S.G.A.T.
Favori Üye
Hahaha çekerken kız yanımdaydı , gördüm de ne bi filtre ne bi shop bişey yapmadı Kız kulesini çekerken şemsiye altında çektik ama kameraya cam gibi birşey taktı onu bende anlamadımMotorsikletli fotonun netliği iyi olmuş. Manzara resimlerine shop lazım bence Güneşleri shoplamak gerek. Ayçiçeği de güzel. cep telefonu wallpaperi gibi Kız kulesi'nde shop mu yaptiniz yoksa filtre mi taktınız?
cok cok iyiler ellerinize sağlıkÇok teşekkür ederim sağ olasın
Bu fotoğraflarda ; Benim beraber çekime gittiğim arkadaşımın fotoğraflarından bazıları bakmak isteyen buyursun ;
Fotoğrafların kalitesi düşük olabilir whatsapp yoluyla aldım
@Dosi @vadikızı @kerem @serhatt @destere @sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @XanTier @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @Tzira @Forumdash @pompy @umuttanyel @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Thequeer @Harunnn60 @Dosi @Yakamoz-Asi @soo @Polat Şaşmaz @cookies @pompy @Forumdash @xBUGRAx @dizi kolik @ozgur2113 @papuleoo @adventurous @Danger UA! @38AhmetKK @Mr.At @Since2011 @MelankoliK @AteşBöceği @Reytinger @HachiKo @Güvencionurcu @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @eminÖzaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @kevinspacey @Helni @The Killing @ihearyourvoice @Lordly @legolass9900 @Titanium @Arslan Bey @eskici @kerem
Yok shop yaptı demedim. Shop gerek bazı fotolara O cam gibi şeyi demiştim filtre diyeHahaha çekerken kız yanımdaydı , gördüm de ne bi filtre ne bi shop bişey yapmadı Kız kulesini çekerken şemsiye altında çektik ama kameraya cam gibi birşey taktı onu bende anlamadım
Çünkü o gün ben denedim yağmurda fotoğraflar bulanık çıkıyordu, o filtre mi adını bilmiyorum o şeyi taktı ona her ne kadar yağsa da yağmur net çıktı fotoğraflarYok shop yaptı demedim. Shop gerek bazı fotolara O cam gibi şeyi demiştim filtre diye
Çok teşekkür ederim sağ olasın
Bu fotoğraflarda ; Benim beraber çekime gittiğim arkadaşımın fotoğraflarından bazıları bakmak isteyen buyursun ;
@Dosi @vadikızı @kerem @serhatt @destere @sokak sanati @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @XanTier @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @gözlemci @serhatt @Ahmed @batuhankaralar @OzaN @MayısKralı @Tzira @Forumdash @pompy @umuttanyel @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Thequeer @Harunnn60 @Dosi @Yakamoz-Asi @soo @Polat Şaşmaz @cookies @pompy @Forumdash @xBUGRAx @dizi kolik @ozgur2113 @papuleoo @adventurous @Danger UA! @38AhmetKK @Mr.At @Since2011 @MelankoliK @AteşBöceği @Reytinger @HachiKo @Güvencionurcu @Ice_Cool_23 @kerim yavuz @WesTxCoasT @BuraK @utawleee @eminÖzaltun @ehsan7000 @yigit_00 @Jonsnow @12.Adam @HeisenBerg @ömer karataş @emree-29 @Canol @jackass @eros @Fks14 @Kaos @gizem ak @kevinspacey @Helni @The Killing @ihearyourvoice @Lordly @legolass9900 @Titanium @Arslan Bey @eskici @kerem
Üniversite hayatım boyunca ilgilendim şuanda da devam ediyorum ama öyle pek çok değil, ayrıca düğün çekimlerine ve bebek doğumu yapan çiftler çekime çağırıyorlar baya iyi ücret veriyorlar fakat ben istemiyorum o tarz şeyleri, ben özgür takılmayı seviyorum
1 yıl eğitimini aldım tabi Bu fiyatları gören duyan inanmıyor Sergilerimiz Üniversitemiz de oluyor iş adamları hem beğeniyor hemde destek için alıyor
Fotoğrafın orjinalleri bende olduğu için basamıyoruz hatta şöyle birşey var satın alan kişi en orjinallerini de alıyor büyük basılmasın diye Buraya yüklerken kalite düşüyor doğal olarak ki sen indirirsen kalite bir kez daha düşer
Beğenmene sevindim Diğer birkaçı da satışa çıkacaktı , ben gidemedim , yarın üniversiteye gidip bakayım satılan varsa yarın ekleme yaparım
Ben çekmedim bu en son attıklarımı beraber çekime çıktığımız kız arkadaşım çekti Evet dediğin hisse kapılıyor insan , bende bunu diğerlerinden farklı bulmuşumdur hephepsi muhteşem resimlerin özellikle gün batımı olanlar harika .. ama yinede ufak bir farkla bu resim diğerlerine göre bir ponçik daha güzel göründü bana bu resmi nasıl yakaladın alacakaranlık ve gün ışığı içiçe uzanan yolda korkuyla karışık merak duygusu uyandırıyor insanda
helal olsun kız arkadaşına o zaman zaten sende nerde o beceri ben dedim kesin bu gözlemeciye ait değildirBen çekmedim bu en son attıklarımı beraber çekime çıktığımız kız arkadaşım çekti Evet dediğin hisse kapılıyor insan , bende bunu diğerlerinden farklı bulmuşumdur hep
Bak bunlara birşey dersem taş olurum.Çok teşekkür ederim sağ olasın
Bunlar daha iyiymiş manzaralardan kaynaklı sanırımÇok teşekkür ederim sağ olasın
Tabi kimin arkadaşı Bu arada benim öğrencim sayılıyor bunları çeken kız haa eğitimini ben vermedim orası başka meselehelal olsun kız arkadaşına o zaman zaten sende nerde o beceri ben dedim kesin bu gözlemeciye ait değildir
Bunlar benim değil Bunları çeken benim örğencim sayılır aslında beraber çektiğimiz 2 güneşli foto vardı buradaki hangisi bilemedim ama genel olarak kız arkadaşımınBak bunlara birşey dersem taş olurum.
