Fotoğraf Sergimden Kalanlar

Motorsikletli fotonun netliği iyi olmuş. Manzara resimlerine shop lazım bence:X Güneşleri shoplamak gerek. Ayçiçeği de güzel. cep telefonu wallpaperi gibi :X Kız kulesi'nde shop mu yaptiniz yoksa filtre mi taktınız?
Hahaha çekerken kız yanımdaydı , gördüm de ne bi filtre ne bi shop bişey yapmadı :FKız kulesini çekerken şemsiye altında çektik :D ama kameraya cam gibi birşey taktı onu bende anlamadım :D

Çok teşekkür ederim sağ olasın :bhr::blush:

Bu fotoğraflarda ; Benim beraber çekime gittiğim arkadaşımın fotoğraflarından bazıları bakmak isteyen buyursun ;

Fotoğrafların kalitesi düşük olabilir whatsapp yoluyla aldım
XPEqvk.jpg

1JGDrj.jpg

gO9VyO.jpg

bBLMYZ.jpg

dO7ZZD.jpg

YgOWr2.jpg

Z9OQ73.jpg

cok cok iyiler ellerinize sağlık

Hahaha çekerken kız yanımdaydı , gördüm de ne bi filtre ne bi shop bişey yapmadı :FKız kulesini çekerken şemsiye altında çektik :D ama kameraya cam gibi birşey taktı onu bende anlamadım :D
Yok shop yaptı demedim. Shop gerek bazı fotolara:X O cam gibi şeyi demiştim filtre diye :X

Üniversite hayatım boyunca ilgilendim şuanda da devam ediyorum ama öyle pek çok değil, ayrıca düğün çekimlerine ve bebek doğumu yapan çiftler çekime çağırıyorlar baya iyi ücret veriyorlar fakat ben istemiyorum o tarz şeyleri, ben özgür takılmayı seviyorum :D

1 yıl eğitimini aldım tabi :D Bu fiyatları gören duyan inanmıyor :D Sergilerimiz Üniversitemiz de oluyor iş adamları hem beğeniyor hemde destek için alıyor :D

Fotoğrafın orjinalleri bende olduğu için basamıyoruz hatta şöyle birşey var satın alan kişi en orjinallerini de alıyor büyük basılmasın diye :D Buraya yüklerken kalite düşüyor doğal olarak ki sen indirirsen kalite bir kez daha düşer :D

Beğenmene sevindim :D Diğer birkaçı da satışa çıkacaktı , ben gidemedim , yarın üniversiteye gidip bakayım satılan varsa yarın ekleme yaparım :D

hepsi muhteşem resimlerin özellikle gün batımı olanlar harika .. ama yinede ufak bir farkla bu resim diğerlerine göre bir ponçik daha güzel göründü bana :) bu resmi nasıl yakaladın alacakaranlık ve gün ışığı içiçe uzanan yolda korkuyla karışık merak duygusu uyandırıyor insanda :)
dO7ZZD.jpg

hepsi muhteşem resimlerin özellikle gün batımı olanlar harika .. ama yinede ufak bir farkla bu resim diğerlerine göre bir ponçik daha güzel göründü bana :) bu resmi nasıl yakaladın alacakaranlık ve gün ışığı içiçe uzanan yolda korkuyla karışık merak duygusu uyandırıyor insanda :)
dO7ZZD.jpg
Ben çekmedim bu en son attıklarımı beraber çekime çıktığımız kız arkadaşım çekti :D Evet dediğin hisse kapılıyor insan , bende bunu diğerlerinden farklı bulmuşumdur hep :D

Ben çekmedim bu en son attıklarımı beraber çekime çıktığımız kız arkadaşım çekti :D Evet dediğin hisse kapılıyor insan , bende bunu diğerlerinden farklı bulmuşumdur hep :D
helal olsun kız arkadaşına o zaman :) zaten sende nerde o beceri:) ben dedim kesin bu gözlemeciye ait değildir :)

helal olsun kız arkadaşına o zaman :) zaten sende nerde o beceri:) ben dedim kesin bu gözlemeciye ait değildir :)
Tabi kimin arkadaşı :A Bu arada benim öğrencim sayılıyor bunları çeken kız :A haa eğitimini ben vermedim orası başka mesele :D

