Bir süredir yoktum o ara mı söyledin yoksa daha önce mi dedin? Neyse benim için şaşırtıcı oldu en nihayetinde.Teşekkür ederim sen de iyi ki varsın
Bunu daha önce de söylediğimi hatırlıyorum ekstra olarak konumda da belirtmek istedimReis'in özeleştirisini duymadım bu aralar haber-siyaset programı izleyemiyorum pek fazla
Sağolasın kardeşim teşekkürler hediyen de gözümü aldı, takılıp kaldım bi sağ bi sol hipnotize olmuş durumdayım
Ankara'nın bağları mı oynuyor bu hanım ablamız yoksa erik dalı mı? Henüz çözebilmiş değilim
![]()
Çok teşekkür ederim. Sen de öyle. Seninle spor konularında muhabbet etmek ayrı bir zevkTebrikler Doğu.Kesinlikle forumun en renkli, isimlerinden birisin. İyiki de bizlesin.
(Fazla mı oldu ne.
)
Hediyelerin
![]()
En güzeli
![]()
Daha önce söylemiştim sanırımBir süredir yoktum o ara mı söyledin yoksa daha önce mi dedin? Neyse benim için şaşırtıcı oldu en nihayetinde.Dağda mı yaşıyon ya nasıl duymadın birde sen.
https://www.ntv.com.tr/amp/turkiye/...n-de-bundan-sorumluyum,ttSQmkFLYEWVph7VVmaLIw
Beğendiğine sevdindim özel olarak gif arşivimden çıkardım kıymetimi bil.Evet orijinal bir figür icra ediyor.
![]()
Önce @destere açsın sonra ben açarım.Çok teşekkür ederim. Sen de öyle. Seninle spor konularında muhabbet etmek ayrı bir zevk(az bile oldu
) Hediyeler de muazzam. Drogba'yı inanılmaz özledim bee
Neyse ki Gomis geldi bize onu aratmayacak inş.
Daha önce söylemiştim sanırımArşivinizi halka açmak isterseniz bir gün incelemek isterim sayın adminim
![]()
Toto olur başka şeyler olur.Toto'nun mu![]()
Bembeyaz tenin var o toto da totodur heToto olur başka şeyler olur.Bugün de totoma taktınız.
![]()
Hahaha.Bembeyaz tenin var o toto da totodur he![]()
Hahaha.Zaten adamın biri spor salonunda dalga geçti, hayatımda ilk defa bu kadar beyaz bir ten görüyorum dedi bana.
![]()
Yanıma geldi çaktırmadan ellemeler falan bak Beşiktaş olduk siyah beyaz falan dedi, tırsmadım değil.Sana bildiğin sarkmış adam kanka dikkat et
![]()
Yanıma geldi çaktırmadan ellemeler falan bak Beşiktaş olduk siyah beyaz falan dedi, tırsmadım değil.![]()
Harbinden oğlanlık gidecekti şaka maka.Bi de Ankara yani adamı kim vurduya getirirler
![]()
Seni elleyen adam nasıl biriydiHarbinden oğlanlık gidecekti şaka maka.![]()
Bayağı kaslı hafif tıknaz gerçi aynı boydaydık. Ama bayağı kaslı.Seni elleyen adam nasıl biriydi![]()
Kaslarını sana değdirdiyse işin bittiBayağı kaslı hafif tıknaz gerçi aynı boydaydık. Ama bayağı kaslı.![]()
Değdi.Kaslarını sana değdirdiyse işin bitti![]()
Nereni elledi totonu ellemediyse yakındır orayı ellemesi deDeğdi.Çaktırmadan elledi diyorum.
Saflığımın kurbanı oldum. :S
Omuzuma.Nereni elledi totonu ellemediyse yakındır orayı ellemesi de![]()