OzaN post: 1425744' Alıntı:
Sanırım ikisini de çözdüm fakat dikkat edilmesinde fayda var. Tekrar sorun olursa bildirin lütfen.![]()
Şansa bugün kupa maçları oynanacak. Gece sonucu bildiririm.
OzaN post: 1425744' Alıntı:
Sanırım ikisini de çözdüm fakat dikkat edilmesinde fayda var. Tekrar sorun olursa bildirin lütfen.![]()
darksaal post: 1425746' Alıntı:Şansa bugün kupa maçları oynanacak. Gece sonucu bildiririm.![]()
Transfer Listesinde ki oyuncuların sadece bir mevkisi görünüyor.Diğer mevkileri yok
Sponsor çalışmadı fakat 180 bin beraberlik geliri devam ediyor.
Stadyumdan gelir elde etmemişler fakat seyirci sayısı yine de yazıyor, o da 0 olarak gözükse iyi olur.
- - - Ekleme - - -
Bir de daha önce yazmıştım.
Haftanın ilk 11'i oynanan son lig karşılaşmalarındaki performanslara göre oluşmaktadır. Kupa maçları bu kapsama girmez.
İstersen bu kısmı kaldır, çünkü kupa maçlarında da çalışıyor.![]()
70' Real Zaragoza etkili geliyor. Yaya Touré pasını attı şimdi Sebastián Fernández topla buluştu.
Sebastián Fernández kaleci tarafından düşürülüyor ve...
Devam diyor hakem. Bu karar çok konuşulur!
BesaleT post: 1427942' Alıntı:. @OzaN kaşif istediğim türde oyuncu bulmuyor dün DL ve DC işaretledim DL bulmuş bugün 28 milyona kadar dedim 47 milyonluk adam bulmuş.![]()
OzaN post: 1428180' Alıntı:DL bulması normal. "Ve" değil "veya" anlamında birden fazla seçmek.
28 milyon işaretlediğinden emin misin? Oyuncunun değeri belki 28 milyondur...
OzaN post: 1428180' Alıntı:
DL bulması normal. "Ve" değil "veya" anlamında birden fazla seçmek.
28 milyon işaretlediğinden emin misin? Oyuncunun değeri belki 28 milyondur...
BesaleT post: 1437369' Alıntı:Son maçta sıkıntı oldu bende maç sonucu görünmüyor maç anlatımı açılmıyor.@OzaN
Bende de öyle kupadan elendiğimiz içinBesaleT post: 1437369' Alıntı:Son maçta sıkıntı oldu bende maç sonucu görünmüyor maç anlatımı açılmıyor.@OzaN
Gerçeği nereden biliyorsun?Sponsorda yine tablodaki değerlerler gerçeği yansıtmıyor.@OzaN
Sony'i seçtim tabloda maç başına 800.000, bonus 10.400.000 gözüküyor.
Gerçekte 360.000, 10.400.000
Seçtikten sonra gözüken sponsorluk bilgilerini söylüyorum.Gerçeği nereden biliyorsun?![]()
Geçen sezon bakacaktım da kaldı galiba şu sponsor işi. Yarın halletmeye çalışırım ilk maçlar oynanmadan.Seçtikten sonra gözüken sponsorluk bilgilerini söylüyorum.
Tabloyla uyuşmuyor.![]()
Oyuncu değerlerine göre otomatik hesaplanıyor tek tek kontrol mü edeyim?Ozan Bursaspor'un oyuncuları ne öyle ya çok kötü hepsi.Ayrıca Kalu Uche 75 - Hugo Almeida 75 - İlhan Parlak 77.
Ryan Donk 75 - Taye Taiwo 75, Tolga Zengin 73 çok az.
Ayrıca Kalu Uche gitmişti Kasımpaşa'dan.![]()
Oyuncu değerlerine göre otomatik hesaplanıyor tek tek kontrol mü edeyim?
Ayrıca Bursa'nın durumuna bakarsak normal oyuncularının düşük olması.![]()