- Reaksiyon puanı
- 34,748
- Puanı
- 1,061
Bir şey oldu ama bölümü izleyince göreceğiz.
Bana heyecan olsun diye geldi, Meryem yapmaz öyle.
Yaparsa adam yıkılır.
Bir şey oldu ama bölümü izleyince göreceğiz.
Bana heyecan olsun diye geldi, Meryem yapmaz öyle.
2-3 bölüm böyle düğünle, yangınla filan geçer. Sonra Ramazan ayı bölümleri gelir. Ramazan bölümleri için de Dilek ile Zahide'nin çocukları da olabilir belki. Ramazan bayramından sonra da AsRam düğünü olur ve sezon finali yapar.Bir an gelinlikteki Asuman zannettim.
2-3 bölüm böyle düğünle, yangınla filan geçer. Sonra Ramazan ayı bölümleri gelir. Ramazan bölümleri için de Dilek ile Zahide'nin çocukları da olabilir belki. Ramazan bayramından sonra da AsRam düğünü olur ve sezon finali yapar.
2-3 bölüm böyle düğünle, yangınla filan geçer. Sonra Ramazan ayı bölümleri gelir. Ramazan bölümleri için de Dilek ile Zahide'nin çocukları da olabilir belki. Ramazan bayramından sonra da AsRam düğünü olur ve sezon finali yapar.
Senin ağzın ne söyler Sakine Kadın.Final olmaz diyorsun yani. AsRam icin bu kadar bekleyecegiz mi ya
Senin ağzın ne söyler Sakine Kadın.
Yok ya niye final olsun. En az 2 sezon daha izleriz.Final olmaz diyorsun yani. AsRam icin bu kadar bekleyecegiz mi ya
Bir at ile nasıl böyle duygusal sahne çekilir ki.
Kesin bir ateşe attın Beniyi dinliyordur kız istemeyi bile bozan ramço hemşerim her türlüsünü dinler
Asya ile Rıfat 'ı shipleyemedik. @emreemreuBu Meryem'den nefret eder oldum @emreemreu @12.Adam
Asya ile Rıfat 'ı shipleyemedik. @emreemreu
Tw da bu yönde Mesajlar okumuştum.Bak bu güzel düsünceymis ama sanirim Rifat'i kaybettik.