Forumdan Resimler

Çevrimiçi olunca cevap verir. :A (not: +300 IQ) Karşındaki kişinin çevrimiçi olmadığını anlayınca sohbet etme isteğinin sönüp gitmesinden mi korkuyorsun yoksa? :A

@Araf'a ben de yakıştıramadım bu öneriyi. :A
Senin dediğin sohbet olmuyor işte. Sohbet dediğinde muhatabın karşında olmalı ve sana anında cevap verebilmeli . :A Yazdığıma 2-3 saat sonra cevap alacaksam ne yapayım ben öyle sohbeti . :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Senin dediğin sohbet olmuyor işte. Sohbet dediğinde muhatabın karşında olmalı ve sana anında cevap verebilmeli . :A Yazdığıma 2-3 saat sonra cevap alacaksam ne yapayım ben öyle sohbeti . :A
Kendi aranızda halledin bu konuyu, milletin gizliliğine karışmayın. :A

#poramanyanigizliliğimedokunma

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Çevrimiçi olunca cevap verir. :A (not: +300 IQ) Karşındaki kişinin çevrimiçi olmadığını anlayınca sohbet etme isteğinin sönüp gitmesinden mi korkuyorsun yoksa? :A

@Araf'a ben de yakıştıramadım bu öneriyi. :A
Dark Knight yap bari, Batman olursun artık. :D @Yakamoz-Asi şimdi beğenir belki. :D

Daha felaket bir isim önerisi bence. :A Filminin de top 250'de 9 puan ile 4. sırada yer alması da ilginç zaten. :A
Boş ver, sen bu kullanıcı adınla marka oldun. Mesela @xdragxx de çok ilginç bir kullanıcı adı ama forumun bir markası oldu, yani kalkıp değiştirse sırıtır. Senin kullanıcı adın da öyle, istesen de değiştiremezsin. Hadi değiştireceksin, en fazla Dark dersin, o kadar. Herkes seni özellikle Dark olarak biliyor ama genel olarak bu kullanıcı adın bir marka. :D

IMG_20220101_094526.jpg

benim suçum neydi de bunla aynı saatte aktif oldum :A @Cervantes

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Asla ama asla @MEnes, @MasacRE ve şimdilik aramızda bulunmayan @Maskeli Fedai yoldaşlarım kadar üşengeç olmamak lazım yorum konularında. :A Tabii önümde 921381283 tane yorum yapmam gereken film var ancak olsun, fazla uzatmadan, zamana yayarak bitirmeyi planlıyorum. :A
Ben tek bir yerde yorum yapmadığım için sıkıntı yaşamıyorum. Çok fazla süre araya girince ben muhtemelen yorum yapamamam, çok fazla da film izleyince, onun da etkisi var, unutuyorum. :A Sizin hafıza zehir yine yani. :A @MEnes bir başlarsa yardıracak, @MasacRE ve @Maskeli Fedai'yi sayma, ikisi de piyasada yok. @MasacRE belki içki piyasasından uzaklaşır da, belki geri döner aramıza ama @Maskeli Fedai neler yapıyor, orası muamma. :A

Ben tek bir yerde yorum yapmadığım için sıkıntı yaşamıyorum. Çok fazla süre araya girince ben muhtemelen yorum yapamamam, çok fazla da film izleyince, onun da etkisi var, unutuyorum. :A Sizin hafıza zehir yine yani. :A @MEnes bir başlarsa yardıracak, @MasacRE ve @Maskeli Fedai'yi sayma, ikisi de piyasada yok. @MasacRE belki içki piyasasından uzaklaşır da, belki geri döner aramıza ama @Maskeli Fedai neler yapıyor, orası muamma. :A
Benimki de çok zehir sayılmaz, zorla hatırlıyorum detayları. :A

Sorma... Yoldaşlarımın hepsi farklı yerlere dağılmış durumdalar... Infinity War sonrası Avengers'ı gibiyiz... @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai

Benimki de çok zehir sayılmaz, zorla hatırlıyorum detayları. :A

Sorma... Yoldaşlarımın hepsi farklı yerlere dağılmış durumdalar... Infinity War sonrası Avengers'ı gibiyiz... @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
@MEnes kardeşim yine şapkadan tavşan gibi çıkıyor ortaya ama genel olarak @MasacRE arada sırada çıkıyor, @Maskeli Fedai, tam kullanıcı adına uyacak şekilde kayboldu gitti. :A @Dosi ve @Tolstoyevski'yi de buradan analım, bu ikili de bizden çok buradalar ama ikisi de fazlasıyla film ayırt ediyor tabii. :A