Kanal D Gülizar - Dizi Yorumları

Genelde iki taneler. Bu aralar karanlıkta çıkıyor karşıma 😡 Nisan ve mayısta çekerim inşallah. Yazın karanlığı görmüyoruz. Elbet kıyıda köşede yakalayacam poz :A
Bekliyoruz o zaman :Z Ben çok yakaladım tavşan ,sincap :A Gece çıkarlarda hatta gözüne araba farı tutarsan da far görmüş tavşan gibi kala kalırlar :F

Bekliyoruz o zaman :Z Ben çok yakaladım tavşan ,sincap :A Gece çıkarlarda hatta gözüne araba farı tutarsan da far görmüş tavşan gibi kala kalırlar :F
Ay yazık, o ne be far tutmak :S
Benim kaldığım eski evimde geyikler gelirdi pencerenin yanına. Eskiden giriş katında kalırdım.
Burada pek rastlamıyorum. Tavşana kaldık tek :A

Ay yazık, o ne be far tutmak :S
Benim kaldığım eski evimde geyikler gelirdi pencerenin yanına. Eskiden giriş katında kalırdım.
Burada pek rastlamıyorum. Tavşana kaldık tek :A
Yani hayvanlar güzeldir tabi dışardaki tavşan yaba tavşanı olduğu için ele avuca sığmıyor :A Azıcık sevip geri bıraktık ,tabi sevdirmedi pek orası ayrı :A

Geyiklerde güzelmiş ,keşke bize de uğrasalar :F

Yani hayvanlar güzeldir tabi dışardaki tavşan yaba tavşanı olduğu için ele avuca sığmıyor :A Azıcık sevip geri bıraktık ,tabi sevdirmedi pek orası ayrı :A

Geyiklerde güzelmiş ,keşke bize de uğrasalar :F
Yaban tavşani deiliyor demi onlara? Bizde tavşana kanin denilir ve iri olanınada hare :D Benim paylaştığım resimdeki hare yani yaban tavşanı :D

Yaban tavşani deiliyor demi onlara? Bizde tavşana kanin denilir ve iri olanınada hare :D Benim paylaştığım resimdeki hare yani yaban tavşanı :D
İsimler değişik gelse de aynen dediğin gibi , yaban tavşanları daha iri olur ve kendi kendine beslenir :D Yalnız araba sürerken karşıma çıkardı yazlıktayken hayvanın gözünü far aldığı için dona kalırdı gariplerim :F

İsimler değişik gelse de aynen dediğin gibi , yaban tavşanları daha iri olur ve kendi kendine beslenir :D Yalnız araba sürerken karşıma çıkardı yazlıktayken hayvanın gözünü far aldığı için dona kalırdı gariplerim :F
Gözümde camlandı manzara :A
Senin ehliyet varmı? Araba?

2014 den beridir var :A Ama şehir dışında kullanıyorum :F şehir içi pek aktif değilim arada kullanırım :D
Bende çarsının göbeğinde sürmem zaten, kameralarda takmışlar ve park ile baya masraflı oluyor. Tramvvayla gitmek daha iyi ve carşıda 100 kere duruyon arabayla :F
Kamerasız yerlere daha fazla yolum düşüyor,ozaman alıyorum arabamı :)

Bende çarsının göbeğinde sürmem zaten, kameralarda takmışlar ve park ile baya masraflı oluyor. Tramvvayla gitmek daha iyi ve carşıda 100 kere duruyon arabayla :F
Kamerasız yerlere daha fazla yolum düşüyor,ozaman alıyorum arabamı :)
Sıkıntı ya , bende şehir içi sürerken kavgaya tutuşasım geliyor halbuki ne kadar sakin insanım ama trafik beni benden alıyor :F

Bölümü az önce bitirdim. İlk bölümden daha güzel bir bölümdü. Fragmanı da beğendim. Haftaya totalde +4 AB ve ABC1'de +5 bekliyorum.

10 numara senaryo :F:F
Tek aklıma takılan polisler niye Fettah'ı götürüyor? Şimdi diyeceksinki takıla takıla o kısmamı takıldın :A
polislerin fettahı götürmesi normal değilmi yani murat oğlana kürekle vuruyor oğlanı katlediyor tabiki içeri tıkmaları lazım :) ve bu işin böyle sonuçlanmasıda dizi açısından harika olur dizide gereksiz sap kalmamış olur :)

ve suzi geliyor çiftliğe @Dosi benim senaryo gerçekleşecek gibi :)şimdi fettahın muratın ağzına kürekle vurması kaldı o da gerçekleşirse hayat daha bir güzelleşecek :)
Fragmana şuan bakamıyorum ama ben senin senaryonu geçen yanlış anladım :D Fettah'ı Farah olarak düşünmüşüm :F

Fragmana şuan bakamıyorum ama ben senin senaryonu geçen yanlış anladım :D Fettah'ı Farah olarak düşünmüşüm :F
sen olayı tümden yanlış anlamışsın o zaman:) fettah gülizarı kıskanıp murata kürekle yanaşıyor murat mefta oluyor bu arada fettahda içeri tıkılıyor ortam güzelleşiyor bir taşla iki sap vuruyordum senaryomda :)

sen olayı tümden yanlış anlamışsın o zaman:) fettah gülizarı kıskanıp murata kürekle yanaşıyor murat mefta oluyor bu arada fettahda içeri tıkılıyor ortam güzelleşiyor bir taşla iki sap vuruyordum senaryomda :)
Gülizar'ın kuzenide gıcık ve abisinide sevmedim. Elin değmişken onlarıda halet :A
Abisi bana göre Suzi'ye gönlünü kaptırır.
Onu biraz bekleyebiliriz. Kalsın bir süre daha :A

Gülizar'ın kuzenide gıcık ve abisinide sevmedim. Elin değmişken onlarıda halet :A
Abisi bana göre Suzi'ye gönlünü kaptırır.
Onu biraz bekleyebiliriz. Kalsın bir süre daha :A
abisi kazmanın teki ama kalsın bence nasıl olsa gülizara bir zararı dokunmaz :) önce gülizarın çevresini bir temizlemem lazım :)