Forumumuz Klimalıdır… 🌬

Ulan çekirdek kilo mu yapar hiç de şişko falan değilim...
Tertemiz püripak bir vücudum var...

Bıraaaaaaaaaaak.
Senin nickin artık Şişkones, çekirdeğin yanında yiyorsun tatlıları, içiyorsun bol şekerli çayları ondan oluyor hep.
@MasacRE @Maskeli Fedai

Ben ne yersem kilo almam, bunu bal gibi de biliyorsun... Boşuna beni kendi yanına çekmeye çalışma, buna kiiiimse ikna olmaz...

Ya bunları hep @Maskeli Fedai başlattı, aslında şişko olmayan herkesin şişko olduğunu iddia ediyor.
O yüzden sen de şişkosun.

Ben onun iddia ettiği herkese veya kimseye benzemem...
Bu yüzden boşuna bana öyle şeyler söyleme, asla buradan bir şey kazanamazsınız...

Hadi oradan Şişkones.
Şişkodaş olduk seninle, mutlu musun...

Öyle bir şey yok, seninle hiç bir şey olmadık ve olmayacağız...

Yahu insan şunu söylemeye utanır, resmen kopyamsın be adam.

Hahahaha neeeeyyyyy... Bunu sen mi diyorsun...
İyi güldüm ve kahkaha attım...
Mecnun'un gayet fit bir vücüdu var. Herkesi kendine benzetmeye başlamışsın. Sen önce midene kelepçe taktır. Şişkolog ...

Reactions: MEnes
Old versiyon ben olduğum için ve önce ben geldiğim için kopya sen oluyorsun... Tost makinesi seni...
Hayır, tam tersi ben daha güncel ve gelişmiş bir versiyonum.
Kendin söylemişsin old olduğunu, ölmüşsün sen, ağlayanın yok. Şu klimanın da önünden çekil artık her yerin tutulacak, uğraştırma bizi seni taşımakla ondan sonra.
@MasacRE @Maskeli Fedai

Bana hiç bir şey olmaz klimalı ortama alışık bu vücut... Old olsam da hem ruhum hem bedenim fazlasıyla genç...

Bana hiç bir şey olmaz klimalı ortama alışık bu vücut... Old olsam da hem ruhum hem bedenim fazlasıyla genç...
Ya klimanın derecesini @xBUGRAx ile birlikte 30'a getirmişsiniz üşümemek için, hala şov yapıyorsun.
Saçlarına aklar düşmüş be adam, hala gencim diyorsun.

Ya klimanın derecesini @xBUGRAx ile birlikte 30'a getirmişsiniz üşümemek için, hala şov yapıyorsun.
Ne 30'u en low ayar hangisiyse oradayım her daim...
İşim şov yapmama şansım yok...
O aklar benim karizmamı oluşturuyor o yüzden varlar, gençlik ve yaşlılık ile ilgili değiller...

Reactions: 12.Adam
Göbekleşmiş versiyonu desek tanımlama aslına uygun olmuş olur...

Karadenizliler çalışkan insan olduklarından mecnun yine doğru bir argüman sunmuş ...

@xBUGRAx değil ben getirdim...

Ne 30'u en low ayar hangisiyse oradayım her daim...
İşim şov yapmama şansım yok...
O aklar benim karizmamı oluşturuyor o yüzden varlar, gençlik ve yaşlılık ile ilgili değiller...

Ne peki.. ??

Reactions: MEnes and xBUGRAx
Reactions: MEnes and 12.Adam

Ulan çekirdek kilo mu yapar hiç de şişko falan değilim...
Tertemiz püripak bir vücudum var...
Şişkolok dostum boşuna çırpınıyor. Kimin şişman olduğu artık herkesin dilinde. Hiç uğraşma boşuna, kabul et bu durumu Şişkolok
@Maskeli Fedai

5 puan falan verdim iki haftadır, daha ne istiyorsun be
O bile fazla aslında senin herife
Aaa balta vurmuyorum 2 haftadır zaten hatta yarısmadı halde @eskici dayanamadı alıp kafana geçiricekti ama yeterli dedim

Aaa daha fazla ne istiyorsunuz diyorsan tam puanlarınıda bekleriz

Reactions: eskici and MasacRE