Hadi oradan Şişkones. Şişkodaş olduk seninle, mutlu musun...Ben onun iddia ettiği herkese veya kimseye benzemem... Bu yüzden boşuna bana öyle şeyler söyleme, asla buradan bir şey kazanamazsınız...
Hadi oradan Şişkones. Şişkodaş olduk seninle, mutlu musun...Ben onun iddia ettiği herkese veya kimseye benzemem... Bu yüzden boşuna bana öyle şeyler söyleme, asla buradan bir şey kazanamazsınız...
Öyle bir şey yok, seninle hiç bir şey olmadık ve olmayacağız...Hadi oradan Şişkones. Şişkodaş olduk seninle, mutlu musun...
Yahu insan şunu söylemeye utanır, resmen kopyamsın be adam.Öyle bir şey yok, seninle hiç bir şey olmadık ve olmayacağız...
Hahahaha neeeeyyyyy... Bunu sen mi diyorsun... İyi güldüm ve kahkaha attım...Yahu insan şunu söylemeye utanır, resmen kopyamsın be adam.
Ahahahahaha. Eş zamanlı olarak ben de gülmüştüm ve kahkaha atmıştım, bu bile bir kanıt resmen...Hahahaha neeeeyyyyy... Bunu sen mi diyorsun... İyi güldüm ve kahkaha attım...
Old versiyon ben olduğum için ve önce ben geldiğim için kopya sen oluyorsun... Tost makinesi seni...Ahahahahaha. Eş zamanlı olarak ben de gülmüştüm ve kahkaha atmıştım, bu bile bir kanıt resmen...
Sayın Gs'li dostuma bak aramızdan ayrılma konusunda ne kadar da hevesliymiş. Neyse ki Utku beyciğim gerekeni söylemiş, kellesini almak zorunda kalacaktık yoksa hain kütüğün. @MasacRE MS bitene kadar @Çiğdem kendisinin hain tarafından faydalanabilir ama onda bir sakınca yok bence de.
Ya kardeşim asıl şişko @MEnes, adam almış eline çekirdeğini geçmiş tam klimanın karşısına yayıla yayıla çitliyor. Bana söyleneceğinize gidin şu adamın elinden durmadan çitlediği çekirdeğini alın da kalksın biraz klimanın karşısından, yandık burada. @12.Adam
Ulan çekirdek kilo mu yapar hiç de şişko falan değilim... Tertemiz püripak bir vücudum var...
Bıraaaaaaaaaaak. Senin nickin artık Şişkones, çekirdeğin yanında yiyorsun tatlıları, içiyorsun bol şekerli çayları ondan oluyor hep. @MasacRE @Maskeli Fedai
Ben ne yersem kilo almam, bunu bal gibi de biliyorsun... Boşuna beni kendi yanına çekmeye çalışma, buna kiiiimse ikna olmaz...
Ya bunları hep @Maskeli Fedai başlattı, aslında şişko olmayan herkesin şişko olduğunu iddia ediyor. O yüzden sen de şişkosun.
Ben onun iddia ettiği herkese veya kimseye benzemem... Bu yüzden boşuna bana öyle şeyler söyleme, asla buradan bir şey kazanamazsınız...
Hadi oradan Şişkones. Şişkodaş olduk seninle, mutlu musun...
Öyle bir şey yok, seninle hiç bir şey olmadık ve olmayacağız...
Yahu insan şunu söylemeye utanır, resmen kopyamsın be adam.
Mecnun'un gayet fit bir vücüdu var. Herkesi kendine benzetmeye başlamışsın. Sen önce midene kelepçe taktır. Şişkolog ...Hahahaha neeeeyyyyy... Bunu sen mi diyorsun... İyi güldüm ve kahkaha attım...
Hayır, tam tersi ben daha güncel ve gelişmiş bir versiyonum. Kendin söylemişsin old olduğunu, ölmüşsün sen, ağlayanın yok. Şu klimanın da önünden çekil artık her yerin tutulacak, uğraştırma bizi seni taşımakla ondan sonra. @MasacRE @Maskeli FedaiOld versiyon ben olduğum için ve önce ben geldiğim için kopya sen oluyorsun... Tost makinesi seni...
