Klasik Freaks and Geeks - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3. bölümü izledim iyiydi yine ama Kim'e o kadar gıcık oluyorum ki kumandayı fırlatasım geliyor. Bir karakter anca bu kadar sinir bozucu olabilir sanırım. :(

Sam adamın dibisin arkandayız. Gözlüklü, bölümün yıldızıydı galiba. :D

Babanın korkutması en iyi sahneydi bence. :D

4. bölümü izledim.

Çok iyi bölümdü, en iyi bölüm olabilir şu ana kadarkilerden. :)

Kim'in babasını Jack Nicholson'a benzettim. Psikopat halleri falan da tam Jack Nicholson. :D

Kim'i hala sevmiyorum ama en azından içinde biraz insani duygular olduğunu görmüş olduk. :):)

Lindsay'lerin evindeki sahneler çok iyiydi ama mutlu sonu görmeselerdi en azından.

Lindsay'in babasını çok seviyorum, bence müthiş bir karakter. Hep sık görmeliyiz. :D

En iyi karakter Lindsay'di herhalde. Nick ve Lindsay'in babası ikinci olabilir. Sam reyis ve çetesi biraz daha gerideydi bu bölüm.

9/10 aldı benden bölüm. :):)

1x5'i izledim.

Süper bölümdü. Sam reyiz ve çetesinin filmi izlerken ki halleri iyiydi :D O filmden sonra Sam'in tripleri filan iyiydi :D Daniel'in yalan söylediği sahneler bence en iyi sahnelerdi adam usta olmuş bu işte :D

9/10

5. bölümü izledim.

Çok iyi bölümdü yine, dizi süper gidiyor. İyi ki de seçmişiz bu diziyi bu kadarını beklemiyordum. :D

Sam ve çetesinin halleri güzeldi. Hocasıyla olan o konuşmayı merak ettim. HBO dizisi olsa öğrenirdik. NBC ile bu kadar. :D

Daniel beni bile inandırdı Lindsay'in inanması çok normal. (Yazmaya başlayınca bir an gerçekten yapacak diye bekledim ama olmadı. :))

9/10 aldı benden bu bölüm. :):)

@Bully @BesaleT ilk bölümden sonra devamı gelmemiş sizin. :(

5. bölümü izledim.

Çok iyi bölümdü yine, dizi süper gidiyor. İyi ki de seçmişiz bu diziyi bu kadarını beklemiyordum. :D

Sam ve çetesinin halleri güzeldi. Hocasıyla olan o konuşmayı merak ettim. HBO dizisi olsa öğrenirdik. NBC ile bu kadar. :D

Daniel beni bile inandırdı Lindsay'in inanması çok normal. (Yazmaya başlayınca bir an gerçekten yapacak diye bekledim ama olmadı. :))

9/10 aldı benden bu bölüm. :):)

@Bully @BesaleT ilk bölümden sonra devamı gelmemiş sizin. :(
Pazartesi başlıyorum inşallah. :( Pazar günü bitiyor vizem rahatlıyorum. :)

6. bölümü izledim.

Yine güzel bölümdü. Her bölüm birine yoğunlaşıyorlar gibi bu sefer de Nick'e yoğunlaştılar. Güzel bölümdü bence

Bölümün yıldızı Nick'ti.

Gruba seçilmemesine üzüldüm. :(

Sam ve çetesi de iyiydi yine ama Sam reyize çok ayıp ettiler. Alan ölsün istiyorum. :(

Bu arada o top işi çok hoşuma gitti. Zamanında takla attıracaklarına bize de öyle bir top verselermiş ya. :D (Tabii duş almak gerekmemesi şartıyla. :D)

Edit: Puan vermeyi unutmuşum.

8.5/10 :)

6. bölümü izledim ben de.

3'lünün bel altı şakaları çok komik oluyor bence. :D Ama gözlüklü çok itici bir tip bence. :(
Daniel ve grubunu sevmiyorum. Lindsay neden hala onlarla takılıyor ki? :(
Öpüştüler! :D Ben arkadaş kalırlar diye düşünüyordum, ama olmayacak gibi. Zaten Nick çoktan hevesli de Lindsay'den pek emin olamıyorum. 😕
Sam'e çok üzüldüm. :( Ben okuldan ayrılırdım kesinlikle. :D
En İyi Sahne: Lindsay'in Sam'e "Kardeşim olmasaydın var ya, OMG!" dediği sahne. Resmen hissettim. :D
En İyi Karakter: Lindsay

Puanım: 8.5

6.bölümü izledim.

