Futbu | Hata & Eksik Bildirme Merkezi

ilk 11 ve taktikler kismina mobilden girdigimde mobilden yönete giriyorum, oyunculari seciyorum, kaydediyorum. Sonra 'kaydetti' yaziyor ama üstünde HATA yaziyor. Ilk 11e geri dönüp baktigimda her seferinde Sag AMC mevkii ve DMC secilmemis gözüküyor.

Her Tarayiciyi denedim ayni sorun mevcut. Buna cözüm yok mu? :(

@OzaN

Son düzenleme:
ilk 11 ve taktikler kismina mobilden girdigimde mobilden yönete giriyorum, oyunculari seciyorum, kaydediyorum. Sonra 'kaydetti' yaziyor ama üstünde HATA yaziyor. Ilk 11e geri dönüp baktigimda her seferinde Sag AMC mevkii ve DMC secilmemis gözüküyor.

Her Tarayiciyi denedim ayni sorun mevcut. Buna cözüm yok mu? :(

@OzaN
Bendede aynısı oluyor ama oluyor yani :D DSorun yok bende aga.

Bende de dün şu sorun oldu:
62' Eintracht Braunschweig defansındaki top kaybı Stuttgart için bir kontratak şansı doğurdu.
Christian Gentner ceza sahası içerisine etkili bir orta yapıyor ve...
GoooLLL Gotoku Sakai şık bir kafa vuruşuyla golü yaptı...
Fakat defans şimdi topu uzaklaştırıp tehlikeyi önledi...

Kasif gitmiyor yine @OzaN Her seyi ayarladiktan sonra Oyuncu Bul'a tikliyorum, saat dönüyor gidecekmis gibi oluyor ama gitmiyor.

Farkli tarayicilari denedim. Dünden beri calismiyor.

Başka ne yaptın ilginç iyi düşün. :)
Vallaha geçen akşam maçlar oynandıktan sonra Maskeliye teklif gönderdim sonra sabah kalktığımda kabul etmişti. Sonra akşam antrenmanları kadroyu ayarladım oyuncu teklifi gelmişti onu sattım sonra maça başladık. Böyle bir sonuçla karşılaştım. Bir şey yapmadım. Acaba biri profilime mi girdi ? :(

Vallaha geçen akşam maçlar oynandıktan sonra Maskeliye teklif gönderdim sonra sabah kalktığımda kabul etmişti. Sonra akşam antrenmanları kadroyu ayarladım oyuncu teklifi gelmişti onu sattım sonra maça başladık. Böyle bir sonuçla karşılaştım. Bir şey yapmadım. Acaba biri profilime mi girdi ? :(
Bilmem kaç sezondur oynuyoruz daha önce böyle bir vaka görmedik...

Kaşif'i yollayamıyorum ya özellikleri ayarlıyorum oyuncu bula basıyorum olmuyor @OzaN

Son düzenleme: