Forumdan Resimler

Fenerbahçe'ye sinirlenirsin anlarım da, yabancı takım için sinirlenmen ve iki ayrı takım için sinirlenmen ancak iddaadan yatınca olur. :A
İki ayrı takım için sinirlenmedim ki, Klopp’u övdüm diğer lanet takım ve lanet oyuncularına sinirlendim sadece :A keşke sadece Liverpool’a bassaydık :A

İki ayrı takım için sinirlenmedim ki, Klopp’u övdüm diğer lanet takım ve lanet oyuncularına sinirlendim sadece :A keşke sadece Liverpool’a bassaydık :A
Liverpool'a da sinirlenmen lazım yalnız, sonuç olarak umut ettiren Liverpool, umudunu söndüren PSG. Liverpool da yenilse daha rahat olurdun, en azından ikisi birden gitmiş olurdu. :A

• Güldürdün
Reactions: eskici and 12.Adam
Bir zamanlar @Aserat @denizz19 ve @Forumdash :A (2018)
6 küsür hafta arada biriken bildirim sayım :A
IMG_20211202_094119.jpg

İlk kez gördüm bu bildirimi. :D
Parlak severler takip etmeye başladı. :A
------

Vahim vahim. :A
57 kişi seni takip ediyor ama sen kimseyi etmiyormuşsun 😱 :A Takibe geri dönüş olmazsa takipten çıkmakla ünlü biriyimdir :A @Dosi

Takip ettiğin kimse yok mu, ya da daha önce kimse seni takip etmedi mi, nasıl ilk görüyorsun? :A

Profilin kısıtlı, onu görmek için takip etmiştim...

Çok eskiden takibe almış sanırım herkes. Geçenlerde bildirim ayarları ile oynadım ve gördüm bunu. :D
Profili arada bir temizliyor ve gizliyorum. :A
------

57 kişi seni takip ediyor ama sen kimseyi etmiyormuşsun 😱 :A Takibe geri dönüş olmazsa takipten çıkmakla ünlü biriyimdir :A @Dosi

Profili temiz tutuyorum. Takip olayı bana yararı yok. :A profilimde takip edilecek bir şey yok. :F

• İlginç
Reactions: serhatt