Forumdan Resimler

Senin dediğin sohbet olmuyor işte. Sohbet dediğinde muhatabın karşında olmalı ve sana anında cevap verebilmeli .
Yazdığıma 2-3 saat sonra cevap alacaksam ne yapayım ben öyle sohbeti .

Reactions: DarkLegenD
Senin dediğin sohbet olmuyor işte. Sohbet dediğinde muhatabın karşında olmalı ve sana anında cevap verebilmeli .
Yazdığıma 2-3 saat sonra cevap alacaksam ne yapayım ben öyle sohbeti .
Kendi aranızda halledin bu konuyu, milletin gizliliğine karışmayın.

#poramanyanigizliliğimedokunma

Reactions: Cervantes
Dark Knight yap bari, Batman olursun artık.
@Yakamoz-Asi şimdi beğenir belki.

Daha felaket bir isim önerisi bence.
Filminin de top 250'de 9 puan ile 4. sırada yer alması da ilginç zaten.
Boş ver, sen bu kullanıcı adınla marka oldun. Mesela @xdragxx de çok ilginç bir kullanıcı adı ama forumun bir markası oldu, yani kalkıp değiştirse sırıtır. Senin kullanıcı adın da öyle, istesen de değiştiremezsin. Hadi değiştireceksin, en fazla Dark dersin, o kadar. Herkes seni özellikle Dark olarak biliyor ama genel olarak bu kullanıcı adın bir marka.

Ben tek bir yerde yorum yapmadığım için sıkıntı yaşamıyorum. Çok fazla süre araya girince ben muhtemelen yorum yapamamam, çok fazla da film izleyince, onun da etkisi var, unutuyorum.
Sizin hafıza zehir yine yani.
@MEnes bir başlarsa yardıracak, @MasacRE ve @Maskeli Fedai'yi sayma, ikisi de piyasada yok. @MasacRE belki içki piyasasından uzaklaşır da, belki geri döner aramıza ama @Maskeli Fedai neler yapıyor, orası muamma.

Benimki de çok zehir sayılmaz, zorla hatırlıyorum detayları.

Sorma... Yoldaşlarımın hepsi farklı yerlere dağılmış durumdalar... Infinity War sonrası Avengers'ı gibiyiz... @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai

Benimki de çok zehir sayılmaz, zorla hatırlıyorum detayları.

Sorma... Yoldaşlarımın hepsi farklı yerlere dağılmış durumdalar... Infinity War sonrası Avengers'ı gibiyiz... @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
@MEnes kardeşim yine şapkadan tavşan gibi çıkıyor ortaya ama genel olarak @MasacRE arada sırada çıkıyor, @Maskeli Fedai, tam kullanıcı adına uyacak şekilde kayboldu gitti.
@Dosi ve @Tolstoyevski'yi de buradan analım, bu ikili de bizden çok buradalar ama ikisi de fazlasıyla film ayırt ediyor tabii.