Klasik Freaks and Geeks - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
15 ve 16'yı izledim.

15. Bölüm
Eğlenceli bir bölümdü. Babanın partideki esprilere gülmesi, beni güldürdü. :D
8/10

16. Bölüm
Bill gerçekten şanslı. :D
3'lü arasında en çok çabalayan Neal ama pek sonuç alamıyor. :D
8,5/10

Dizinin çekildiği yıllarda (1999-2000) Lindsay karakterini canlandıran Linda Cardellini 24-25 yaşlarındaymış.

Uzun zamandır bu kadar şaşırmamıştım. :D

@cevaa @OzaN

17.bölümü izledim.

Ortalamanın altında vasat bir bölümdü bence. Sam'in Cindy'den ayrılması kötü oldu ya uzun sürücekti yada hiç sevgili olmayacaklardı bence.

Ken'in olayıda sıkıcıydı sonuca tatlıya bağlandı zaten.

7/10

17. bölümü de izledim. Bence en iyi bölümlerden biriydi.
Ken'in kendini gay sanması komikti. :D
En sonda adamın sorduğu soru güldürdü. :D
Lindsay'in başkan yardımcısına sorduğu soru da iyiydi.

9/10

17. bölümü dün izledim de yorum yapmayı unutmuşum. :D

Bence iyi bölümdü ama normalde çok iyi anlaşan Sam ile Cindy'nin hiç anlaşamaması biraz tuhaf olmuş gibi. :(

Ken'in olayı eğlenceliydi de 16 bölüm boyunca 1 bölüm dışında neredeyse hiç ortalarda olmayan bir karaktere sondan ikinci bölümü neredeyse komple ayırmaları ilginç olmuş.

8/10

Final bölümü kaldı geriye, inşallah tatmin edici bir şekilde biter. :(

Final bölümünü izledim.

Vasat bir bölümdü. Final bölümü olarak çekmemişler bence. 1-2 sahne güldürsede genel olarak sıkıcı bir bölümdü. Böyle bir dizinin finali bu şekilde olmamalıydı bence.

Finali izledim.
Benim de pek beğenmediğim bir bölüm oldu. Finalin bu olmadığı çok net belli. :( Belki sadece:
Lindsay'in 2hafta için üniversiteye gitmesi final için hazırlanmış olabilir. Bence dizi kaldırılmasaydı Lindsay'in gerçekten üniversiteye gitmesiyle sonlanacaktı.

Bu dizi en az bir sezon daha konu sıkıntısı çekmeden çok rahat giderdi. Gerçekten çok yazık olmuş. :(

Diziyi genel olarak yorumlarsam, ilk kez böyle bir dizi izledim. Belki de hala dünyada tek konusuyla. Çok güldürmese de sıkmıyor da. Sıcak bir dizi.
Beni en çok güldüren karakter kesinlikle Lindsay'in babası oldu. Genele göre az gözükse de tam bir babaydı. :D

Diziye puanım: 9/10

1x18 (Final)

Buruk bir final oldu. Yani tam final değildi. Hatta ortalama altı bir bölümdü.

En sonu güzeldi.

Daniels'ın Sam'in çetesiyle oyun oynayıp eğlenmesi güzeldi ama ne alaka final bölümüyle? :D

Nick'in kendine göre yeni birini bulması iyi oldu. :) Nick & Lindsay birlikteliği yapacaklar diye korktum son dakikalarda. :)

Cindy, Millie, Ken'in sevgilisi gibi karakterleri göremedik bile son bölümde. :(

Bölüme puanım: 8/10

Genel olarak diziyi yorumlayacak olursam izlediğim diziler arasında epey farklı bir yere sahip dizilerden biri olarak kalacak. Belki en iyi diziler listelerime giremez ama yani bu türde daha iyi bir dizi izleyeceğimi sanmıyorum.

Dizinin en güçlü yönü castıydı şüphesiz. Zamanında cast için Emmy ödülü kazanmış. Şimdi James Franco, Seth Rogen ve Jason Segel büyük Hollywood yıldızları oldular. Linda Cardellini de pek çok hatrı sayılır yapımda yer almış. :)

Dizinin tek sezonda final yapması değerinin yeterince bilinememesi açısından üzücü fakat bence tek sezonda kalması diziyi efsane yapmış. Bozmaya oldukça müsait bir konu. Bence 3-4 sezonluk bir dizi olsaydı şu an 9.0 yerine 8.4 puanda ve günümüzde kimsenin izlemediği bir dizi durumunda olabilirdi. :)

Dizinin benim için puan karnesi:

10 bölüm 9 puan
6 bölüm 8 puan
2 bölüm 7 puan

Diziye genel olarak puanım: 9/10

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. :D Bizim yabancı dizi etkinliğimizdeki dizilerden biri böylece başarıyla sona ermiş oldu. Gönül isterdi ilk başlarda başlayan diğer arkadaşlar da finale kadar gelsin ama böylesi de keyifliydi. Başka projelerde görüşmek üzere. :):)

uzun bir aradan sonra 9.bölümü izledim:) yine eğlenceliydi

sam ve neal in maskot hallerine baya güldüm:X cindy sam i ne zaman farkedecek merak ediyorum:) nick e yazık oldu:(

uzun bir aradan sonra 9.bölümü izledim:) yine eğlenceliydi

sam ve neal in maskot hallerine baya güldüm:X cindy sam i ne zaman farkedecek merak ediyorum:) nick e yazık oldu:(
Geç olsun güç olmasın. Biz diziyi bitireli 2.5 ay oldu ama neyse. :D

Özledim diziyi. Sam reyis ve çetesi özellikle. :(

Bizim Sam yönetmen olmuş. Üstelik filmde de baya ünlü isimler var. Chris Hemsworth, Ed Helms gibi isimlerin yanı sıra Community'den Chevy Case ve It's Always Sunny in Philadelphia'dan Charlie Day ile Kaitlin Olson da var. :):) @cevaa @berkann

Bizim Sam yönetmen olmuş. Üstelik filmde de baya ünlü isimler var. Chris Hemsworth, Ed Helms gibi isimlerin yanı sıra Community'den Chevy Case ve It's Always Sunny in Philadelphia'dan Charlie Day ile Kaitlin Olson da var. :):) @cevaa @berkann
Hangi filmmiş? :D Zaten senaristlik yapmış bayağı bir komedi filminde -Horrible Bosses'da varmış.- ama yönetmenliğini göremedim. :)