Çok teşekkür ederim, bende hobi olarak yapıyorum 1 sene eğitim aldım, ama İstanbulda yaşıyorsanız İsmek bu eğitimleri ücretsiz verebiliyor, ben özel almıştım eğitimi Bu arada gerçekten hevesiniz varsa başlayın 1000 TL lik makineler de var bende aslında 2 makine var biri 5200TL diğeri de 1200TL bazen profesyoneli götürmek ağır oluyor diğer yarı profesyoneli alıyorum yanıma Sizde bu tarz uygun fotoğraf makinesi alarak başlayabilirsiniz bu konuda Canon Eos serisi iyidir,Aslında bende böyle hobi olarak fotoğrafçılık kursuna gitmek istemiştim,sadece istek olarak kaldı.Fotoğraflarının çoğunu beğendim güzel çalışma olmuş başarılar dilerim
kız ben de bu niye sürekli geziyor işi gücü yok mu diyordum meğerse fotoğraf çekiyormuş 😱 @Çiğdem- @destere @Thequeer @kerem @Dosi @Forumdash@Dosi @vadikızı @kerem @serhatt @destere @sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @XanTier @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @Tzira @Forumdash @pompy @umuttanyel @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Thequeer @Harunnn60 @Dosi @Yakamoz-Asi @soo @Polat Şaşmaz @cookies @pompy @Forumdash @xBUGRAx @dizi kolik @ozgur2113 @papuleoo @adventurous @Danger UA! @38AhmetKK @Mr.At @Since2011 @MelankoliK @AteşBöceği @Reytinger @HachiKo @Güvencionurcu @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @eminÖzaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @kevinspacey @Helni @The Killing @ihearyourvoice @Lordly @legolass9900 @Titanium @Arslan Bey @eskici @kerem
Sergime davetlisiniz
Sende diyordun içinden Allah bilir ; Bu çocuk g*tünün üstüne bir oturmuyor ne zaman facebook'a girsem bir yerlerde tabi instagramdan görseydin daha çok şoka girerdin
Bu fotoğraflar da benim ilk ödüllü fotoğraflarım Hatta sergi için kabul edilen ilk fotoğraflarım
Bu fotoğrafta ördeğin burun deliklerine kadar girmiş olmam ayrıntısı çok beğenilmişti @Dosi @vadikızı
Bu fotoğrafta ise sanat eseri gibi olan bu tavus kuşu portresi aşırı beğenilmişti
Simetrik olması yönüyle çok ilgi çekmişti, Eğer fotoğraf makinenizin kalitlei çekip çekmediğini anlamak istiyorsanız böyle karşısı olan bir yer çekin ve bakın dalgalı mı yoksa düz mü
@Dosi haklıymış Öyle olacağı belliydi ilk defa sonradan eklenince etiketin gitmediğini öğrendimEnisss ablasının kuzusu nasıl torpil buu etiket gelmemiş kuzumm
bayıldım resimleree
@Dosi haklıymış Öyle olacağı belliydi ilk defa sonradan eklenince etiketin gitmediğini öğrendim
Dilimde tüy bitti sonradan etiketleyenlere bu iş olmuyor diye diye.@Dosi haklıymış Öyle olacağı belliydi ilk defa sonradan eklenince etiketin gitmediğini öğrendim
Yes işte kanıtsonradanmı eklemiştin o yüzden dosi sürekli der bana sonradan ekleme gitmiyor diye
Haklı olarak tabi neyse benimde fark ettiğim iyi oldu bir daha sonradan etiket yapmayızsonradanmı eklemiştin o yüzden dosi sürekli der bana sonradan ekleme gitmiyor diye
Dilimde tüy bitti sonradan etiketleyenlere bu iş olmuyor diye diye.
Bu arada garip bir cümle oldu ama siz anladınız
Yes işte kanıt
Haklı olarak tabi neyse benimde fark ettiğim iyi oldu bir daha sonradan etiket yapmayız
Artık nasıl antilik olduysa alıntı da gelmediDilimde tüy bitti sonradan etiketleyenlere bu iş olmuyor diye diye.
Bu arada garip bir cümle oldu ama siz anladınız
Yes işte kanıt
Avatara bak ve şunu söyledim say "taam taam inandım"Artık nasıl antilik olduysa alıntı da gelmedi
Ne ka egzantrik bi avatar o öyle 😱Avatara bak ve şunu söyledim say "taam taam inandım"
İsmail abi efsaneNe ka egzantrik bi avatar o öyle 😱
Erdal bakkalcı daha iyiydiİsmail abi efsane
Daha önce ayarlamalıydım
Bu avatarla kutlama konumdaki o sıraladığım sözleri kurşun gibi sıkıyorum hedefeErdal bakkalcı daha iyiydi
Yaw heee heeBu avatarla kutlama konumdaki o sıraladığım sözleri kurşun gibi sıkıyorum hedefe
Baksana senide vurabildim
Üzgünüm o avatarla uyumlu değil tesirsiz sen deyinceYaw heee hee
Benim avatar şöyle ateş ediyorÜzgünüm o avatarla uyumlu değil tesirsiz sen deyince