Yapıyorum aslında ama sen görmüyorsunBu arada @eskici artık eskidi, espri de yapmıyor. Hiç denk gelmedim espri yaptığını geldiğinden bu yana.
7/24 çalışıyor. @bazinga16'da çalıştırma imkanımız var mı
Yok yok derece olarak7/24 çalışıyor. @bazinga
Denk gelemiyorum işte.Yapıyorum aslında ama sen görmüyorsun
Emekli üyelerimiz de var malum, 16 düşük olabilir ama yapalım. Üşürlerse yükseltiriz biraz, sen dışarıdan geldin herhalde.Yok yok derece olarak
@Emre Ozansoy denk geliyor, o söylesin sanaDenk gelemiyorum işte.
Maalesef.@Emre Ozansoy denk geliyor, o söylesin sana
@Emre Ozansoy, @eskici'nin yaptığı esprileri etiketli bir şekilde şu konudan belirtebilirsin: Forumda Yapılan İlginç Yorumlar@Emre Ozansoy denk geliyor, o söylesin sana
Yer işaretlerine ekleyeyim, unutmayayım.@Emre Ozansoy, @eskici'nin yaptığı esprileri etiketli bir şekilde şu konudan belirtebilirsin: Forumda Yapılan İlginç Yorumlar
Dışarıda değilim de klimasız alana geçtim Neyse zaten kaliteli klima her şartta soğutur, şikayetlerini dile getirince yaparsınız bir şeylerEmekli üyelerimiz de var malum, 16 düşük olabilir ama yapalım. Üşürlerse yükseltiriz biraz, sen dışarıdan geldin herhalde.
Bizim kütükler sırayla klimanın önüne geçiyorlarmış, işleri güçleri hainlik. @MasacRE @MEnes @Maskeli FedaiKlimanın önüne oturan kim ya
Sayın admin kesenin ağzını açtı diyorum ya, son teknoloji ve sıfır bir şey taktırdık. @bazingaDışarıda değilim de klimasız alana geçtim Neyse zaten kaliteli klima her şartta soğutur, şikayetlerini dile getirince yaparsınız bir şeyler
Şu yalana bak, şu iftiraya bak... Sen kaplamışsın klimanın önünü şişkolok olarak. Oradan bize gelmiyor bile serinlik. Çekil şuradan da azıcık biz de serinleyelimBizim kütükler sırayla klimanın önüne geçiyorlarmış, işleri güçleri hainlik. @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai
Sayın admin kesenin ağzını açtı diyorum ya, son teknoloji ve sıfır bir şey taktırdık. @bazinga
Sen emekliye çıktın parayı bize ödetceklerBen emekliyim artık ve klimayı kapattıracağım çarpıyor. @Sherlock