Klasik Freaks and Geeks - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
12.bölümü izledim bende.

Bir önceki bölüme göre daha iyi bir bölümdü.

Ken öne çıktı bu bölüm, kıza uzaktan bakma sahneleri filan güldürdü :D Ken bile kız buldu bi biz bulamadık :D

Sam reyizin çeteside Survivorda oynadığımız oyunu oynuyordu vay be 15 yıllık oyunmuş :D

8.5/10

12.bölümü izledim bende.

Bir önceki bölüme göre daha iyi bir bölümdü.

Ken öne çıktı bu bölüm, kıza uzaktan bakma sahneleri filan güldürdü :D Ken bile kız buldu bi biz bulamadık :D

Sam reyizin çeteside Survivorda oynadığımız oyunu oynuyordu vay be 15 yıllık oyunmuş :D

8.5/10
25-30 falan aslında. Onlar 80'lerdelerdi bildiğim kadarıyla. :D

13.bölümü izledim.

Ortalama bir bölümdü, fazla güldürmedi ama biraz duygulandırdı. Alan'ın Bill uyurken konuştuğu sahnedeki haliyle, uyandıktan sonra konuştuğu sahnede ki hali tam bir ergen haliydi :D Bende okulda birine bişey yapınca çocuk üzüldüğünde bende üzülüyordum ama herşey düzelince hemen eski halime dönüyordum aynı onun gibi olmuş :D

Ayrıca kız Sam reyize sarılınca hemen gözü döndü unuttu Bill'i :D

Lindsay'i de bozdular sonunda kafayı iyi halleri iyiydi :D

8/10

13.bölümü izledim.

Ortalama bir bölümdü, fazla güldürmedi ama biraz duygulandırdı. Alan'ın Bill uyurken konuştuğu sahnedeki haliyle, uyandıktan sonra konuştuğu sahnede ki hali tam bir ergen haliydi :D Bende okulda birine bişey yapınca çocuk üzüldüğünde bende üzülüyordum ama herşey düzelince hemen eski halime dönüyordum aynı onun gibi olmuş :D

Ayrıca kız Sam reyize sarılınca hemen gözü döndü unuttu Bill'i :D

Lindsay'i de bozdular sonunda kafayı iyi halleri iyiydi :D

8/10

lindsay i nasıl bozdular acaba bu sahneyi izlemek isterdim :))

14.bölümü izledim.

Vasat bir bölümdü bence. Dizinin konusu dağılıyor gibi, çetelerin yerine daha aile ilişkileri işin içine girince sıkıcı oluyor dizi.

Sadece Lindsay'in babasının şarkıyı dinlerken içinden çıkardıklarına güldüm :D

6/10

13. bölümü izledim.

Şu ana kadarki en zayıf bölümdü sanırım. Bill ile ilgili bazı yerler duygulandırdı ama onun dışında pek bir şey yoktu. Özellikle Lindsay'in halleri bitse de gitsek dedirtti.

Bu arada Kim yoktu ortalarda hiç lafı falan da geçmedi. (b)

7/10

14. bölümü de izledim.

Bence son 5-6 bölüm arasındaki en iyisiydi. Bill için üzüldüm ama sonu güzel oldu gibi.

Kim belki de ilk kez kendinden bu kadar şaşırtan şeyler yaptı. Millie'nin yaptıkları da çok şaşırttı tabii. :D
Bu arada o Go Cart mıdır nedir süper zevkli gözüküyordu. :D

8.5/10

15.bölümü izledim.
Ortalama bir bölümdü. Dizinin son 2-3 bölümdür komedi yönü azaldı gibi, drama geçiş yaptılar.
Neal'e üzüldüm :(
Bu bölümde de sadece Daniel'in saç şekline güldüm :D

7/10

Yarını da sayarsak 4 bölüm birikmiş olacaktı. Biraz azaltalım dedik birikenleri. :D

13. Bölüm
Lindsay'in bakıcılık yaptığı (!) evdeki koltukların poşeti duruyordu hala. :D Bir Türklük var diye düşündüm? :D
7/10

14. Bölüm
Eh iştelik bir bölümdü. Baba beni çok güldürüyor. :D Şarkı sözleri olayı süperdi. :D
7/10

İki bölüm de Bill'i anlatıyordu. :( Bill'i pek sevdiğim söylenemez. O yüzden çok sevmedim bu bölümleri.

Bu haftasonu iki bölüm birden izleyip toparlarım durumu, geride kaldım ben de Oscar filmlerine dalıp. :D

Biz çoğunluktayız @cevaa izlemesin 1 hafta. :J

Jenerik müziğini burada paylaşmazsam olmazdı.

Bu da Avril Lavigne'den. -Bana sorarsınız orjinali kadar iyi değil.-

Son düzenleme:
16.bölümü izledim.

Bence dizinin en iyi bölümlerinden biriydi. Sam reyiz ve çetesinin maceralarına ağırlık verilince daha zevkli oluyor dizi :D

Bill'e tam üzülüyordum ama sonu fazlasıyla iyi bitti :D

Sam reyizde kaptı kızı :D Öpmeden önce kızın karşısındaki o korkuyla karışık heyecanı bende 7 yıl önce yaşamıştım ne günlerdi be :D

Sonunda Neal sesli güldürdü :D

10/10

15. bölümü izledim.

En vasat bölümlerinden biriydi bence ama yine de sıkmadan izlettirdi kendini. :):)

Babanın Neal'ın esprilerine gülmesi iyiydi. Baba bölümün yıldızıydı hatta genel olarak. :D

Neal'ın abisi tam Lindsay'e göre işte. Başka kimseyi aramasına gerek yok. :D

7/10

16. bölümü izledim ben de.

Gerçekten dizinin en iyi bölümlerinden biriydi. Özellikle son bölümlerde iki hikaye de pek iyi değilken bu bölümde iki hikaye birden çok iyiydi. :)
Nick ile Lindsay'in babasının diyalogları, dans etmeleri falan çok iyiydi. :D

Sam için olaylar aşırı hızlı gelişti ama sonu iyi oldu en azından. (Acaba dizi için erken final kararı çıktı diye mi böyle apar topar bu işe kalkıştılar?)

Bill'in durumuna şaşırdım. Acaba sonraki bölümde hiçbir şey olmamış gibi mi devam edecekler? :D

Neal'ın hali güldürdü. Özellikle şişe çevirmecedeki performansı görülmeye değerdi. :D

Son iki bölüm. :(

9/10