Aslında ne zamandır düşünüyorum böyle bir konuyu açmayı ancak karar verememiştim. Neyse kısmet bugüneymiş , resimlerimden sadece satılanları ekleyeceğim, satılmayan da bir sürü fotoğraf var , elbette satılan fotoğraflar da ; üniversitemizde düzenlenen sergide ünlü iş adamlarına satılıyor, aslında doğrudan gelen paranın %60 ı bana veriliyor fakat ben paranın sadece %10 luk kısmını alıyorum o da fotoğraf makinemin lensleri pahalı olduğu için, masrafımı çıkarsın diye kalan %50 vakıflara bağışlanıyor ve güzel bir iş yaptığımızı düşünüyorum, zaten %40 lık kısım da okula kalmakta Sizlerin de görmesini istediğim için bu konuyu açmış bulunmaktayım, fikirlerinizi alabilirim, benim için her fikir önemlidir. Beni tanıdıklarını iddia eden kişilerin aslında bu yönümü bilmedikleri ve yeni öğrenecekleri için çok şaşıracaklardır.
Dünya'nın 7 harikasını bilmem ama benim için 10 harika fotoğraf aşağıdadır
1. Sırada çok değerli parçamız var bu resim büyük tablo halinde tam 4.000 TL ye satılmıştı.
2.Sırada Uludağ da bir şelale - Belki birkaçınız bu resmi görmüştür benim sosyal medya hesaplarımdan . (Fiyat olarak 2.500 TL satıldı)
Dünya'nın 7 harikasını bilmem ama benim için 10 harika fotoğraf aşağıdadır
1. Sırada çok değerli parçamız var bu resim büyük tablo halinde tam 4.000 TL ye satılmıştı.
2.Sırada Uludağ da bir şelale - Belki birkaçınız bu resmi görmüştür benim sosyal medya hesaplarımdan . (Fiyat olarak 2.500 TL satıldı)
3.Sırada (bu fotoğrafı arkadaşımla beraber çektik) Balık gören ve İstanbul'daki Kumkapı da balık lokantalarının kapısında dolaşan bu minik kedicik (fiyatı 3.000 TL satıldı)
7.sırada Adıyaman'daki nemrut dağı tepesindeki heykeller (fiyat 3.500 TL satıldı)
8.sırada Edirne Selimiye camii'sindeki muazzam görüntü (2.500 TL satıldı)
9.sırada İstanbul'da 3.köprü mevkiinde çekilen günbatımı adlı fotoğrafım (2.500 TL satıldı)
10.sıraya da yine İstanbul'da nokta koyalım ve Anadolu Hisarı'nın karşısındaki Fatmagül'ün Suçu ne dizinin çekildiği müthiş Göksu (Fiyat 2.500 Tl satıldı)
Son düzenleme: