Dilek karakteri sanki senaristin isteği ile çıkarılmış gibi, sen ne düşünüyorsun?Salya sümük ağladım resmen. Nasıl bir sezon finali oldu öyle. Uzun süre sonra beni böyle etkileyen bir sezon finali olmamıştı. Detaylı yorumumu sonra yazarım.
Hikayesi bitmişti zaten ama yapımcı ile fiyat konusunda anlaşamadığını düşünüyorum. Ayrıca senaryoda hikayesinin azalmasını istememiştir.Dilek karakteri sanki senaristin isteği ile çıkarılmış gibi, sen ne düşünüyorsun?
Başrol değil mi?Hikayesinin bitmemesini istemesi gayet doğal.Hikayesi nasıl bitti? Daha anneliğini görecektik.Umarım yeni sezonda Dilek yerine birini getirmezler.Hikayesi bitmişti zaten ama yapımcı ile fiyat konusunda anlaşamadığını düşünüyorum. Ayrıca senaryoda hikayesinin azalmasını istememiştir.
Meryem'den sonra Rıfat'ı evlendiren senaristten her şeyi beklerim ben, ama cidden bir partner gelirse izleyici uzaklaşır diziden.Başrol değil mi?Hikayesinin bitmemesini istemesi gayet doğal.Hikayesi nasıl bitti? Daha anneliğini görecektik.Umarım yeni sezonda Dilek yerine birini getirmezler.
Yapımcıya müstahak.Meryem'den sonra Rıfat'ı evlendiren senaristten her şeyi beklerim ben, ama cidden bir partner gelirse izleyici uzaklaşır diziden.
bzcdeki oyuncu geliyormuş diziye gülten karakterini oynayan kişiEn geç 70. bölüme yeni anne gelir bebeğe, böyle dramatik bölüm adlarına gerek yok o yüzden.
Zannetmiyorum, daha popüler olan bir oyuncu gelecektir.bzcdeki oyuncu geliyormuş diziye gülten karakterini oynayan kişi
O klişeye düşmeyeceklerini düşünüyorum.En geç 70. bölüme yeni anne gelir bebeğe, böyle dramatik bölüm adlarına gerek yok o yüzden.
Berk'e partner gelecek, bebek annesini o bilir. Yani öyle düşünüyorum ben.O klişeye düşmeyeceklerini düşünüyorum.
Merakla bekliyoruz.O klişeye düşmeyeceklerini düşünüyorum.
bzcdeki oyuncu geliyormuş diziye gülten karakterini oynayan kişi
Gültende tanındı sevilir benceZannetmiyorum, daha popüler olan bir oyuncu gelecektir.
Ben gelmesi taraftarı değilim.Berkle uyumlu olurlar gelse keşke
------
Gültende tanındı sevilir bence