Neden bunları koymadin ilk.
Evet benden iyi çektiği doğrudur valla bu övgüleri de ileteyim arkadaşımaBunlar daha iyiymiş manzaralardan kaynaklı sanırım
boynuz kulağı geçmiş hemde fark atmış diyebilirizTabi kimin arkadaşı Bu arada benim öğrencim sayılıyor bunları çeken kız haa eğitimini ben vermedim orası başka mesele
Bunlar benim değil Bunları çeken benim örğencim sayılır aslında beraber çektiğimiz 2 güneşli foto vardı buradaki hangisi bilemedim ama genel olarak kız arkadaşımın
Bugün okulla konuştum sergide satılan geçen sene bıraktığım fotolar vardı onları da yükleyeceğim yarın veya öbür gün
Evet benden iyi çektiği doğrudur valla bu övgüleri de ileteyim arkadaşıma
Daha iyi mi çekiyor orasını bilemem ama daha güzel manzaraları çekmişTabi kimin arkadaşı Bu arada benim öğrencim sayılıyor bunları çeken kız haa eğitimini ben vermedim orası başka mesele
Bunlar benim değil Bunları çeken benim örğencim sayılır aslında beraber çektiğimiz 2 güneşli foto vardı buradaki hangisi bilemedim ama genel olarak kız arkadaşımın
Bugün okulla konuştum sergide satılan geçen sene bıraktığım fotolar vardı onları da yükleyeceğim yarın veya öbür gün
Evet benden iyi çektiği doğrudur valla bu övgüleri de ileteyim arkadaşıma
daha iyi çekiyor işte gözlemeciye ayıp olmasın diye niye mırın kırın ediyorsunki kızın çektikleri muhteşem olağanüstü nede olsa kız işte daha bir hisli ve duygulu oluyorlar bu yüzden sapları sevmiyorum hepsi ruhsuz )Daha iyi mi çekiyor orasını bilemem ama daha güzel manzaraları çekmiş
Aynı fotoğrafları @gözlemci de çekse o zaman anlardık kimin daha iyi çektiğinidaha iyi çekiyor işte gözlemeciye ayıp olmasın diye niye mırın kırın ediyorsunki kızın çektikleri muhteşem olağanüstü nede olsa kız işte daha bir hisli ve duygulu oluyorlar bu yüzden sapları sevmiyorum hepsi ruhsuz )
çekmiş aynı şeyleri de kendi çektiği resimleri kaldırdı nedense sadece birini kaydedebilmiştimAynı fotoğrafları @gözlemci de çekse o zaman anlardık kimin daha iyi çektiğini
Ahahah bunu nerden buldun yaçekmiş aynı şeyleri de kendi çektiği resimleri kaldırdı nedense sadece birini kaydedebilmiştim
aha gözlemcinin çektiği insanın içi neyse dışada o yansır
Bak bunlara birşey dersem taş olurum.
Neden bunları koymadin ilk.
boynuz kulağı geçmiş hemde fark atmış diyebiliriz
atasözleri boşuna ortaya çıkmamış bir gerçek temele dayanıyor demekki
Daha iyi mi çekiyor orasını bilemem ama daha güzel manzaraları çekmiş
neyse gözlemeciyi gözlemeleriyle başbaşa bırakıp çıkıyorum bu konudan fazla sıkmayalım arkadaşı gözlemeleri yakar akşam akşamAhahah bunu nerden buldun ya
Kaz ve sonuncu iyi.Bu fotoğraflar da benim ilk ödüllü fotoğraflarım Hatta sergi için kabul edilen ilk fotoğraflarım
Bu fotoğrafta ördeğin burun deliklerine kadar girmiş olmam ayrıntısı çok beğenilmişti
Bu fotoğrafta ise sanat eseri gibi olan bu tavus kuşu portresi aşırı beğenilmişti
Simetrik olması yönüyle çok ilgi çekmişti, Eğer fotoğraf makinenizin kalitlei çekip çekmediğini anlamak istiyorsanız böyle karşısı olan bir yer çekin ve bakın dalgalı mı yoksa düz mü