Bana hiç bir şey olmaz klimalı ortama alışık bu vücut... Old olsam da hem ruhum hem bedenim fazlasıyla genç...Hayır, tam tersi ben daha güncel ve gelişmiş bir versiyonum. Kendin söylemişsin old olduğunu, ölmüşsün sen, ağlayanın yok. Şu klimanın da önünden çekil artık her yerin tutulacak, uğraştırma bizi seni taşımakla ondan sonra. @MasacRE @Maskeli Fedai
Ya klimanın derecesini @xBUGRAx ile birlikte 30'a getirmişsiniz üşümemek için, hala şov yapıyorsun. Saçlarına aklar düşmüş be adam, hala gencim diyorsun.Bana hiç bir şey olmaz klimalı ortama alışık bu vücut... Old olsam da hem ruhum hem bedenim fazlasıyla genç...
Ne 30'u en low ayar hangisiyse oradayım her daim... İşim şov yapmama şansım yok... O aklar benim karizmamı oluşturuyor o yüzden varlar, gençlik ve yaşlılık ile ilgili değiller...Ya klimanın derecesini @xBUGRAx ile birlikte 30'a getirmişsiniz üşümemek için, hala şov yapıyorsun. Saçlarına aklar düşmüş be adam, hala gencim diyorsun.
Göbekleşmiş versiyonu desek tanımlama aslına uygun olmuş olur...Hayır, tam tersi ben daha güncel ve gelişmiş bir versiyonum. Kendin söylemişsin old olduğunu, ölmüşsün sen, ağlayanın yok. Şu klimanın da önünden çekil artık her yerin tutulacak, uğraştırma bizi seni taşımakla ondan sonra. @MasacRE @Maskeli Fedai
Karadenizliler çalışkan insan olduklarından mecnun yine doğru bir argüman sunmuş ...Bana hiç bir şey olmaz klimalı ortama alışık bu vücut... Old olsam da hem ruhum hem bedenim fazlasıyla genç...
@xBUGRAx değil ben getirdim...Ya klimanın derecesini @xBUGRAx ile birlikte 30'a getirmişsiniz üşümemek için, hala şov yapıyorsun. Saçlarına aklar düşmüş be adam, hala gencim diyorsun.
Ya bunları hep @Maskeli Fedai başlattı, aslında şişko olmayan herkesin şişko olduğunu iddia ediyor. O yüzden sen de şişkosun.
Noluyo kardeşim iki dakika foruma gelmedik ortalık kan revan olmuşBen onun iddia ettiği herkese veya kimseye benzemem... Bu yüzden boşuna bana öyle şeyler söyleme, asla buradan bir şey kazanamazsınız...
Sayın Gs'li dostuma bak aramızdan ayrılma konusunda ne kadar da hevesliymiş. Neyse ki Utku beyciğim gerekeni söylemiş, kellesini almak zorunda kalacaktık yoksa hain kütüğün. @MasacRE MS bitene kadar @Çiğdem kendisinin hain tarafından faydalanabilir ama onda bir sakınca yok bence de.
Ya kardeşim asıl şişko @MEnes, adam almış eline çekirdeğini geçmiş tam klimanın karşısına yayıla yayıla çitliyor. Bana söyleneceğinize gidin şu adamın elinden durmadan çitlediği çekirdeğini alın da kalksın biraz klimanın karşısından, yandık burada. @12.Adam
Şişkolok dostum boşuna çırpınıyor. Kimin şişman olduğu artık herkesin dilinde. Hiç uğraşma boşuna, kabul et bu durumu Şişkolok @Maskeli FedaiUlan çekirdek kilo mu yapar hiç de şişko falan değilim... Tertemiz püripak bir vücudum var...
Aaa balta vurmuyorum 2 haftadır zaten hatta yarısmadı halde @eskici dayanamadı alıp kafana geçiricekti ama yeterli dedim5 puan falan verdim iki haftadır, daha ne istiyorsun be O bile fazla aslında senin herife
Tam puanı ancak rüyanda görürsünAaa balta vurmuyorum 2 haftadır zaten hatta yarısmadı halde @eskici dayanamadı alıp kafana geçiricekti ama yeterli dedim
Aaa daha fazla ne istiyorsunuz diyorsan tam puanlarınıda bekleriz
Üstünde oturuyorsun, koca poponla markaj altına almışsın...Klimanın kumandasını hangi yaz sever çaldı…
Hiç sorun değil, masraftan kaçmayız, şimdi açmayacağız da ne zaman açacağız.Sayın admin sonuna kadar açsak problem olur mu? @bazinga