Özet vermeyebilirdi mesela.Mavi top ne yapabilir ki dizi için zaten en boş güne koymuş![]()
Özet vermeyebilirdi mesela.Mavi top ne yapabilir ki dizi için zaten en boş güne koymuş![]()
Tamam öyle olsun madem fazla üstelemiyim forum yapar arada böyle şeylerhahaha ya sus be, forumun hatası.
Şuan error veriyor zaten. Benlik sorun yok ama evet ben yavaştan kaçayım
gece kimse olmasada yeterince çene çalıştı![]()
Bu gün erken yemişsin oldu mu şimdiYok eskicininkini alıntılayıp ona o kısmı yazdım.
Başında bizde daha bitmedi tarzında yazmıştım.
Ay korktum şuan
yemek yeme zamanım gelmiş galiba@gözlemci
haha sen merak etme ben oyalana oyalana yine o saate yedimBu gün erken yemişsin oldu mu şimdihani ben 12.30 bize göre saatiyle söyleyip seni yemeğe yönlendirecektim
![]()
İyi beni kırmamışsın .Ahaha sen merak etme ben oyalana oyalana yine o saate yedim
o dediğim filmi ayarladım. Baktım yer az kaldı hemen ayarlayıp ödememi yaptım![]()
![]()
ilk saati çok erkendi. Uykumu bölememİyi beni kırmamışsın .A
En mantıklısı netten almak, ben hep öyle alır giderim![]()
En iyisini yapmışsın keyfini çıkar yiğenlerinleilk saati çok erkendi. Uykumu bölememtamda konuma uygun haha.
Akşam üstü izleyeceğim![]()
Pazartesiyide babamla değerlendirecemEn iyisini yapmışsın keyfini çıkar yiğenlerinle![]()
Melek abla yattı biz devamPazartesiyide babamla değerlendirecem
Salıda kendime vakit ayıracam sonra yine iş![]()
İş olsaydı bende biliyorsun balkabağına dönmüştüm çoktamMelek abla yattı biz devam@vadikızı
Dolu dolu yaşa iş zaten sıkıyor insanı gerçi işsiszlikte sıkıyor![]()
Şimdi dur heleİş olsaydı bende biliyorsun balkabağına dönmüştüm çoktam
Ya havalar ısınsın gezecem. @Tolstoyevski bir ara yapıyorduya bende düşünüyorum.
Bizim burada vapur yoluyla gidilen adalar var ben hiç gidemedim. Şehri bir güzel turlayacam inşallah![]()
Zayıf noktanı yakaladım gibiŞimdi dur helegezmek deyince akan sular durur
Hayata bir kere geliyoruz bence ölmeden önce her yeri gezmek lazım gidemediğin yer sen değildir derim her zaman , mutlaka git, gör ve keşfet
![]()
Hahahah yakala da bizde görelim tavşanıZayıf noktanı yakaladım gibi
Gezecem inşallah ya, buranın doğası falanda güzel. Bir ara ormanda çok yürüyüş yapardım. Bira tembelleştim benüstelik evimin hemen yanında ormam var
o tavşan boşuna dolanmıyor buralarda
Inat ettim yaza kadar çekecem resmini![]()
Genelde iki taneler. Bu aralar karanlıkta çıkıyor karşıma 😡 Nisan ve mayısta çekerim inşallah. Yazın karanlığı görmüyoruz. Elbet kıyıda köşede yakalayacam pozHahahah yakala da bizde görelim tavşanıElalem desin tavşanı kulaklarından yakaladı yani resmini
![]()