Emre Ozansoy
Moderatör
Son düzenleme:
Devamı da var.Onu da ekler misin ?
Ben çok gerideyim burdaBenim 2 katı mesaj sayısına sahip olan @xemrexxx ile reaksiyon farkımıza bakın A (bugünden sonra sizi 2928832 kere daha fazla etiket edecektir ben durgun dönemdeyim, ona yetişmek çoooook uzun sürsecek olsada yüzdelik olarak ben öndeyim ) (bu reaksiyon sayısı mesaj sayısı değil )
Ekli dosyayı görüntüle 116172
@serhatt @MasacRE @Forumdash @Maskeli Fedai @xdragxx @Cervantes @12.Adam @EmreCan
------
@Yakamoz-Asi
Çok da fifi zirve tek kişiliktir yani bana yer var bir tek pissss dış mihrakBenim 2 katı mesaj sayısına sahip olan @xemrexxx ile reaksiyon farkımıza bakın A (bugünden sonra sizi 2928832 kere daha fazla etiket edecektir ben durgun dönemdeyim, ona yetişmek çoooook uzun sürsecek olsada yüzdelik olarak ben öndeyim ) (bu reaksiyon sayısı mesaj sayısı değil )
Eski reaksiyonlar silinmedi mi amaBenim 2 katı mesaj sayısına sahip olan @xemrexxx ile reaksiyon farkımıza bakın A (bugünden sonra sizi 2928832 kere daha fazla etiket edecektir ben durgun dönemdeyim, ona yetişmek çoooook uzun sürsecek olsada yüzdelik olarak ben öndeyim ) (bu reaksiyon sayısı mesaj sayısı değil )
Yok onlar tam sıfırlanmadı ki. Beğeniler kaybolup güldürü kalmıştı yani yine önde olan benimEski reaksiyonlar silinmedi mi ama
@Dosi iç mihrağı tokatlamış. @xemrexxxBenim 2 katı mesaj sayısına sahip olan @xemrexxx ile reaksiyon farkımıza bakın A (bugünden sonra sizi 2928832 kere daha fazla etiket edecektir ben durgun dönemdeyim, ona yetişmek çoooook uzun sürsecek olsada yüzdelik olarak ben öndeyim ) (bu reaksiyon sayısı mesaj sayısı değil )
Eski mesajlarda reaksiyonlar görünmüyor diye biliyorum ben Bir de sistem değişti sonuçta, eskiden farklı reaksiyonlar falan vardıYok onlar tam sıfırlanmadı ki. Beğeniler kaybolup güldürü kalmıştı yani yine önde olan benim
Eski bir mesaja şuan beğeni attığında otomatikmen bir kaç kişinin reaksiyonu da beliriyor ve sayaca eskileri etki etmiyor eskiden var diye. Yani olmamışlar yok olunca diğerleri de sıfırlanmadı. O esnada Aserat ile yarışıyordum ordan biliyorum azalma olmuştu sadeceEski mesajlarda reaksiyonlar görünmüyor diye biliyorum ben Bir de sistem değişti sonuçta, eskiden farklı reaksiyonlar falan vardı
O zaman ilginçmiş @xemrexxx kadar reaksiyon alman Dediğin gibi o kadar da reaksiyon kastığı halde yine de gömmüşsün koca çeneliyiEski bir mesaja şuan beğeni attığında otomatikmen bir kaç kişinin reaksiyonu da beliriyor ve sayaca eskileri etki etmiyor eskiden var diye. Yani olmamışlar yok olunca diğerleri de sıfırlanmadı. O esnada Aserat ile yarışıyordum ordan biliyorum azalma olmuştu sadece
Etiket yapıp sildin miBenim 2 katı mesaj sayısına sahip olan @xemrexxx ile reaksiyon farkımıza bakın A (bugünden sonra sizi 2928832 kere daha fazla etiket edecektir ben durgun dönemdeyim, ona yetişmek çoooook uzun sürsecek olsada yüzdelik olarak ben öndeyim ) (bu reaksiyon sayısı mesaj sayısı değil )
Evet, bir arkadaşı unutup sonradan ekledim ve alınır diye komple sildim sjjsjsj herkesi etiket edemezdim. Aklıma ilk gelenleri yaptım.Etiket yapıp sildin mi
Eskiden millet çok tepki bırakmazdı. Son 2 senedir xemrexxx listede pek varlık göstermiyordu, orda kapamışız arayı bir sürü etkinlik oluncada kaçınılmaz olduO zaman ilginçmiş @xemrexxx kadar reaksiyon alman Dediğin gibi o kadar da reaksiyon kastığı halde yine de gömmüşsün koca çeneliyi
O kadar iyi hissettim kiEvet, bir arkadaşı unutup sonradan ekledim ve alınır diye komple sildim sjjsjsj herkesi etiket edemezdim. Aklıma ilk gelenleri yaptım.
Eskiden millet çok tepki bırakmazdı. Son 2 senedir xemrexxx listede pek varlık göstermiyordu, orda kapamışız arayı bir sürü etkinlik oluncada kaçınılmaz oldu
Sjsjjs o kişi sen değildin sjsjsj (şimdi benmiyim diyenler olur) Ne yaptın yaO kadar iyi hissettim ki
Çekirdeğimi alıp geleyim o zamanSjsjjs o kişi sen değildin sjsjsj (şimdi benmiyim diyenler olur) Ne yaptın ya
Sonradan eklediğim @xdragxx ’ti. Umarım alınmaz sjsjjsjjsjÇekirdeğimi alıp geleyim o zaman
Yok alınmam canın sağ olsunSonradan eklediğim @xdragxx ’ti. Umarım alınmaz sjsjjsjjsj