Forumumuz Klimalıdır… 🌬

İspikçi seni dost bildiğim Melek değil şeytan çıktı aa dostlar duyun sesimi :A

Kalkgidelim GIF by TRT

Boşuna demiyoruz en kaliteli klimadan taktırdık diye, serinlememeniz mümkün değil. :A Biz kütükler bile üşüdük. :A

Bu sorunun cevabı üstte, sayın admin iyi para kazandı en son. :A @bazinga

Açtık tekrar. :A Üstüne battaniye falan bir şey al. :A

s-979d5e1fde0c8a8c5c18d63098810fb758380a4b.webp

Yalan mı... Hain kütüğe bak yine şişko olduğum iddiasında bulunmuş. :A Ben hiç klimanın önüne geçmedim bile, en arkada sayın Gs'li dostumla tavla oynuyoruz biz. :A @Maskeli Fedai
Oyun kaç kaç bitti? @Maskeli Fedai yok etmiştir :A 6-0
Niye baltalı ilah ? :A
Ben artık kütük değilim :A :Z @MasacRE @Sherlock
O nasıl oldu? :A
Ahahaha iyiymiş :A
Bunun kararını Çiğdem veremez :A Maskeli Fedai ekibimizin kadrolu kütüklerindendir. Bizden ayrılması teklif dahi edilemez :A @Sherlock @MEnes
------

Yaa kardeşim herkes söylüyor işte ne kadar şişko olduğunu :A Sen kapatıyorsun işte klimanın önünü, kabul et artık ve çık git odadan başka türlü biz serinleyemeyeceğiz çünkü :A
Bize bu sıfatı kullanan o olduğuna göre . :A
Aaa ondan kolayı ne var ayoll buradan bir silgi çekerim olur biter @Maskeli Fedai e :A :A :A @MEnes @dreamy @Sherlock

Ekli dosyayı görüntüle 106934

MS den sonra eklerim tekrar yanınıza kütüğü napacam işim bitince :F :F :F
Mobilya yapımında kullanırsın. :A
Herhangi bir plan program ve organizasyon varsa dediğin gibi o işte ustayımdır... :A
Sıvacılıkta... Çok iyi sıvar... :A
Sen gölgelerden yürütmeyi seviyorsun ama öyle bizim gibi kendini belli edip değil :A :A :A
Kendisi köstebektir... :A

Kütükler anlasmıs gibi hep 1 veriyor @Maskeli Fedai ise hakkını veriyor ona yeni bir şey bulabilirim bu kütüklerle suan aynı sınıfta olmamalı @MasacRE @Sherlock hele :A :A :A

Öyle bir sıvarım ki yok ederim hem de... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ben artık kütük değilim :A :Z @MasacRE @Sherlock
Sayın Gs'li dostuma bak aramızdan ayrılma konusunda ne kadar da hevesliymiş. :A Neyse ki Utku beyciğim gerekeni söylemiş, kellesini almak zorunda kalacaktık yoksa hain kütüğün. :A @MasacRE MS bitene kadar @Çiğdem kendisinin hain tarafından faydalanabilir ama onda bir sakınca yok bence de. :A
Yaa kardeşim herkes söylüyor işte ne kadar şişko olduğunu :A Sen kapatıyorsun işte klimanın önünü, kabul et artık ve çık git odadan başka türlü biz serinleyemeyeceğiz çünkü :A
Ya kardeşim asıl şişko @MEnes, adam almış eline çekirdeğini geçmiş tam klimanın karşısına yayıla yayıla çitliyor. :A Bana söyleneceğinize gidin şu adamın elinden durmadan çitlediği çekirdeğini alın da kalksın biraz klimanın karşısından, yandık burada. :A @12.Adam

Sayın Gs'li dostuma bak aramızdan ayrılma konusunda ne kadar da hevesliymiş. :A Neyse ki Utku beyciğim gerekeni söylemiş, kellesini almak zorunda kalacaktık yoksa hain kütüğün. :A @MasacRE MS bitene kadar @Çiğdem kendisinin hain tarafından faydalanabilir ama onda bir sakınca yok bence de. :A

Ya kardeşim asıl şişko @MEnes, adam almış eline çekirdeğini geçmiş tam klimanın karşısına yayıla yayıla çitliyor. :A Bana söyleneceğinize gidin şu adamın elinden durmadan çitlediği çekirdeğini alın da kalksın biraz klimanın karşısından, yandık burada. :A @12.Adam
Ulan çekirdek kilo mu yapar hiç de şişko falan değilim... :A Tertemiz püripak bir vücudum var... :A

Bıraaaaaaaaaaak. :A Senin nickin artık Şişkones, çekirdeğin yanında yiyorsun tatlıları, içiyorsun bol şekerli çayları ondan oluyor hep. :A @MasacRE @Maskeli Fedai
Ben ne yersem kilo almam, bunu bal gibi de biliyorsun... Boşuna beni kendi yanına çekmeye çalışma, buna kiiiimse ikna olmaz... :A

Ben ne yersem kilo almam, bunu bal gibi de biliyorsun... Boşuna beni kendi yanına çekmeye çalışma, buna kiiiimse ikna olmaz... :A
Ya bunları hep @Maskeli Fedai başlattı, aslında şişko olmayan herkesin şişko olduğunu iddia ediyor. :A O yüzden sen de şişkosun. :A

Ya bunları hep @Maskeli Fedai başlattı, aslında şişko olmayan herkesin şişko olduğunu iddia ediyor. :A O yüzden sen de şişkosun. :A
Ben onun iddia ettiği herkese veya kimseye benzemem... :A Bu yüzden boşuna bana öyle şeyler söyleme, asla buradan bir şey kazanamazsınız... :A