Forumda 2. Yılım (Doğu)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doğu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tebrikler Doğu. :D Kesinlikle forumun en renkli, isimlerinden birisin. İyiki de bizlesin. :D (Fazla mı oldu ne. :A)
Hediyelerin :D
images
article-2522287-1A0758B800000578-804_634x438.jpg
En güzeli :A
didier_drogba_with_his_cobra__slide____withouttext_by_wickeddogg-d6y1tb0.jpg

Teşekkür ederim sen de iyi ki varsın :)

Bunu daha önce de söylediğimi hatırlıyorum ekstra olarak konumda da belirtmek istedim :) Reis'in özeleştirisini duymadım bu aralar haber-siyaset programı izleyemiyorum pek fazla :) Sağolasın kardeşim teşekkürler hediyen de gözümü aldı, takılıp kaldım bi sağ bi sol hipnotize olmuş durumdayım :A Ankara'nın bağları mı oynuyor bu hanım ablamız yoksa erik dalı mı? Henüz çözebilmiş değilim :A
Bir süredir yoktum o ara mı söyledin yoksa daha önce mi dedin? Neyse benim için şaşırtıcı oldu en nihayetinde. :A Dağda mı yaşıyon ya nasıl duymadın birde sen. :A https://www.ntv.com.tr/amp/turkiye/...n-de-bundan-sorumluyum,ttSQmkFLYEWVph7VVmaLIw

Beğendiğine sevdindim özel olarak gif arşivimden çıkardım kıymetimi bil. :A Evet orijinal bir figür icra ediyor. :F

Tebrikler Doğu. :D Kesinlikle forumun en renkli, isimlerinden birisin. İyiki de bizlesin. :D (Fazla mı oldu ne. :A)
Hediyelerin :D
images
article-2522287-1A0758B800000578-804_634x438.jpg
En güzeli :A
didier_drogba_with_his_cobra__slide____withouttext_by_wickeddogg-d6y1tb0.jpg
Çok teşekkür ederim. Sen de öyle. Seninle spor konularında muhabbet etmek ayrı bir zevk :) (az bile oldu :A) Hediyeler de muazzam. Drogba'yı inanılmaz özledim bee :T: Neyse ki Gomis geldi bize onu aratmayacak inş. :)
Bir süredir yoktum o ara mı söyledin yoksa daha önce mi dedin? Neyse benim için şaşırtıcı oldu en nihayetinde. :A Dağda mı yaşıyon ya nasıl duymadın birde sen. :A https://www.ntv.com.tr/amp/turkiye/...n-de-bundan-sorumluyum,ttSQmkFLYEWVph7VVmaLIw

Beğendiğine sevdindim özel olarak gif arşivimden çıkardım kıymetimi bil. :A Evet orijinal bir figür icra ediyor. :F
Daha önce söylemiştim sanırım :) Arşivinizi halka açmak isterseniz bir gün incelemek isterim sayın adminim :A

Çok teşekkür ederim. Sen de öyle. Seninle spor konularında muhabbet etmek ayrı bir zevk :) (az bile oldu :A) Hediyeler de muazzam. Drogba'yı inanılmaz özledim bee :T: Neyse ki Gomis geldi bize onu aratmayacak inş. :)

Daha önce söylemiştim sanırım :) Arşivinizi halka açmak isterseniz bir gün incelemek isterim sayın adminim :A
Önce @destere açsın sonra ben açarım. :A C’de 100’lerce klasörün içerisinde 30 farklı klasörün birinde saklıyorum. :A @denizz19