Forumdan Resimler

1640795942401.png

Forumun yarısı gizemli takılıyor ve gizemli takılmayanlardan birisi @Cervantes. Her an "olmamış" diyecek gibi duruyor. Çok ürkütücü bir manzara. :D

O zaman @bazinga'ya önerini sun bu konuda. Daha doğrusu direkt konu açabilirsin öneri olarak. :D
Bu konuda bir öneri açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam . Ancak durum ne oldu , o konuda pek bilgim yok .:A @DarkLegenD 'in şiddetle karşı çıktığını çok iyi hatırlıyorum ama . :A

Bu konuda bir öneri açılmıştı yanlış hatırlamıyorsam . Ancak durum ne oldu , o konuda pek bilgim yok .:A @DarkLegenD 'in şiddetle karşı çıktığını çok iyi hatırlıyorum ama . :A
Oysa kullanıcı adında gizem var kendisinin, önce kullanıcı adını değiştirmeli o halde. :D

Hâlâ daha neden herkesin çevrimiçi gözükmesi gerektiğini anlamış değilim. :A

Oysa kullanıcı adında gizem var kendisinin, önce kullanıcı adını değiştirmeli o halde. :D
KAT konusunda da yazmıştım, yeni kayıtlı üye olsaydım hemen değiştirirdim. :A Kullanıcı adı değiştirme konusunda forumdan yardım isteyeceğim. :A Mini anket oluşturup üyelerin fikirlerini alacağım. :bhr:

KAT konusunda da yazmıştım, yeni kayıtlı üye olsaydım hemen değiştirirdim. :A Kullanıcı adı değiştirme konusunda forumdan yardım isteyeceğim. :A Mini anket oluşturup üyelerin fikirlerini alacağım. :bhr:
Joker yap kullanıcı adını, yakışır. :D

Ben de hala neden gizemli dolaşmaya ihtiyaç olduğunu anlayamadım. Forumda kim çevrimiçi , kim değil bilemiyoruz .Ruh gibi dolaşıyor herkes. :A

İnsan forumda yalnız olmadığını bilmek istiyor veya sevdiği bir arkadaşını çevrimiçi görüp iki sohbetin belini kırmak isteyebiliyor . :A
Çevrimiçi olunca cevap verir. :A (not: +300 IQ) Karşındaki kişinin çevrimiçi olmadığını anlayınca sohbet etme isteğinin sönüp gitmesinden mi korkuyorsun yoksa? :A

Valla kardeşim açık söyliyeyim, ben senin nickini beğeniyorum. Yani bence Joker gibi basit bir nick olmaz yani. :D
@Araf'a ben de yakıştıramadım bu öneriyi. :A