darksaal post: 1415768' Alıntı:Kupa bilgilerinde sorun var sonraki turlar gözükmüyor. @OzaN
OzaN post: 1415913' Alıntı:Penaltı kaçma oranları düşürüldü. Artık bir maçta iki penaltı kaçması kolay kolay görülmeyecek.![]()
OzaN post: 1415913' Alıntı:Penaltı kaçma oranları düşürüldü. Artık bir maçta iki penaltı kaçması kolay kolay görülmeyecek.![]()
darksaal post: 1415937' Alıntı:Keşke bu geceki maçlardan önce olsaydı 3 puan gitti.
İyi tarafından bakarsak da gelecek maçlar için güzel haber.![]()
OzaN post: 1415951' Alıntı:
Öyle bakmamak lazım atma oranları artmadı. Penaltı olma ihtimali düştü diyelim.![]()
çocuklarduymasın post: 1416881' Alıntı:@OzaN kaşif Gomezi getirdi.Bütçem 33.000.000 du.Önce ki gibi Bütçem yetmediği halde aldım bütçem -8 e düştü.Şmdi kredi çekecem nötrlemesi için
OzaN post: 1416925' Alıntı:Hata düzeltildi bildirdiğin için teşekkürler.![]()
Kupa maçları tek maç olarak tarafsız sahada oynanır.
Sanırım bu da oyunda mevcut değil, Oynadığım kupa maçı Barcelona'nın evinde olmuş ve stadyum geliri elde etmiş.
[TABLE="width: 0"]
[TR]
[TD="width: 90"]18[/TD]
[TD="width: 200"]Real Betis[/TD]
[TD="width: 150"]17.320[/TD]
[TD="width: 80, align: right"]1.709.080 €[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Stadyum gelirleriyle ilgili hata olmuş ama skora etki eden olayı kontrol ettim sorun yok. Ev sahibi olması skora herhangi bir şekilde etki etmemiş.![]()
Doğru aga bugün bende baktım büyük bir karışıklık olmuşçocuklarduymasın post: 1418887' Alıntı:Hata mı bilmiyorum ama bir söyleyeyim Kupa Maçlarında önemli bir dereceye gelinceyıldız bir oyuncu alınca vs. Taraftar Güveni değişmiyor.Ligde ki konumumuza göre işliyor
- - - Ekleme - - -
2 maç üst üste sarı kart yiyince kırmızı kart olmuyor bazen oluyor ki 4-5 maç oynayamıyor kart sorunundan
- - - Ekleme - - -
Ohha Yuhhhhhhhhh hatanın hasını buldum
@OzaN @kvp
Zaragozanın kadrosunu ben ayarladım bugün bir karışıklık olmuş hemde ne karışıklık.Zaragoza benim kadro ile çıkmış noluyoz![]()
çocuklarduymasın post: 1419419' Alıntı:@ozan hiç bakmamış
çocuklarduymasın post: 1418887' Alıntı:Hata mı bilmiyorum ama bir söyleyeyim Kupa Maçlarında önemli bir dereceye gelinceyıldız bir oyuncu alınca vs. Taraftar Güveni değişmiyor.Ligde ki konumumuza göre işliyor
- - - Ekleme - - -
2 maç üst üste sarı kart yiyince kırmızı kart olmuyor bazen oluyor ki 4-5 maç oynayamıyor kart sorunundan
- - - Ekleme - - -
Ohha Yuhhhhhhhhh hatanın hasını buldum
@OzaN @kvp
Zaragozanın kadrosunu ben ayarladım bugün bir karışıklık olmuş hemde ne karışıklık.Zaragoza benim kadro ile çıkmış noluyoz![]()
Sanırım o sorunu atladım ve çözmedim. En kısa zamanda ilgilenebilirim umarım.darksaal post: 1418880' Alıntı:Stadyum geliri hatası devam ediyor.![]()
tamam admin düzelttikOzaN post: 1419487' Alıntı:4 sarı kart 1 maç cezadır. 2 maç üst üste sarı yemenin bir zararı yok.
Birden fazla takım yönetmek normalde yasak olmalı o nedenle hata yanlış kullanım kaynaklı ama yine de kontrol edeceğim bu şekilde hile yapılmasını engellemek için. Sen hemen düzeltmelisin yoksa oyundan atmak zorunda kalırım.
Hata sayılmaz belki yetersizlik olabilir ama taraftar güveni lig başarısına göre şekilleniyor doğrudur.
- - - Ekleme - - -
Sanırım o sorunu atladım ve çözmedim. En kısa zamanda ilgilenebilirim umarım.![]()
darksaal post: 1417630' Alıntı:Bu hafta maçı olmayan takımlar berabere kalmış gözüküyor ve dolayısıyla 180.000 gelir elde etmiş oluyor.
Ayrıca sponsor çalışmaya devam etmiş. Bonus olarak galibiyet serisi seçenler zararlı durumda olmuş oluyor.
@OzaN
darksaal post: 1418880' Alıntı:Stadyum geliri hatası devam ediyor.![]()