Bak bunlara birşey dersem taş olurum. :F

Neden bunları koymadin ilk. :bhr:
Bunlar benim değil :bhr: Bunları çeken benim örğencim sayılır aslında beraber çektiğimiz 2 güneşli foto vardı buradaki hangisi bilemedim ama genel olarak kız arkadaşımın :D
Bugün okulla konuştum sergide satılan geçen sene bıraktığım fotolar vardı onları da yükleyeceğim yarın veya öbür gün :D
Bunlar daha iyiymiş manzaralardan kaynaklı sanırım :A
Evet benden iyi çektiği doğrudur :A valla bu övgüleri de ileteyim arkadaşıma :D

Tabi kimin arkadaşı :A Bu arada benim öğrencim sayılıyor bunları çeken kız :A haa eğitimini ben vermedim orası başka mesele :D

Bunlar benim değil :bhr: Bunları çeken benim örğencim sayılır aslında beraber çektiğimiz 2 güneşli foto vardı buradaki hangisi bilemedim ama genel olarak kız arkadaşımın :D
Bugün okulla konuştum sergide satılan geçen sene bıraktığım fotolar vardı onları da yükleyeceğim yarın veya öbür gün :D

boynuz kulağı geçmiş hemde fark atmış diyebiliriz :)
atasözleri boşuna ortaya çıkmamış bir gerçek temele dayanıyor demekki :)

Daha iyi mi çekiyor orasını bilemem ama daha güzel manzaraları çekmiş :A

daha iyi çekiyor işte gözlemeciye ayıp olmasın diye niye mırın kırın ediyorsunki:) kızın çektikleri muhteşem olağanüstü nede olsa kız işte daha bir hisli ve duygulu oluyorlar:) bu yüzden sapları sevmiyorum hepsi ruhsuz :))

daha iyi çekiyor işte gözlemeciye ayıp olmasın diye niye mırın kırın ediyorsunki:) kızın çektikleri muhteşem olağanüstü nede olsa kız işte daha bir hisli ve duygulu oluyorlar:) bu yüzden sapları sevmiyorum hepsi ruhsuz :))
Aynı fotoğrafları @gözlemci de çekse o zaman anlardık kimin daha iyi çektiğini :A

Bak bunlara birşey dersem taş olurum. :F

Neden bunları koymadin ilk. :bhr:
boynuz kulağı geçmiş hemde fark atmış diyebiliriz :)
atasözleri boşuna ortaya çıkmamış bir gerçek temele dayanıyor demekki :)

Bu fotoğraflar da benim ilk ödüllü fotoğraflarım :D Hatta sergi için kabul edilen ilk fotoğraflarım :D

Bu fotoğrafta ördeğin burun deliklerine kadar girmiş olmam ayrıntısı çok beğenilmişti :D @Dosi @vadikızı
5DG74l.jpg

YgOklD.jpg

Bu fotoğrafta ise sanat eseri gibi olan bu tavus kuşu portresi aşırı beğenilmişti :D

QVpBYA.jpg

Simetrik olması yönüyle çok ilgi çekmişti, Eğer fotoğraf makinenizin kalitlei çekip çekmediğini anlamak istiyorsanız böyle karşısı olan bir yer çekin ve bakın dalgalı mı yoksa düz mü :D
kOXBBm.jpg

Bu fotoğraflar da benim ilk ödüllü fotoğraflarım :D Hatta sergi için kabul edilen ilk fotoğraflarım :D

Bu fotoğrafta ördeğin burun deliklerine kadar girmiş olmam ayrıntısı çok beğenilmişti :D
5DG74l.jpg

YgOklD.jpg

Bu fotoğrafta ise sanat eseri gibi olan bu tavus kuşu portresi aşırı beğenilmişti :D

QVpBYA.jpg

Simetrik olması yönüyle çok ilgi çekmişti, Eğer fotoğraf makinenizin kalitlei çekip çekmediğini anlamak istiyorsanız böyle karşısı olan bir yer çekin ve bakın dalgalı mı yoksa düz mü :D
kOXBBm.jpg
Kaz ve sonuncu iyi. :D