Dizi iyice oturmaya başladı. Karakterlere iyice ısındım. Bu bölümde çok iyiydi. Sam ve çetesinde her olayın sonu Sam'e dokunuyor nedense. Duş alırken diğer ikisine vurdular Sam reyizi dışarı attılar :D Lindsay ve Nick sevgili olurlarsa güzel olur bence. Son sahnede Marshall reyizin mimikleri sesli güldürdü yaa adam cidden reyiz :D

En iyi sahne: Sonlara doğru Cindy'nin Sam'e çıplak gördüm demesi ve Sam'in gülüşüydü bence :D
En iyi karakter: Lindsay

2.bölümü şimdi izledim. :F

Bölümü ikiye ayırabiliriz partiden önce ve sonra diye. Partiden önce durgun, partiden itibaren çok iyi ve tempolu bir bölüm izledim.

En iyi karakter: Açık ara Lindsay'di. İki grubun arasında kalma durumunu çok iyi yansıttı yine. Neal de iyiydi bu bölüm.

Bölüme Puanım: 9

En Beğendiğim Sahne:
Birkaç tane dikkat çekici sahne vardı aslında. Ken'in partide Sam'e "hangisi senin ablandı" cevabı güldürdü. :D Lindsay'in kendi yatağında Daniel ve Kim'i bastığı sahne de iyiydi. :D Neal'ın Lindsay'le olan konuşmaları ve bir anda aşkını itiraf etmesi de iyiydi. :D

7. bölümü izledim.

Yine harikaydı en iyi bölüm olabilir hatta. :)

Sam'in çetesinin yeni kız ile maceraları çok iyiydi. :D Özellikle Sam'in Cindy'i umursamadığı sahnede çok güldüm. :D

Sonda Lindsay'lerin karşılarına öğretmenin çıkması da çok iyiydi. :D

Lindsay'e parasını sahte kimliğe yatırdığı için kızdım. :bağır:

Puanım: 9/10

7.bölümü izledim.

Bence şu ana kadar ki en iyi bölümdü. Yeni bi karakterin gelmesi iyi oldu. Sam reyiz ve çetesinin kıza aşık olmaları ve kızı yanlarından ayırmamak için yaptıkları şeyler çok iyiydi. İçlerinde Sam reyiz belki kızla birlikte olur diğerleri imkansız :D

Roket uçmayınca gözlüklüye güldükleri sahnede sesli güldüm :D

Ayrıca Lindsay'in çetesinde aksiyon yok ya Sam reyizin çetesi daha haraketli :D

10/10

6. ve 7. bölümü izledim :D 6.bölüm daha iyiydi :D

sam reyiz çok iyiydi :F koçla olan diyologları sonra çıplak koşşusu falan kesinlikle favori karakterim :F

yeni gelen kız sam in çetesinde rekabet yaratsa da kız popülerleri seçti sam eski kıza döner
nick ile lindsay sevgili olmalılar ço kyakışıyorlar ama lindsay de kötü çocuğa aşık oalcak kız tipi var :F

8.bölümü izledim.

En iyi bölümlerinden biriydi.

Sam'e yazık oldu, kız lafı dedi Sam reyiz teşekkür ederim dedi koptum orda :D Ayrıca Bill'de iyiydi hareketler filan :D

Marshall reyiz reyizliğini gösterdi yine adamın dibi :D

9/10

8. bölümü izledim. (Gece bu saatte yazdığıma bakmayın gündüz izledim yorum geceye kaldı. :D)

Yine çok iyi bölümdü. Lindsay'lerin pek olayı yoktu bu bölüm ama Sam önderliğindeki çete çok çok iyiydi. :D

Sam'e üzüldüm ya çok kötü duruma düştü. :(

Sam'den sonra Bill öne çıkan ikinci karakter oldu herhalde bu bölüm. :D Cindy'nin evindeki konuşma kızlarla nasıl konuşulmamalı konusunda ders niteliğindeydi. :D

Lindsay'lerin tarafta olaylar çok da ilginç değildi. Nick'i pek sevmiyor gibi ama Nick'in sondaki hareketi cidden iyiydi. :):)

Son olarak üşüyoruz Sam reyiz. :(

Puanım: 9/10

8.bölümü izledim

sam reyize yazık :( gordon denen çocuk şişko mişko ama girdiği ilk bölümden kızların nasıl çözüleceğini gösterdi
nick de reyiz çıktı son sahnesi ile :A