Bu Kalk Gidelim giflerini nereden buluyorsunuz? Diziyi hiç izlemeyenler bile gif atıyor.
Bu Kalk Gidelim giflerini nereden buluyorsunuz? Diziyi hiç izlemeyenler bile gif atıyor.
GİF kısmına "Bir daha olmasın" yazınca bu çıkıyor.Bu Kalk Gidelim giflerini nereden buluyorsunuz? Diziyi hiç izlemeyenler bile gif atıyor.
Boşuna demiyoruz en kaliteli klimadan taktırdık diye, serinlememeniz mümkün değil.
@bazinga Var mısın Yok musun'dan kazandığı para ile ilk olarak klima taktırmış demek kibu bizim başarımız @Tolstoyevski @xdragxx
Bu sorunun cevabı üstte, sayın admin iyi para kazandı en son.
Açtık tekrar.Ben emekliyim artık ve klimayı kapattıracağım çarpıyor.@Sherlock
Yalan mı... Hain kütüğe bak yine şişko olduğum iddiasında bulunmuş.Şu yalana bak, şu iftiraya bak... Sen kaplamışsın klimanın önünü şişkolok olarak. Oradan bize gelmiyor bile serinlik. Çekil şuradan da azıcık biz de serinleyelim
Senin bu kalınlıkla üşümen mümkün değilBoşuna demiyoruz en kaliteli klimadan taktırdık diye, serinlememeniz mümkün değil.Biz kütükler bile üşüdük.
Bu sorunun cevabı üstte, sayın admin iyi para kazandı en son.@bazinga
Açtık tekrar.Üstüne battaniye falan bir şey al.
Yalan mı... Hain kütüğe bak yine şişko olduğum iddiasında bulunmuş.Ben hiç klimanın önüne geçmedim bile, en arkada sayın Gs'li dostumla tavla oynuyoruz biz.@Maskeli Fedai
Adımı çıkardınız hain kütükler.Senin bu kalınlıkla üşümen mümkün değil
Senin adın zaten çıkmıştı hain kütük duvarda resmin alemde ismin yazıyor.
Hadi oradan 12. Şişkodam.Senin adın zaten çıkmıştı hain kütük duvarda resmin alemde ismin yazıyor.
Hainli Fedai...
Senin kadar şişemem. Balon 🎈 gibisin.Hadi oradan 12. Şişkodam.
Bunun kararını Çiğdem veremez
Yaa kardeşim herkes söylüyor işte ne kadar şişko olduğunuBoşuna demiyoruz en kaliteli klimadan taktırdık diye, serinlememeniz mümkün değil.Biz kütükler bile üşüdük.
Bu sorunun cevabı üstte, sayın admin iyi para kazandı en son.@bazinga
Açtık tekrar.Üstüne battaniye falan bir şey al.
Yalan mı... Hain kütüğe bak yine şişko olduğum iddiasında bulunmuş.Ben hiç klimanın önüne geçmedim bile, en arkada sayın Gs'li dostumla tavla oynuyoruz biz.@Maskeli Fedai
Bunun kararını Çiğdem veremezMaskeli Fedai ekibimizin kadrolu kütüklerindendir. Bizden ayrılması teklif dahi edilemez@Sherlock @MEnes
------
Yaa kardeşim herkes söylüyor işte ne kadar şişko olduğunuSen kapatıyorsun işte klimanın önünü, kabul et artık ve çık git odadan başka türlü biz serinleyemeyeceğiz çünkü
Aaa ondan kolayı ne var ayoll buradan bir silgi çekerim olur biter @Maskeli Fedai e
Bari niyetini kendine sakla pis cadalozAaa ondan kolayı ne var ayoll buradan bir silgi çekerim olur biter @Maskeli Fedai e@MEnes @dreamy @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 106934
MS den sonra eklerim tekrar yanınıza kütüğü napacam işim bitince
Sen zaten profosyonelsin o konudaMantıklı bir çözüm yolu. Yüzüne karşı dedikodu yapmak işi gayet keyifli ve kaliteli bir organizasyondur, ben de severim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?