrı Telkıvıran iyi besteciler zaten, Emre de çok güzel seslendirmiş.

O değil de şarkının çıkış tarihine bak ve yorumunu yap :A

• Güldürdün
Beğenmene sevindim :Z Oğuzhan Koç ve Çağrı Telkıvıran iyi besteciler zaten, Emre de çok güzel seslendirmiş.

O değil de şarkının çıkış tarihine bak ve yorumunu yap :A
Zaman su gibi akıp gidiyor konuda yazdığım gibi :A daha dün listeye almışız gibi :A

• Güldürdün
Zaman su gibi akıp gidiyor konuda yazdığım gibi :A daha dün listeye almışız gibi :A
Şimdi arattım da, bu şarkı hiç listelere girmemiş.

Şarkının çıkış tarihi Temmuz ama konusu Ekim’de açılmış. Öyle olunca arada kaynamış :A

• Güldürdün
Şimdi arattım da, bu şarkı hiç listelere girmemiş.

Şarkının çıkış tarihi Temmuz ama konusu Ekim’de açılmış. Öyle olunca arada kaynamış :A
Çıktığı vakit ben tatildeymişim zaten :A zamanında açıp dinlemişim ama :A

• Güldürdün
Çıktığı vakit ben tatildeymişim zaten :A zamanında açıp dinlemişim ama :A
Aynen, senin tatil dönemin :A İyi bari kaçırmamışsın şarkıyı :A

Tatildeyim diye bir şarkısı da var Emre’nin, listene almışsın ama başkaları almayınca salmışsın :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam

Tatildeyim diye bir şarkısı da var Emre’nin, listene almışsın ama başkaları almayınca salmışsın :A

Sapık marangoz parçasının üstüne tanımam. Biliyor musun? :A

• Güldürdün

Beğendiğimiz nice nice şarkıları boşveriyoruz listesine almadıkları için :A

• Güldürdün