- Reaksiyon puanı
- 115,782
- Puanı
- 1,060
Bunun için avatara gerek yok.Benim avatar şöyle ateş ediyor
Varsa vaktin gezmeye de bekleriz güzelim
Gezmelerinle çektiğin resimlerinle hedefi 12'den vuruyorsun zaten
Bunun için avatara gerek yok.Benim avatar şöyle ateş ediyor
Varsa vaktin gezmeye de bekleriz güzelim
Ben ufaktan kaçayım iyi geceler sana görüşürüz hoşçakalBunun için avatara gerek yok.
Gezmelerinle çektiğin resimlerinle hedefi 12'den vuruyorsun zaten
İstanbul dışında yaşıyorum, zaten şu ara kursa gidecek vaktim yok.Bir gün bu işlere adım atarsam senin fikirlerini almak isterim.Teşekkür ederim ilgin için eyvallahÇok teşekkür ederim, bende hobi olarak yapıyorum 1 sene eğitim aldım, ama İstanbulda yaşıyorsanız İsmek bu eğitimleri ücretsiz verebiliyor, ben özel almıştım eğitimi Bu arada gerçekten hevesiniz varsa başlayın 1000 TL lik makineler de var bende aslında 2 makine var biri 5200TL diğeri de 1200TL bazen profesyoneli götürmek ağır oluyor diğer yarı profesyoneli alıyorum yanıma Sizde bu tarz uygun fotoğraf makinesi alarak başlayabilirsiniz bu konuda Canon Eos serisi iyidir,
@gözlemci Hayır işi yapıyor yalnız bağışlıyor , Senin gibi yardım etmemişken birde hayvancağızların önünden ekmeklerini almıyorSende diyordun içinden Allah bilir ; Bu çocuk g*tünün üstüne bir oturmuyor ne zaman facebook'a girsem bir yerlerde tabi instagramdan görseydin daha çok şoka girerdin
Kiz saban 1.90 Hani been Cüce dimİnek Şaban @xemrexxx karşısındakı adam sensin Senden korkusuna kamufre olarak dolaşıyor yanı tanıyamadın
Hahha Aaa bu duruma örnek vermek için uzadın biraz @gözlemci de eski iri yarı dönemlerine geri döndü yapacak bir şey yokKiz saban 1.90 Hani been Cüce dim
O niye benim kafama vuruyor ben kabul etmiyorumHahha Aaa bu duruma örnek vermek için uzadın biraz @gözlemci de eski iri yarı dönemlerine geri döndü yapacak bir şey yok
@xemrexxx olmak kolay değilO niye benim kafama vuruyor ben kabul etmiyorum