Forumda 2. Yılım (Doğu)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doğu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Namıdiğer dikkat ettiğim bir sözdür, yanlış yazmamaya özen gösteririm
Ama yazmışım, boşluksuz yazılıyor

Cumartesine geliyormuş, büyük ihtimalle okulda olurum ama olmazsam izleriz.
Yanlış yazmışsın doğrusu “nam-ı değer”dir.

Doğu öncelikle nice nice yıllara.
Yorumumu sonra yapacağım. Pazar gününden bugüne olan bildirimleri bitireyim sonra buraya yazarım
baştan salma olmasın çünkü senin gibi özel bir arkadaşa özenli yazı yazmak isterim

@Doğu

Sevgili @Doğu sana bu satırları yazarken sonu nereye varacak bilmiyorum
Düşüncelerimi aktarıyorum

Forumda ilk muhabbet ettiklerim arasındasın survivor sayesinde ve yaptığın yorumları herzaman keyifle okumuşumdur. Birgün sana bir soru sormuştum,sende devlet sırrıymış gibi inat etmiştin ve işte ogün senin profilinde dolanıp o bilgiyi edinmeye çalışırken çok daha farklı bilgiler edindim. Seninle çok ortak noktamız olduğunu öğrendim mesela ve ogünden sonrada sana ruh ikizim demeye başladım

Aslında senle çok önemli bir ortak noktamız daha var ve foruma geri döndüğümde sana anlatmak istediğim birşey var deyip,süsleyerek birşeyler demiştim ama biz 2 buçuk aydır hala o derin sohbeti yapamadık

Neyse lafı çok uzattım. Seninle uzun zamandır uzun sohbet edemesekte varlığın yeterli benim için ve herzaman bende ayrı bir yerin oldu
. Iyiki bu forumdasın ve foruma çok renk katıyorsun.
Sana ortak şarkımızı hediye edeceğim ama bukez ustadan değil

ve

Çok teşekkür ederim duygulandım ya vallaha billaha
İnşallah yakın zamanda uzun uzun sohbet de edeceğiz vakit bulursam. Sen de iyi ki bu forumdasın ve bir daha hiç gitmezsin

Çok teşekkür ederim duygulandım ya vallaha billaha
İnşallah yakın zamanda uzun uzun sohbet de edeceğiz vakit bulursam. Sen de iyi ki bu forumdasın ve bir daha hiç gitmezsin
Forum kapanmadığı sürece gitmeyi düşunmüyorum

Sende banlanmamaya çalış.
Sana bu mesajı özellikle gece yazayım dedim, o an ki ruh halimle bunlar yazıldı
Duygulandırdıysam ne mutlu bana

Hahaha harbiden bahtımı seveyim
Bu gidişle üçüncü seneyi göremeyeceğiz
İnşallah, 2019’a kadar tartışma ortamı bulabiliriz