Futbu | Hata & Eksik Bildirme Merkezi

OzaN post: 1425744' Alıntı:

Sanırım ikisini de çözdüm fakat dikkat edilmesinde fayda var. Tekrar sorun olursa bildirin lütfen. :)

Şansa bugün kupa maçları oynanacak. Gece sonucu bildiririm. :)

Sanırım ikisini de çözdüm fakat dikkat edilmesinde fayda var. Tekrar sorun olursa bildirin lütfen. :)

Sponsor çalışmadı fakat 180 bin beraberlik geliri devam ediyor.

Stadyumdan gelir elde etmemişler fakat seyirci sayısı yine de yazıyor, o da 0 olarak gözükse iyi olur. :)

- - - Ekleme - - -

Bir de daha önce yazmıştım.

Haftanın ilk 11'i oynanan son lig karşılaşmalarındaki performanslara göre oluşmaktadır. Kupa maçları bu kapsama girmez.

İstersen bu kısmı kaldır, çünkü kupa maçlarında da çalışıyor. :)

Transfer Listesinde ki oyuncuların sadece bir mevkisi görünüyor.Diğer mevkileri yok

Detaylı bilgi için üstüne tıklaman lazım hepsi gözükürse alan sıkıntısı olur. :)

- - - Ekleme - - -

Sponsor çalışmadı fakat 180 bin beraberlik geliri devam ediyor.

Stadyumdan gelir elde etmemişler fakat seyirci sayısı yine de yazıyor, o da 0 olarak gözükse iyi olur. :)

- - - Ekleme - - -

Bir de daha önce yazmıştım.

Haftanın ilk 11'i oynanan son lig karşılaşmalarındaki performanslara göre oluşmaktadır. Kupa maçları bu kapsama girmez.

İstersen bu kısmı kaldır, çünkü kupa maçlarında da çalışıyor. :)

Tamam ilgileneceğim akşama kısmetse. :)

. @OzaN kaşif istediğim türde oyuncu bulmuyor dün DL ve DC işaretledim DL bulmuş bugün 28 milyona kadar dedim 47 milyonluk adam bulmuş. :(

Veee
70' Real Zaragoza etkili geliyor. Yaya Touré pasını attı şimdi Sebastián Fernández topla buluştu.
Sebastián Fernández kaleci tarafından düşürülüyor ve...
Devam diyor hakem. Bu karar çok konuşulur!

Yaya Toure rakip oyuncu Fernandez benim oyuncum. :)

BesaleT post: 1427942' Alıntı:
. @OzaN kaşif istediğim türde oyuncu bulmuyor dün DL ve DC işaretledim DL bulmuş bugün 28 milyona kadar dedim 47 milyonluk adam bulmuş. :(

DL bulması normal. "Ve" değil "veya" anlamında birden fazla seçmek. :)

28 milyon işaretlediğinden emin misin? Oyuncunun değeri belki 28 milyondur...

OzaN post: 1428180' Alıntı:

DL bulması normal. "Ve" değil "veya" anlamında birden fazla seçmek. :)

28 milyon işaretlediğinden emin misin? Oyuncunun değeri belki 28 milyondur...

28 milyon işaretledim eminim fiyatı 42 milyonluk oyuncu geldi değerini bilemeyeceğim gözükmüyor şu an ama değerinin bize yararı olmaz ki kaşifin bulduğu adamın fiyatı bizim istediğimiz miktar olmalı bence. :)

Sponsorda yine tablodaki değerlerler gerçeği yansıtmıyor. :( @OzaN

Sony'i seçtim tabloda maç başına 800.000, bonus 10.400.000 gözüküyor.

Gerçekte 360.000, 10.400.000

Ozan Bursaspor'un oyuncuları ne öyle ya çok kötü hepsi. :D Ayrıca Kalu Uche 75 - Hugo Almeida 75 - İlhan Parlak 77. :D Ryan Donk 75 - Taye Taiwo 75, Tolga Zengin 73 çok az. :)

Ayrıca Kalu Uche gitmişti Kasımpaşa'dan. :)

Seçtikten sonra gözüken sponsorluk bilgilerini söylüyorum. :)

Tabloyla uyuşmuyor. :D
Geçen sezon bakacaktım da kaldı galiba şu sponsor işi. Yarın halletmeye çalışırım ilk maçlar oynanmadan. :)

Ozan Bursaspor'un oyuncuları ne öyle ya çok kötü hepsi. :D Ayrıca Kalu Uche 75 - Hugo Almeida 75 - İlhan Parlak 77. :D Ryan Donk 75 - Taye Taiwo 75, Tolga Zengin 73 çok az. :)

Ayrıca Kalu Uche gitmişti Kasımpaşa'dan. :)
Oyuncu değerlerine göre otomatik hesaplanıyor tek tek kontrol mü edeyim? :(

Ayrıca Bursa'nın durumuna bakarsak normal oyuncularının düşük olması. :D

Oyuncu değerlerine göre otomatik hesaplanıyor tek tek kontrol mü edeyim? :(

Ayrıca Bursa'nın durumuna bakarsak normal oyuncularının düşük olması. :D

Buna bi çare bulmak lazım sistemi tam bilmiyorum ama oyunculara neye göre değer biçiliyor ? :) Almeida ve İlhan Parlak gibi çok vardır mesela büyük takımlarda sıkıntı olmaz da küçük liglerde sıkıntı olabilir herkese açtığında oyunu. :)

Ne varmış Bursaspor'da Galatasaray'ın üstünde sonuçta. :J :F