Futbu | Hata & Eksik Bildirme Merkezi

Kupa bilgileri kısmında sorun var maçlar gözükmüyor.

Haftanın ilk 11'i oynanan son lig karşılaşmalarındaki performanslara göre oluşmaktadır. Kupa maçları bu kapsama girmez.

Kırmızı ile işaretli olan kısım gerçeği yansıtmamaktadır. :):) @OzaN

Kupa maçları tek maç olarak tarafsız sahada oynanır.

Sanırım bu da oyunda mevcut değil, Oynadığım kupa maçı Barcelona'nın evinde olmuş ve stadyum geliri elde etmiş.

[TABLE="width: 0"]
[TR]
[TD="width: 90"]18[/TD]
[TD="width: 200"]Real Betis[/TD]
[TD="width: 150"]17.320[/TD]
[TD="width: 80, align: right"]1.709.080 €[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kupa maçları tek maç olarak tarafsız sahada oynanır.

Sanırım bu da oyunda mevcut değil, Oynadığım kupa maçı Barcelona'nın evinde olmuş ve stadyum geliri elde etmiş.

[TABLE="width: 0"]
[TR]
[TD="width: 90"]18[/TD]
[TD="width: 200"]Real Betis[/TD]
[TD="width: 150"]17.320[/TD]
[TD="width: 80, align: right"]1.709.080 €
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Stadyum gelirleriyle ilgili hata olmuş ama skora etki eden olayı kontrol ettim sorun yok. Ev sahibi olması skora herhangi bir şekilde etki etmemiş. :)

- - - Ekleme - - -

@OzaN Celta Vigonun ilk 11 ine Aspası koyuyorum almıyo kadroya kart mı yemiş
@darksaal @kvp

Hangi taktikte hangi mevkiye almaya çalışıyorsun? :)

elta ile uğraşmaktan kadroyu zor kaydettim eğer yenilirsem yedek kadroyla @Orcun_22Haksız yere yenilmiş olurum ve ALLAH KAHRETSİN derim

- - - Ekleme - - -

kadroyu arladım 10 dk bekledim kaydedildi yazısı çıkmadı İNŞALLAH kaydolmuştur Allahım nolur Yarabbim

- - - Ekleme - - -

@OzaN bir el atcan.mı ya kaydetmemiş :T Yedek kadroyla çıktım :T

Hedeflerle ilgili detaylı bir analiz yapıldı ve şu an eskisine göre çok daha iyi hale geldi. Bu sezonki anormalliğin sebebi bir hataymış ama şimdi yaptığım sistem eski sistemin hatasız halinden de güzel oldu. :):)
@xdragxx

(Not: Bu sezona yansıyan bir düzenleme yok tabii. Bu düzenleme yeni sezonlarda etkin olacak.)

Önemli bi hata değil ama canlı anlatımda bir hata var. :)

"Defansa çarptı top ve seken top ağlarda GoooLLL" anlatım bozukluğu var. :) @OzaN

Saat 23 gibi kaşifi yolladım normalde 24 de oyuncu buluyordu ama bu sefer bulmadı hala kaşif yolda diyor. @OzaN