Haddini bildirdiğim için yazamaz çekinir benden.
Bir kişinin üst üste profil mesajı görünmeyebilir aslında ama çok fazla olmuyor böyle, sorun yok. @xemrexxx ile @cookies genelde kendi kendilerine eğleniyorlar böyle.Düsündüm de topragim, aslinda bu tür görüntü kirliligini engellemek amacli, bu tür profillere direk yazilan mesajlarin anasayfada görünmemesini önerebilirsin.
Varoşellaya bak sen ne demek taklit ediyorKiskanmaktan öte, bence taklit ediyor...
Ben harika biriyim first ladyim eğer beni beğenmiyorsan üzülebilirsin ama ben gitmiyorum hayatımDüsündüm de topragim, aslinda bu tür görüntü kirliligini engellemek amacli, bu tür profillere direk yazilan mesajlarin anasayfada görünmemesini önerebilirsin.
Senin gibi birine yazacağıma okul tuvaletlerine yazarım cnmHaddini bildirdiğim için yazamaz çekinir benden.
Varoşellaya bak sen ne demek taklit ediyor
------
Ben harika biriyim first ladyim eğer beni beğenmiyorsan üzülebilirsin ama ben gitmiyorum hayatım
------
Senin gibi birine yazacağıma okul tuvaletlerine yazarım cnm
2 sene öncesine kadar böyle demiyordun e tabi yüz bulamayınca.Varoşellaya bak sen ne demek taklit ediyor
------
Ben harika biriyim first ladyim eğer beni beğenmiyorsan üzülebilirsin ama ben gitmiyorum hayatım
------
Senin gibi birine yazacağıma okul tuvaletlerine yazarım cnm
Biz öyle her daim ortalıklarda olmayı sevmeyiz... Arada çıkarız ki değerimiz bilinsin...@MEnes kardeşim yine şapkadan tavşan gibi çıkıyor ortaya ama genel olarak @MasacRE arada sırada çıkıyor, @Maskeli Fedai, tam kullanıcı adına uyacak şekilde kayboldu gitti. @Dosi ve @Tolstoyevski'yi de buradan analım, bu ikili de bizden çok buradalar ama ikisi de fazlasıyla film ayırt ediyor tabii.
Internet Explorer gibi yorumları çok geç yükleniyor @MEnes'in.Biz öyle her daim ortalıklarda olmayı sevmeyiz... Arada çıkarız ki değerimiz bilinsin...
Her şeyin yeri ve zamanı var, demek ki yorumların yeri ve zamanı gelmemiş...Internet Explorer gibi yorumları çok geç yükleniyor @MEnes'in.
Yorumları yap da, nerede ve ne zaman olacağının bir önemi yok. Bu arada @Sherlock reis enleri de seçtirmeyecek gibi görünüyor, bu yüzden istediğin zaman yapabilirsin. Önceki Oscar etkinliği bitmedi aslında.Her şeyin yeri ve zamanı var, demek ki yorumların yeri ve zamanı gelmemiş...
Bitcoin misin lan sen...Biz öyle her daim ortalıklarda olmayı sevmeyiz... Arada çıkarız ki değerimiz bilinsin...
Mecnun, Windows 7 de kalmış...Internet Explorer gibi yorumları çok geç yükleniyor @MEnes'in.
Ben MEnes'im, Bitcoin de neymiş...Bitcoin misin lan sen...
Mecnun, Windows 7 de kalmış...
Yaparıııızzz.. Elbet yapacağız, hiç bir zaman 0 yorum kalmadım geldiğimden beri... Yine aynısı olacak sonuçta...Yorumları yap da, nerede ve ne zaman olacağının bir önemi yok. Bu arada @Sherlock reis enleri de seçtirmeyecek gibi görünüyor, bu yüzden istediğin zaman yapabilirsin. Önceki Oscar etkinliği bitmedi aslında.
Sen önce Favori Üye ol, sonra first lady misin degil misin bakariz. @Araf
İnan Serhat sana laf anlatamam hiçbir şey bildiğin yok 2 senedir uydurduğun şeylerle bana saldırıyosun.2 sene öncesine kadar böyle demiyordun e tabi yüz bulamayınca.
Okul tuvaletine yazmak da anca sana yakışır zaten, gerçi forum duvarını da okul tuvaletlerine çeviriyorsun.
Kendi dediklerine kendin inanıyor musun acaba, yalancının tekisin, konuşmaya bile değmez seninle.! Uğraşma benimle.İnan Serhat sana laf anlatamam hiçbir şey bildiğin yok 2 senedir uydurduğun şeylerle bana saldırıyosun.
Yakamozcum sana gelince benim için favori üye olmak önemli değil ki önemli olan arkadaşlık
Eğer 2 sene önce seni eve alsaydım şu an yaşamıyor olurduk.Hiçbir şey bilmiyosun.Ailesi tarafından ölümle tehdit edilen benim sen değilsin...Kendi dediklerine kendin inanıyor musun acaba, yalancının tekisin, konuşmaya bile değmez seninle.! Uğraşma benimle.