Fotoğraf Sergimden Kalanlar

Aslında bende böyle hobi olarak fotoğrafçılık kursuna gitmek istemiştim,sadece istek olarak kaldı.Fotoğraflarının çoğunu beğendim güzel çalışma olmuş başarılar dilerim :)

Aslında bende böyle hobi olarak fotoğrafçılık kursuna gitmek istemiştim,sadece istek olarak kaldı.Fotoğraflarının çoğunu beğendim güzel çalışma olmuş başarılar dilerim :)
Çok teşekkür ederim, bende hobi olarak yapıyorum 1 sene eğitim aldım, ama İstanbulda yaşıyorsanız İsmek bu eğitimleri ücretsiz verebiliyor, ben özel almıştım eğitimi :D Bu arada gerçekten hevesiniz varsa başlayın 1000 TL lik makineler de var bende aslında 2 makine var biri 5200TL diğeri de 1200TL bazen profesyoneli götürmek ağır oluyor diğer yarı profesyoneli alıyorum yanıma :D Sizde bu tarz uygun fotoğraf makinesi alarak başlayabilirsiniz bu konuda Canon Eos serisi iyidir,

Bu fotoğraflar da benim ilk ödüllü fotoğraflarım :D Hatta sergi için kabul edilen ilk fotoğraflarım :D

Bu fotoğrafta ördeğin burun deliklerine kadar girmiş olmam ayrıntısı çok beğenilmişti :D @Dosi @vadikızı
5DG74l.jpg

YgOklD.jpg

Bu fotoğrafta ise sanat eseri gibi olan bu tavus kuşu portresi aşırı beğenilmişti :D

QVpBYA.jpg

Simetrik olması yönüyle çok ilgi çekmişti, Eğer fotoğraf makinenizin kalitlei çekip çekmediğini anlamak istiyorsanız böyle karşısı olan bir yer çekin ve bakın dalgalı mı yoksa düz mü :D
kOXBBm.jpg

:F:FEnisss ablasının kuzusu nasıl torpil buu etiket gelmemiş kuzumm

bayıldım resimleree:love1:

Dilimde tüy bitti sonradan etiketleyenlere bu iş olmuyor diye diye.
Bu arada garip bir cümle oldu ama siz anladınız :F

Yes işte kanıt :F

:FBen senden çok duyduğum için etiket yaparken kulağımda çınlıyor vadikızı sonradan eklemee diyee o yüzdeb unutmamaya çalışıyorum

Haklı olarak tabi :A neyse benimde fark ettiğim iyi oldu bir daha sonradan etiket yapmayız :D

evet kuzum dikkat edersen birşey olmaz:D