Kaşif çalıştı, antrenman yine yok.Hiç göstermemesinden iyidir.
Şimdi çalıştı.
Kaşif çalıştı, antrenman yine yok.Hiç göstermemesinden iyidir.
Sözleşme imzaladıktan sonra mı böyle oldu yoksa hiçbir şey yapmadın mı daha sponsorla ilgili?
Dün sponsorlar gözüküyordu ama işlem yapılmıyordu yani sözleşme imzalanmıyordu. Bugünde sayfa bomboş. Dün birkaç tanesine tıkladım oldu mu acaba ?Sözleşme imzaladıktan sonra mı böyle oldu yoksa hiçbir şey yapmadın mı daha sponsorla ilgili?
Başka tarayıcıdan denedin mi belki tarayıcı kaynaklıdır. Şu sıralar çok yoğunum detaylı incelemeye vakit kalmıyor.Dün sponsorlar gözüküyordu ama işlem yapılmıyordu yani sözleşme imzalanmıyordu. Bugünde sayfa bomboş. Dün birkaç tanesine tıkladım oldu mu acaba ?
Kaşifi gönderdim Alexis Sanches geldi almadım.Transfer listesinede çıkmadı.Neden @OzaN ?
Bugün ve almadım Kaşifi yeniden yolladım.Kasif'e dün mü geldi bugün mü?
Bugün ve almadım Kaşifi yeniden yolladım.
Biri transfer etmiş olmasın düşer düşmez?Kaşifi gönderdim Alexis Sanches geldi almadım.Transfer listesinede çıkmadı.Neden @OzaN ?
29Yarın düser listeye. kac paraydi ki?
Bilmiyomki ama hemen girip baktım yok geçen sezonda olmuştuBiri transfer etmiş olmasın düşer düşmez?
Düşsün Alcam Yeteneke koyduktan sonra satcamInsallah alan olmaz.
İşte kaşif oyuncu getirdi.Oyuncuyu almadım.Kaşifi tekrar yolladım ve transfer listesine çıkmadı oyuncu.Sorun ne?
Burada sorun yok bence.İşte kaşif oyuncu getirdi.Oyuncuyu almadım.Kaşifi tekrar yolladım ve transfer listesine çıkmadı oyuncu.
Redettiğinde hemen düşer sanıyordum.Burada sorun yok bence.
Kaşifin getirdiği oyuncuyu almadan yeniden kaşifi gönderiyorsun. Dolayısıyla kaşif bir daha çalışana kadar o oyuncuyu göremezsin.
Oyuncu transfer listesine hemen düşmez zaten, ertesi gün 23.00'de transfer listesinde olur.