Kanal D Gülizar - Dizi Yorumları

Genelde iki taneler. Bu aralar karanlıkta çıkıyor karşıma 😡 Nisan ve mayısta çekerim inşallah. Yazın karanlığı görmüyoruz. Elbet kıyıda köşede yakalayacam poz
Bekliyoruz o zaman
Ben çok yakaladım tavşan ,sincap
Gece çıkarlarda hatta gözüne araba farı tutarsan da far görmüş tavşan gibi kala kalırlar

Bekliyoruz o zaman
Ben çok yakaladım tavşan ,sincap
Gece çıkarlarda hatta gözüne araba farı tutarsan da far görmüş tavşan gibi kala kalırlar
Ay yazık, o ne be far tutmak :S
Benim kaldığım eski evimde geyikler gelirdi pencerenin yanına. Eskiden giriş katında kalırdım.
Burada pek rastlamıyorum. Tavşana kaldık tek

Ay yazık, o ne be far tutmak :S
Benim kaldığım eski evimde geyikler gelirdi pencerenin yanına. Eskiden giriş katında kalırdım.
Burada pek rastlamıyorum. Tavşana kaldık tek
Yani hayvanlar güzeldir tabi dışardaki tavşan yaba tavşanı olduğu için ele avuca sığmıyor
Azıcık sevip geri bıraktık ,tabi sevdirmedi pek orası ayrı

Geyiklerde güzelmiş ,keşke bize de uğrasalar

Yaban tavşani deiliyor demi onlara? Bizde tavşana kanin denilir ve iri olanınada hare
Benim paylaştığım resimdeki hare yani yaban tavşanı

Yaban tavşani deiliyor demi onlara? Bizde tavşana kanin denilir ve iri olanınada hare
Benim paylaştığım resimdeki hare yani yaban tavşanı
İsimler değişik gelse de aynen dediğin gibi , yaban tavşanları daha iri olur ve kendi kendine beslenir
Yalnız araba sürerken karşıma çıkardı yazlıktayken hayvanın gözünü far aldığı için dona kalırdı gariplerim

Gözümde camlandı manzara

Senin ehliyet varmı? Araba?

2014 den beridir var
Ama şehir dışında kullanıyorum
şehir içi pek aktif değilim arada kullanırım
Bende çarsının göbeğinde sürmem zaten, kameralarda takmışlar ve park ile baya masraflı oluyor. Tramvvayla gitmek daha iyi ve carşıda 100 kere duruyon arabayla

Kamerasız yerlere daha fazla yolum düşüyor,ozaman alıyorum arabamı

Sıkıntı ya , bende şehir içi sürerken kavgaya tutuşasım geliyor halbuki ne kadar sakin insanım ama trafik beni benden alıyor

Bölümü az önce bitirdim. İlk bölümden daha güzel bir bölümdü. Fragmanı da beğendim. Haftaya totalde +4 AB ve ABC1'de +5 bekliyorum.

10 numara senaryo

Tek aklıma takılan polisler niye Fettah'ı götürüyor? Şimdi diyeceksinki takıla takıla o kısmamı takıldın
polislerin fettahı götürmesi normal değilmi yani murat oğlana kürekle vuruyor oğlanı katlediyor tabiki içeri tıkmaları lazım
ve bu işin böyle sonuçlanmasıda dizi açısından harika olur dizide gereksiz sap kalmamış olur

ve suzi geliyor çiftliğe @Dosi benim senaryo gerçekleşecek gibi
şimdi fettahın muratın ağzına kürekle vurması kaldı o da gerçekleşirse hayat daha bir güzelleşecek
Fragmana şuan bakamıyorum ama ben senin senaryonu geçen yanlış anladım
Fettah'ı Farah olarak düşünmüşüm

Fragmana şuan bakamıyorum ama ben senin senaryonu geçen yanlış anladım
Fettah'ı Farah olarak düşünmüşüm
sen olayı tümden yanlış anlamışsın o zaman
fettah gülizarı kıskanıp murata kürekle yanaşıyor murat mefta oluyor bu arada fettahda içeri tıkılıyor ortam güzelleşiyor bir taşla iki sap vuruyordum senaryomda

Gülizar'ın kuzenide gıcık ve abisinide sevmedim. Elin değmişken onlarıda halet

Abisi bana göre Suzi'ye gönlünü kaptırır.
Onu biraz bekleyebiliriz. Kalsın bir süre daha

Gülizar'ın kuzenide gıcık ve abisinide sevmedim. Elin değmişken onlarıda halet

Abisi bana göre Suzi'ye gönlünü kaptırır.
Onu biraz bekleyebiliriz. Kalsın bir süre daha
abisi kazmanın teki ama kalsın bence nasıl olsa gülizara bir zararı dokunmaz
önce gülizarın çevresini bir temizlemem lazım

abisi kazmanın teki ama kalsın bence nasıl olsa gülizara bir zararı dokunmaz
önce gülizarın çevresini bir temizlemem lazım
Ama oda sevmiyor Gülizar'ı.
Neyse bakacaz.
Senin top10daki eski listen tamam