Klasik Freaks and Geeks - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1. Bölüm

En İyi Sahne:
Kızla slow dans yapacağı sırada hareketli bir şarkı çalıyor ve o şarkıda dans ediyorlardı. :D
En İyi Karakter: Şu an karakter adlarını tam bilmiyorum ama HIMYM'da oynayan adamın karakteri diyorum ilk bölüm için.
Bölüme Puanım: 8

Dizi okulda geçiyor ve sadece lise aşklarından oluşmuyor. Bunun yanında o yaştakilerin kafa yapısını, düşüncelerini iyi yansıtacağa benziyor. Karakterle aynı yaşta olmam da benim için artı bir özellik. Bana katacağı çok şey olacak, ki ilk bölümdeki bateri sahnesinde güzel mesajlar vermişler.

Babanın "öldü" replikleri çok güzeldi. :F

İlk bölümü izledim şimdi.

İlk bölüm beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Bu hafta etkinlik çerçevesinde izlediğim dört diziden ilk bölümünü en çok beğendiğim bu dizi oldu. :)

Tam bir gençlik dizisi ama olması gerektiği gibi bir gençlik dizisi. @berkann'ın dediği gibi aşk teması etrafında dönen bir dizi değil daha çok kişinin kimliğini bulmasıyla ilgili. The Perks of Being Wallflower izleyip beğenen varsa bu diziyi de eminim beğenecektir. :)

Dizinin 1980'de başladığını ve komedi yönünün de olduğunu ve pek çok yerde güldürdüğünü söyleyebilirim. :):)

İlk bölüm için puanım: 9/10

En sevdiğim karakter: Lindsay (Tek o değil aslında pek çok sevdiğim karakter var. Sam, baba, bizim Marshall'ın canlandırdığı karakter vs)

En sevdiğim sahne: Öyle bariz bir şekilde öne çıkan sahne yoktu ama Alan ile bizim üçlünün dövüş sahneleri iyiydi. :D

Babanın "öldü" muhabbetini es geçemeyeceğim ben de, iyiydi o da. :D

İlk bölümü şimdi bitirdim ve işte yorumlarım:

Öncelikle James Franco'yu gördüğüme çok şaşırdım ve sevindim. Bu dizide başrolmüş Spider-man'in Harry'si. :) İlk bölümde biraz az göründü ama bence ilerleyen bölümlerde Lindsay ile aralarında bir şeyler olacak. Dizi bir gençlik dizisi olması sebebiyle bana yakın ve sıcak geldi, beklentilerimi karşılamayı başardı. Kişinin lise ortamında kendisiyle ve dış dünyayla çatışma temaları çok güzel anlatılmıştı ve abartılı hiçbir sahne de yoktu. Hepsi kıvamında olmuştu. Aşk konusu da güzel işlenmişti ve gereksiz sahneler yoktu ilk bölümde. Gayet akıcı ve güzel bir bölümdü. Kısacası beğendim. :)

En İyi Karakter: Lindsay'di tabii ki. İlk bölüm ona yoğunlaşılmıştı genel olarak ve çok başarılıydı rolünde. :) Kardeşi Sam de gayet iyiydi. :)

Bölüme Puanım: 8.5/10

En İyi Sahne: @OzaN'IN dediği gibi fazla sıyrılan bir sahne yoktu ama Lindsay'in babasının "öldü" muhabbeti ve Sam'in arkadaşlarının cesaretlerini toplayıp Alan'la kavga etme sahneleri güzeldi. :D

Dizi diğer gençlik dizilerinden bayaa farklıymış. İzlediğim diğer gençlik dizilerinde güzel kızlar daha çok vardı :D Ama böyle daha iyi olmuş, dizi tam anlamıyla gençliği anlatıyor, kızlar üzerine yoğunlaşmamış :D Lindsay'i sevdim kızın gülüşü hoşuma gitti :D Marshall reyizde iyiydi :D Ama bu dizinin reyizi Sam ve çetesi bence :D

En İyi Sahne: Gözlüklü elemanın kafaya top geldiği sahnede sesli güldüm :D
En İyi Karakter: Sam reyiz :D
Bölüme Puanım: 9/10

Spiderman'dan tanıdığım James Franco ve HIMY'dan tanıdığımız Marshall vardı dizide bugün izledim diziyi zaten ve güzele benziyor. :) Dizide Sam fena birine benziyor adamım oldu. :D

En İyi Sahne: Yakartop sahnesi süperdi. :D
En İyi Karakter: Sam. :D
Bölüme Puanım: 7.5/10