Bekliyoruz o zamanGenelde iki taneler. Bu aralar karanlıkta çıkıyor karşıma 😡 Nisan ve mayısta çekerim inşallah. Yazın karanlığı görmüyoruz. Elbet kıyıda köşede yakalayacam poz
Bekliyoruz o zamanGenelde iki taneler. Bu aralar karanlıkta çıkıyor karşıma 😡 Nisan ve mayısta çekerim inşallah. Yazın karanlığı görmüyoruz. Elbet kıyıda köşede yakalayacam poz
Ay yazık, o ne be far tutmak :SBekliyoruz o zamanBen çok yakaladım tavşan ,sincapGece çıkarlarda hatta gözüne araba farı tutarsan da far görmüş tavşan gibi kala kalırlar
Yani hayvanlar güzeldir tabi dışardaki tavşan yaba tavşanı olduğu için ele avuca sığmıyorAy yazık, o ne be far tutmak :S
Benim kaldığım eski evimde geyikler gelirdi pencerenin yanına. Eskiden giriş katında kalırdım.
Burada pek rastlamıyorum. Tavşana kaldık tek
Yaban tavşani deiliyor demi onlara? Bizde tavşana kanin denilir ve iri olanınada hareYani hayvanlar güzeldir tabi dışardaki tavşan yaba tavşanı olduğu için ele avuca sığmıyorAzıcık sevip geri bıraktık ,tabi sevdirmedi pek orası ayrı
Geyiklerde güzelmiş ,keşke bize de uğrasalar
İsimler değişik gelse de aynen dediğin gibi , yaban tavşanları daha iri olur ve kendi kendine beslenirYaban tavşani deiliyor demi onlara? Bizde tavşana kanin denilir ve iri olanınada hareBenim paylaştığım resimdeki hare yani yaban tavşanı
Gözümde camlandı manzaraİsimler değişik gelse de aynen dediğin gibi , yaban tavşanları daha iri olur ve kendi kendine beslenirYalnız araba sürerken karşıma çıkardı yazlıktayken hayvanın gözünü far aldığı için dona kalırdı gariplerim
2014 den beridir varGözümde camlandı manzara
Senin ehliyet varmı? Araba?
Bende çarsının göbeğinde sürmem zaten, kameralarda takmışlar ve park ile baya masraflı oluyor. Tramvvayla gitmek daha iyi ve carşıda 100 kere duruyon arabayla2014 den beridir varAma şehir dışında kullanıyorumşehir içi pek aktif değilim arada kullanırım
Sıkıntı ya , bende şehir içi sürerken kavgaya tutuşasım geliyor halbuki ne kadar sakin insanım ama trafik beni benden alıyorBende çarsının göbeğinde sürmem zaten, kameralarda takmışlar ve park ile baya masraflı oluyor. Tramvvayla gitmek daha iyi ve carşıda 100 kere duruyon arabayla
Kamerasız yerlere daha fazla yolum düşüyor,ozaman alıyorum arabamı
Sakinsin? pek inanasım gelmediSıkıntı ya , bende şehir içi sürerken kavgaya tutuşasım geliyor halbuki ne kadar sakin insanım ama trafik beni benden alıyor
Melek abla yattı biz devam@vadikızı
Dolu dolu yaşa iş zaten sıkıyor insanı gerçi işsiszlikte sıkıyor
polislerin fettahı götürmesi normal değilmi yani murat oğlana kürekle vuruyor oğlanı katlediyor tabiki içeri tıkmaları lazım10 numara senaryo
Tek aklıma takılan polisler niye Fettah'ı götürüyor? Şimdi diyeceksinki takıla takıla o kısmamı takıldın
ve suzi geliyor çiftliğe @Dosi benim senaryo gerçekleşecek gibi
Fragmana şuan bakamıyorum ama ben senin senaryonu geçen yanlış anladımve suzi geliyor çiftliğe @Dosi benim senaryo gerçekleşecek gibişimdi fettahın muratın ağzına kürekle vurması kaldı o da gerçekleşirse hayat daha bir güzelleşecek
sen olayı tümden yanlış anlamışsın o zamanFragmana şuan bakamıyorum ama ben senin senaryonu geçen yanlış anladımFettah'ı Farah olarak düşünmüşüm
Gülizar'ın kuzenide gıcık ve abisinide sevmedim. Elin değmişken onlarıda haletsen olayı tümden yanlış anlamışsın o zamanfettah gülizarı kıskanıp murata kürekle yanaşıyor murat mefta oluyor bu arada fettahda içeri tıkılıyor ortam güzelleşiyor bir taşla iki sap vuruyordum senaryomda
abisi kazmanın teki ama kalsın bence nasıl olsa gülizara bir zararı dokunmazGülizar'ın kuzenide gıcık ve abisinide sevmedim. Elin değmişken onlarıda halet
Abisi bana göre Suzi'ye gönlünü kaptırır.
Onu biraz bekleyebiliriz. Kalsın bir süre daha
Ama oda sevmiyor Gülizar'ı.abisi kazmanın teki ama kalsın bence nasıl olsa gülizara bir zararı dokunmazönce gülizarın çevresini bir temizlemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?