- Reaksiyon puanı
- 34,603
- Puanı
- 1,061
Asla ama asla @MEnes, @MasacRE ve şimdilik aramızda bulunmayan @Maskeli Fedai yoldaşlarım kadar üşengeç olmamak lazım yorum konularında. Tabii önümde 921381283 tane yorum yapmam gereken film var ancak olsun, fazla uzatmadan, zamana yayarak bitirmeyi planlıyorum.
Bir gün foruma bir gireceksiniz. Bir bakmışsınız MasacRE bütün ana sayfayı film yorumlarıyla doldurmuş Yaşanır mı bee... @MEnesBen tek bir yerde yorum yapmadığım için sıkıntı yaşamıyorum. Çok fazla süre araya girince ben muhtemelen yorum yapamamam, çok fazla da film izleyince, onun da etkisi var, unutuyorum. Sizin hafıza zehir yine yani. @MEnes bir başlarsa yardıracak, @MasacRE ve @Maskeli Fedai'yi sayma, ikisi de piyasada yok. @MasacRE belki içki piyasasından uzaklaşır da, belki geri döner aramıza ama @Maskeli Fedai neler yapıyor, orası muamma.
Yaşanmaz ahahahahaha.Bir gün foruma bir gireceksiniz. Bir bakmışsınız MasacRE bütün ana sayfayı film yorumlarıyla doldurmuş Yaşanır mı bee... @MEnes
Utku beyciğine güvenmiyor musun sen...Yaşanmaz ahahahahaha.
Asla yaşanmaz...Bir gün foruma bir gireceksiniz. Bir bakmışsınız MasacRE bütün ana sayfayı film yorumlarıyla doldurmuş Yaşanır mı bee... @MEnes
Kendini geliştir artık, hep aynı.Hedef göstermesene kardeşim.
Hedef göstermesene kardeşim.
Kendini geliştirdiği tek nokta midesi.Kendini geliştir artık, hep aynı.
Şu avatarını da değiştirsen mi artık? Koktu...Ekli dosyayı görüntüle 115422
Unvanlı profilimi şöyle bir paylaşayım burada kaldırılmadan, muhtemelen ilk ve son olacak.
Avatar işini bırak üçüncü dünya savaşı çıkabilir @serhattŞu avatarını da değiştirsen mi artık? Koktu...
Sanırım değiştirmeyeceğim, değiştirirsem yabancılaşırım gibi geliyor.Şu avatarını da değiştirsen mi artık? Koktu...
İyi bir parlak bulalım sana.Sanırım değiştirmeyeceğim, değiştirirsem yabancılaşırım gibi geliyor.
Haklısın, @MEnes ile forumun yolunu bulamayabilirsin.Sanırım değiştirmeyeceğim, değiştirirsem yabancılaşırım gibi geliyor.
Bu da mobil versiyon olarak kalsınEkli dosyayı görüntüle 115422
Unvanlı profilimi şöyle bir paylaşayım burada kaldırılmadan, muhtemelen ilk ve son olacak.
Beni düşündüğün için teşekkürler .