Klasik Freaks and Geeks - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9. bölümü izledim.

Yine çok iyi bölümdü. Dizi benim için Lindsay'lerden tamamen Sam reyizlere kaymış durumda. :D

Nick psikopat bir aşık çıktı. İlerleyen bölümlerde Lindsay ilişkisi ne durumda olacak merak ediyorum doğrusu. :)

Sam neye güvenerek Cindy beni seviyor dedi ailesine anlamadım. :(

En çok güldüğüm kısım ise basketbolcularla dalga geçen Daniels'in dayak yedikten sonra koyu taraftar olması oldu. Sesli güldüm. :D

9/10

9.bölümü izledim.

İyi bir bölümdü yine. Lindsay ile Nick ilişkisi çıkmaza doğru gidiyor. Lindsay ayrılmak istiyordu ama Nick ayrılınca üzüldü gibi, diğer bölüm Lindsay Nick'le birleşebilir belki :D

Sam reyiz kendi kendini gaza getirdi ama olmadı, başka kızlara yönelmesi lazım artık :D

Neal'de maskot olduğu zaman saçma haraketler yapması komikti :D

Ayrıca Daniels'in birden koyu taraftar olması cidden sesli güldürdü :D

10.bölümü izledim.

Ortalama bir bölümdü. Gözlüklünün telefon şakası iyiydi :D

7/10

10. bölümü izledim ben de.

Sanırım en vasat bölümdü şu ana kadar ama olur o kadarlık. :D

Sonları hiç beklenmeyecek gibiydi. :D

7.5/10

Kapsamlı bir yorum olmuş. :D

Çok uzun olurdu. :D Ama düşüncelerimi genel olarak yazayım. :D

Nick ve Lindsay'in ayrılması iyi oldu. Nick çok saçma bir sevgili. :D
Sam ve kızın adı neydi unuttum ama kötü oldu basketbolcuyu seçmesi. Kız kardeşim filan demesi de. :(
3'lünün dayak yemeleri ve sonra maçtaki davranışları komikti. :D
Bara gittiklerinde hocalarının gazoz ısmarlamasına da çok gülmüştüm. :F

Kapsamlı bir yorum olmuş. :D

Çok uzun olurdu. :D Ama düşüncelerimi genel olarak yazayım. :D

Nick ve Lindsay'in ayrılması iyi oldu. Nick çok saçma bir sevgili. :D
Sam ve kızın adı neydi unuttum ama kötü oldu basketbolcuyu seçmesi. Kız kardeşim filan demesi de. :(
3'lünün dayak yemeleri ve sonra maçtaki davranışları komikti. :D
Bara gittiklerinde hocalarının gazoz ısmarlamasına da çok gülmüştüm. :F

11. bölümü izledim.

Dün izledim de yorum yapmayı unutmuşum nasıl olduysa. :D

En iyi bölümlerinden değildi belki ama iyiydi yine de.

Lindsay'in yeniden takıma girmesine sevinmiştim ama sonu hayal kırıklığı oldu. Olaylar çok hızlı gelişti.

Lindsay'in o halini görünce biraz da kıskandım açıkçası. Hep öyle bilgi yarışması tarzı bir yarışmada bulunmak isterdim ama kısmet olmadı maalesef. :(

Lindsay'e kızdım takımı bıraktığı için. Takıma devam edebilirdi yine. :(

Sam'in çetesi iki bölümdür durgun bu bölüm de pek iyi sayılmazdı Sam'in durumu. :D

11.bölümü izledim bende.

Vasat bir bölümdü bence, sadece Marshall reyizin Lindsay'e senden ayrıldığımdan kafan bulanık filan demesine güldüm :D

Sam reyiz iyice düşürdü kendini, diğer bölüme bi reyizlik bekliyorum ama :D

7/10

10. bölümü izledim.

En çok kahkaha attığım bölüm oldu. :D Sonlara doğru çok çok iyi oluyor. :D

En sevdiğim karakter: Bu bölümde baba. Ama genel olarak en sevdiğim karakterin Neal olduğuna karar verdim. :D
Anneyle baba sevişirken kapıyı dinlemesinden dolayı. :D

En sevdiğim sahne:
Seviştikten sonra annenin sesinin kısılması ve babanım kuzu gibi olması. :D

Bu arada öğretmenden hiç öyle bir tepki beklemezdim. Ceza almaları daha mantıklı olurdu.

Puanım: 9/10

11. bölümü izledim.

Bana kalırsa en iyi bölümlerden biriydi.

Gruptakilerin kendini sorgulamaları da iyiydi.

Özellikle:
Ekibin yarışmaya gelmesi, sonra tekrar birleşmeleri çok duygusaldı. Ama bana sorarsınız Lindsay ve diğerleri arı dünyaların insanları. Gerçi Lindsay'in takımdaki diğer kızlar gibi olduğunu da sanmıyorum.

Ayrıca şunu da kaç haftadır demek istiyorum da unutuyorum. :D Dizinin jenerik müziği çok güzel, sözü de müziği de.

Puanım: 10

11. bölümü izledim.

Bana kalırsa en iyi bölümlerden biriydi.

Gruptakilerin kendini sorgulamaları da iyiydi.

Özellikle:
Ekibin yarışmaya gelmesi, sonra tekrar birleşmeleri çok duygusaldı. Ama bana sorarsınız Lindsay ve diğerleri arı dünyaların insanları. Gerçi Lindsay'in takımdaki diğer kızlar gibi olduğunu da sanmıyorum.

Ayrıca şunu da kaç haftadır demek istiyorum da unutuyorum. :D Dizinin jenerik müziği çok güzel, sözü de müziği de.

Puanım: 10

Aynen jenerik müziğini bende seviyorum :D

12. bölümü izledim.

Çok az güldüğüm bir bölüm oldu. Son sahnede Nick'in dediği duygulandırdı.

Ken sevgilisiyle kaç dakika öpüştü öyle ya? :D

Babanın mimikleri çok iyi. :D Harold Weir <33

Puanım: 7/10

12. bölümü izledim.

Önceki iki bölüme göre biraz daha iyiydi sanırım. :)

Jenerik geçerken Seth Rogen'in karakteri dizide resmen etkisiz eleman diye düşünmüştüm kendi kendime. Hatta bölüm sonu yorumunda da bunu yazarım demiştim ama bölümün başından itibaren Ken öne çıktı. :D (Adının Ken olduğunu bile bu bölümde farkettim. :D)

Neal'ın durumu üzücüydü. :(

Atari olayı kendi çocukluğuma götürdü beni. :( Zamanında az istememiştim atarimin olmasını ve ilk atarim olduğunda acayip sevinmiştim ben de. :):)

8/10